How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kpss ortaöğretim

ruhsuzmelek09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
743
62
0
Ankara
Kızlar merhaba eylül de sınava gireceğim bölümüm Büro yönetimi ve yönetici Asistanlığı lise sonra sı kpss daha kolay diyorlar nereleri tercih edebilirm ki? Birde Ankara da yaşıyorum küçük illeri mi tercih etmeliyim sizce yardımcı olur musunuz :3:

Caanim ben de i.h.l mezunuyum. Ben de girecem inşallah. Univ okurken atansam da bir an evlensem diyorum :)
Sınava girip bakacaz artk canım. Tercih kılavuzları yayınlanır o zaman belli olur hersey

Basvuruyu nasıl yapıcaz biliyomusunuz :5:

2014 sınavı için mi başvuru? 8 temmuzda başlıyor önce ziraate 40 lira yatıyorsunuz sonra eğer daha önce başvuru yaptıysanız internetten yapmadıysanız herhangi bir liseye diploma ve dekontla gidiyorsunuz bu kadar..

2014 sınavı için mi başvuru? 8 temmuzda başlıyor önce ziraate 40 lira yatıyorsunuz sonra eğer daha önce başvuru yaptıysanız internetten yapmadıysanız herhangi bir liseye diploma ve dekontla gidiyorsunuz bu kadar..

İnternette 30 Haziran da başlıyor yazıyor ama :1:

ne 30 haziranı ya ösym takvimine bakın. ayrıca başvurularda varmı kpss başvurusu :) internette yazan her şey doğru olaydı..

Bu sene internetten basvuru olacagi soyleniyor.. ama ne kdar dogru bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun kayıtlar başladı kayıt olan varmı ?

daha bende kayıt olmadım canım ama daha önceden başvuru yapan kendisi netten yapıcakmış başvuruyu şifremi hatırlamıyorum tabi artık şifreyide ÖSYM den tekrar alıp girip kayıt işlemini tamamlıycaz anladığım kadarıyla.

şifremi unuttum kısmı vardı ÖSYM de ordan bulabilirsin belki ben de yarın ücreti yatırdıktan sonra herhangi bir listeye gitip kayıt olacağım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back