Kpss mi özel sektör mü çok kararsız kaldım kızlar bana yardımcı olun..)

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
MerhabA kızlar..Ben bu sene yeni mezun oldum üniversiteden.Şu arala önemli bir karar vermek zorundayım ama veremiyorum..İki tane kurumsal özel şirktle görüştüm mülakatlarım iyi olmasına rağmn olmadı o kadar üzüldüm ki..İngilizcem var ikinci yaancı dilim var ama beğendiremedim kendimi..Tabi bu durumda hemen moral bozmam lazım olmadı diye ama en bozdum valla..:KK43: Devlet olsun isterim aslında kim olmaz ki fakay şu konuda kararsızlığım var Kpss ye girersem kazanırsam başka şehre atanırım büyük ihtimal çünkü A grubundabüyük şehirlerde oluyor benim yaşadığım şehir küçük ve ailemden ayrılma gibi bir niyetim olmadığı için burada özel sektör düşündüm o da olmayınca depresyona girdim.Bulunduğum şehirde çok fazla özel bi yer de yok iyi olanlara başvurdum olmadı onlarda.Yaşım 25 bunu sorun etmem ama ne yalan söliyim artık isyan etmeye başladım yaş gelmiş 25 e daha iş yok güç yok..İnsan üzülüyor ne kadar olsa.Şimdi bir seneden fazla kpss A ya emek versem ya olmazsa diyorum..O ZAMAN daha çok üzüleceğim..B den girmek mi mantıklı yoksa ..Agrubu İLE Hİç alakam yok çünkü daha önce sınava girmedim üniyi geç kazandım bir senede uzadı.. siz bir akıl verin kızlar ne yapayım ..mali müşavirlik kursuna mı gitsem diyorum onda da üç sene staj var...benim gibi aynı durumda olan var mı..bana bir akıl verin..danışabileceğim kimse yok..babama sorsam o u şehirden hiç gitmyeyim der memurluk olunca bişi demez ama..bakalım kızlar hayırlısı herkese başarılar dilerim..

hangi bölümden mezunsunuz ki. işletme,iktisat gibi bir bölümse KPSS ye mutlaka girin.Özel sektöre başvurmaya da devam edin bir yandan. işe geçmek kolay değil artık günümüzde. yaşınız çok normal.

hangi bölümden mezunsunuz ki. işletme,iktisat gibi bir bölümse KPSS ye mutlaka girin.Özel sektöre başvurmaya da devam edin bir yandan. işe geçmek kolay değil artık günümüzde. yaşınız çok normal.

işletme mezunuyum cnm..kursa gitmeden yapabilir miyim acaa..

işletme mezunuyum cnm..kursa gitmeden yapabilir miyim acaa..

imkanınız varsa gidin derim, daha önce o sınava yönelik hazırlanmamışsınız belli ki, bir de talep çok, sizin bölüm mezunları hepsi bu sınava giriyor. ayrıca doğduğunuz yerde değil,doyduğunuz yerde...

imkanınız varsa gidin derim, daha önce o sınava yönelik hazırlanmamışsınız belli ki, bir de talep çok, sizin bölüm mezunları hepsi bu sınava giriyor. ayrıca doğduğunuz yerde değil,doyduğunuz yerde...

evet hazırlanmadım daha önce.. eğer kursa gidersem çalışamam yani bir sene öyle yada böyle geçicek..ya olmazsa diye korkuyorum denemeden bilinmez ama

evet hazırlanmadım daha önce.. Eğer kursa gidersem çalışamam yani bir sene öyle yada böyle geçicek..ya olmazsa diye korkuyorum denemeden bilinmez ama

hem işi hem sınavı aynı anda götürenler var, ama ikisini birden yapamam derseniz de o zaman bence kursu tercih edin...

evet hazırlanmadım daha önce.. eğer kursa gidersem çalışamam yani bir sene öyle yada böyle geçicek..ya olmazsa diye korkuyorum denemeden bilinmez ama

arkadaşım kendine 2 günlük bankada bir iş buldu.
sadece harçlık çıkarmak için.
o da sınava hazırlanacak bu yıl.
özel sektörün ne olduğunu görünce hemen sınava hazırlanmaya karar verdi.

X