Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Stresin olmasi cok normal herkes sizinle ayni durumdadir buyuk ihtimal.sinav gunu daha da artacak ama onemli olan sinav aninda stresi bi kenara birakmak.sorular zor gelirse herkese zor gelmistir bunu kafanizdan cikarmayin
Hanımlar soru çözümü için hangi yayın kaynaklarını öneriyorsunuz ??( set halindekilerden olanlardan) yargı,yediiklim ,murat ,uzman kariyer vb . 2018 icin benim hocam almıştım Sızler hangisinden çalısıyorsunz yardımcı olursanız sevirim :)
Hanımlar soru çözümü için hangi yayın kaynaklarını öneriyorsunuz ??( set halindekilerden olanlardan) yargı,yediiklim ,murat ,uzman kariyer vb . 2018 icin benim hocam almıştım Sızler hangisinden çalısıyorsunz yardımcı olursanız sevirim :)
Ben nobel le calistim bu yil 2006 dan beri her yil girdim en fazla 76 aliyordum bu yil nobelle calistim ve netlere gore 91 puan geliyo sinav kolay demos herkes standart sapma puan dusururse hic sansim olmyacak kahretsin ki bolumum muhasebe yetmiyo 2020ye hazirlananlar nobel tek tavsiyem