kpss maratonu ;)

ipekkkcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
18
6
Selam kızlar. Ben de bugun itibariyle kpssye tam gaz çalışmaya karar verdim. Sizin nasıl gidiyor çalışmalar. Geç kalmadim demi? Hem okula hem de kpssye hazırlanan kaç kişi var benim gibi aranızda ? :)

Bende çalışmalara yeni yıla girer girmez başlamayı düşünenlerdenim Umarım geç kalmamışızdır. Gerçi bitirmemiz gereken sürüyle konu var ama üstesinden geliriz inşallah :)))

Bende çalışmalara yeni yıla girer girmez başlamayı düşünenlerdenim Umarım geç kalmamışızdır. Gerçi bitirmemiz gereken sürüyle konu var ama üstesinden geliriz inşallah :)))
ben de bi ara biraz çalışmıştım ama ocakta sınavlar var işte artık dönem sonunda devam etcem :) dönem başında diyordum bu sene sadece kpssye sadece hazırlık olsun bi göz asinaligi olsun diye caliscam. Sonra geçen gün dedim neden kazanmayayim calisirsam olur. O yüzden tam hazirlancam okul sınavlarından sonra.
yok ya geç kalmayiz yogun bir çalışma ile açığı kapatiriz diye düşünüyorum :)

Neden kazanmayalım elbette çalışırsak olur ! Ben evde hazırlanmayı düşünüyorum Aslında hergün azar azar sürekli çalışabilsek çok verimli olucak ama hayatım boyunca bunu hiç beceremedim Hep bu yüzden kaybettim :KK43:( Son haftaya son güne bırak bırak kendimizi kanıtlayamıyoruz haliyle .. Motive olmamız lazım sanırım :)

Neden kazanmayalım elbette çalışırsak olur ! Ben evde hazırlanmayı düşünüyorum Aslında hergün azar azar sürekli çalışabilsek çok verimli olucak ama hayatım boyunca bunu hiç beceremedim Hep bu yüzden kaybettim :KK43:( Son haftaya son güne bırak bırak kendimizi kanıtlayamıyoruz haliyle .. Motive olmamız lazım sanırım :)
Evet motivasyon şart :) bunun için de başarı öykülerine ihtiyacımız var bence :) onları görüp de biz jeden basaramayalim ki dememiz gerek :)

Ben de Ekpss'ye hazırlanacağım ki çok az vakit kaldı. Deneme amaçlı bile olsa motive olamadım. Size katılmak istiyorum. :KK42:

X