How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kpss ortaöğretim sınavı hakkında

Ay sende gizli

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
271
270
23
28
Özel sektörde çalışıyorum,o kadar zor geliyorki emeğimin karşılığını alamamak önce ünivrst okuma düşüncesi aklıma yatmıştı sonra düşündüm bu kısımı sonraya bırakıp gecemi gündüzümü vererek çalışacak olsam başarılı olma şansım ne kadar olur?Yanlız yaşıyorum iş dışında bir sorumluluğum yok akşam 6 da mesaim biter en gec bucukta evdeyim cumartesi 3 e kadar pazar tatilim bişeyler yapmak istiyorum fikirlerinize ihtüyacım var.

Hangi liseden mezunsun kpss için mesleğin ne olacak? Ortaogretim den sınava girme ve alinma olasılığın düşük. Iyi bir bölüm okuyabilirdin üniversite. Açıktan da okuyabilirsin araştır.

Ben yerinizde olsam güzelce hazırlanırım sınava. Üniversite okurken lise mezuniyetiyle sınava girip atanan öğrencilerimiz oldu. Sonra okullarını da bitirdiler güzelce. Açıktan üniversite kazanıp okumak, sonrasında lisans mezunu memuriyet için uğraşmak sizi en az 5 sene öteler. 1-2 sene sıkı bir şekilde hazırlanıp atandıktan sonra üniversite okumak daha keyifli olur.

Back