• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss konusunda bana yardımcı olur musunuz

venustus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
948
2
0
Afyon
Ben üniversitesi 2.sınıfta okuyorum arkadaşlar
sanırım eylülde lise mezunları için kpss sınavı olacakmış
bnm o sınava girmem bana bi fayda sağlar mı
hem okuyup hem de memur olabilme şansım var mı
bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım lütfen bana
yardımcı olur musunuz????

Son düzenleyen: Moderatör:
lise mezunu olarak tabi ki sınava girebilirsin ve de kazanıp atanabilirsin okuluna da devam edersin ya dışardan sınavlara girerek ya da kurumuna bağlı derslere girerek . . .​

lise mezunu olarak tabi ki sınava girebilirsin ve de kazanıp atanabilirsin okuluna da devam edersin ya dışardan sınavlara girerek ya da kurumuna bağlı derslere girerek . . .​
cnm gerçekten hiç bir bilgiye sahip değilim kpss hakkında:(
peki okuduğum ilde atanırım değil mi eğer olursa

hangi bölümde okuyorsun?

kesinlikle çalışıp güzel bir puan alırsan atanırsın ve üstelik okuduğun ile atanıyorsun
eğer bölümün kpss ile atanman gereken bir bölümse bir daha lisans kpss girmene gerek kalmıyor, sanırım 4 sene görev yaptıktan sonra kendi bölümünle ilgili birime geçiş yapabiliyorsun.

okuduğun ile atanman puanına bağlı. okulu dondurmak zorunda kalabilirsin
hmm olmaz o zaman ya okul uzamasın:)
bikaç arkadaş denemeye karar verdik hem okul olur
hemde arda kalan zamanda çalışmış oluruz diye
düşünmüştük ama okulu dondurmak zorunda kalabile
ceğimizi düşünmemiştik bu kötü oldu:44:

hangi bölümde okuyorsun?

kesinlikle çalışıp güzel bir puan alırsan atanırsın ve üstelik okuduğun ile atanıyorsun
eğer bölümün kpss ile atanman gereken bir bölümse bir daha lisans kpss girmene gerek kalmıyor, sanırım 4 sene görev yaptıktan sonra kendi bölümünle ilgili birime geçiş yapabiliyorsun.

cnm matematik bölümü okuyorum
bölümümü bitirip bankada çalışmak
istiyorum bi faydası olur mu_?

hmm olmaz o zaman ya okul uzamasın:)
bikaç arkadaş denemeye karar verdik hem okul olur
hemde arda kalan zamanda çalışmış oluruz diye
düşünmüştük ama okulu dondurmak zorunda kalabile
ceğimizi düşünmemiştik bu kötü oldu:44:

farklı ile atanırsan dondurmak zorunda kalırsın ama okuduğun ile atanırsan dediğim gibi 2. öğretimlerin dersine girerek okula devam edersin

farklı ile atanırsan dondurmak zorunda kalırsın ama okuduğun ile atanırsan dediğim gibi 2. öğretimlerin dersine girerek okula devam edersin
çok saol cnm denemekten zarar gelmez:)
girip deneyeyim kendimi:)

ben 2. öğretimim:)
işi okula göre ayarlama şansım yok mu
bide ne gibi işler olur

ne gibi işler olur tam bilmiyorum ama üniversitedeyken bizim bölümden biri çocuk esirgeme kurumuna atanmıştı lise kpss ile. iş de zaten sabah 8 akşam 5 olur. 2. öğretimsen saati uygun olur yani:34:

ne gibi işler olur tam bilmiyorum ama üniversitedeyken bizim bölümden biri çocuk esirgeme kurumuna atanmıştı lise kpss ile. iş de zaten sabah 8 akşam 5 olur. 2. öğretimsen saati uygun olur yani:34:

saatte sorun yaşamayacağıma sevindim
cnm seni çok tuttum ama bide yansimasal
ın dediği konu hakkında bi bilgin var mı :24:

saatte sorun yaşamayacağıma sevindim
cnm seni çok tuttum ama bide yansimasal
ın dediği konu hakkında bi bilgin var mı :24:

sağol canım:3: o konuyu bilmiyorum açıkçası:19: atanamamış da olsam öğretmen olduğum için lisans atamalarında öğretmenlik dışında pek bilgim yok. ama öğretmen olarak atanmaya karar verirsen başka bir memurluktan öğretmenliğe geçiş yapamazsın. eskiden geçiliyordu da kalkıyor artık o uygulama öğretmenlik için

sağol canım:3: o konuyu bilmiyorum açıkçası:19: atanamamış da olsam öğretmen olduğum için lisans atamalarında öğretmenlik dışında pek bilgim yok. ama öğretmen olarak atanmaya karar verirsen başka bir memurluktan öğretmenliğe geçiş yapamazsın. eskiden geçiliyordu da kalkıyor artık o uygulama öğretmenlik için
kime sorsam kime sorsam diyordum seviyorum k.kulübü seni:):)
tekrar çok tşk ederim cnm yardımların için fikir sahibi olmuş oldum :49:

Back