Kpss olayı

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
Arkadaşlar lise mezunuyum ön lisans çocuk gelişimi kayıt yaptırdım uzaktan eğitim.. Bu sene kpss girmeyi düşünüyorum orta öğretim olarak şansımız var mı sizce hiç çalışmadım ama şansımı denemek istiyorum bu infaz koruma memurluğu filan aklıma yattı ama sizinde tecrübeniz var mı ne yapsam

Lise mezunu oldugunuz için ortaögretime kpss ye elbette başvurabilirsiniz. Önlisans a kayıt olmanız degiştirmez bu durumu, deneyin o ortamı tenefüs edin .çalışmadan zor, fakat kendinizi sınamış durumunuzu görmüş olursunuz.

Aynn doğru diyorsunuz bi deneyelim

Ortaöğretim den merkezi alımdan atanmaniz çok zor bir ihtimal ama.70 üzeri almak çok kolay 30 yas sınırını gecmediyseniz infaz koruma çok mantıklı 1 60 boy siniri var birde ayrıca 70 üzeri alınca 35 yas sınırıyla katip alimlari var genellikle torpil işliyo bu kurumlarda ama torpilsiz atanan arkadaş larim var benim ama madem onlisans okumaya başlamışsınız bence 2 seneye mezun olursunuz ve aynı zamanda kpssyide birlikte ilerleyebilirsiniz temeliniz varsa biraz bence onlisans olarak hazirlanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…