- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 31
-
- Konu Sahibi yalanckarnca
çoğrafya için nihan coğrafyayi bekir oktaylaa bakın. bu nihan akar bilse bukadar reklam yaptığımı herhalde komisyon bile verirdi banamutlaka bak
canımmm ben de sınava hazırlanırken murat yayınlarının setini almıştım kii bu yayını açıköğetimden gayet iyi biliyorum beni zorlamayan bir anlatımı vardı
bir de ihtiyaç yayınlarının genel tek kalın bir kitabı vardı onu aldım bir de çıkmış soru kitabı vardı hangi yayındı hatırlamıyorum o da murat olabilir bana yeterli geldi ve sınavdan sonra şunu farketmiştim genel kültür kısmı çıkmış sorularla benzerdi hatta bazıları tıpatıp aynıydııı
ben 2010 da girdim biliyorsun şimdi durumlar nasıl onu tam bilmiyorum hakkında hayırlısı bebeğimm
kpss ile tanıştırma çocukcazı doğmadan derbeder olurAnam desm yaramii 87 yle kaldim ortada 3001 den 17 kisi aliniyor 9 u şoförsimdi başlayan arkadaşlar vardir begendikleri setler varsa dedim onlardan bakim bebemlede kpss hazirlancm yine :))
kpss ile tanıştırma çocukcazı doğmadan derbeder olur
bende şu sihirbaz seti almayı düşünüyorum iyimidir acep?
keşke kullanan varsa bize bilgi verse :)alırsan banada haber verir misinn bende kararsızım hala
keşke kullanan varsa bize bilgi verse :)
Konuyla çok çok alakasız ama bir sorum olacak :) Ataman olursa(İnş.olur) doğum izni nasıl oluyor,bilgin var mı? Sorma sebebim,ben de önlisanstan kpssye hazırlanıyorum. Bir bebiş planı daha vardı ama doğduktan sonra işe 2 yıl ara vermek istediğim için bebeği erteledik. Sen nasıl yapacaksın canım? Doğuma 10 haftan kalmış. Bana deseler ki atandığında hamile olsan ya da yeni doğum yapmış olsan yine de ücretsiz izne ayrılabiliyorsun,hemen çalışmalara başlardıkKızlar merhaba önlisanstan yeniden sinava hazirlanacagim bana konu anlatmli moduler set yada hangi derste hangi kitap iyiyse onerebilirmisinz ? Mufredat değişmiş diye duydum birde dersanaye giden arkadaşlar açıklık getirebilir mi nette bisey bulamadm.
Konuyla çok çok alakasız ama bir sorum olacak :) Ataman olursa(İnş.olur) doğum izni nasıl oluyor,bilgin var mı? Sorma sebebim,ben de önlisanstan kpssye hazırlanıyorum. Bir bebiş planı daha vardı ama doğduktan sonra işe 2 yıl ara vermek istediğim için bebeği erteledik. Sen nasıl yapacaksın canım? Doğuma 10 haftan kalmış. Bana deseler ki atandığında hamile olsan ya da yeni doğum yapmış olsan yine de ücretsiz izne ayrılabiliyorsun,hemen çalışmalara başlardık
Anam desm yaramii 87 yle kaldim ortada 3001 den 17 kisi aliniyor 9 u şoförsimdi başlayan arkadaşlar vardir begendikleri setler varsa dedim onlardan bakim bebemlede kpss hazirlancm yine :))
87 puan almışsınız çok da güzel bir puan. nasıl çalıştınız? belli bir program planınız varmıydı mesela.
birde netlerinizi hatırlıyormusunuz?
Ana karnında başlamış olsun anca atanır
18 inde anca işte demi
şaka bi yana evlatlarımız icin daha bilincliyiz artık. hayırlısı olsun..inşallah bebeyim kaderi anası gibi olursa 27+ olur heral
şaka bi yana evlatlarımız icin daha bilincliyiz artık. hayırlısı olsun..
bugün tercihlere bakayım dedim 4 tane yazabildim hani 17 idi 3001
para yatırmıcam tabi
şoklardayım...Giz 9 u şoför iste4 u hizmetli ankara diger 4 ude üniversite çakılı