Kpss kazanmak benim icin hayal mi?

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
Hanimlar merhaba
4 yillik sozel bolum mezunuyum. Su anda bir iste calisiyorum ama ozel sektor. Sartlar hic iyi degil. Ozellikle maas cok az asgari ucret+ yol parasi aliyirum
Kpss ye hazirlanmak istiyorum. Haftasonu calismiorum. Bu sayede haftasonunda kpss ye hazirlanmayi planliyorum. Tek dusundugum su 2 arkadasim daha 4 yillik sozel mezunu idiler. Yillarca ugrastilar kpss icin maalesef olmadi. Bu arada yasim aralikta 35 olacak.
Sizin benzer bir hikayeniz var mi? Ne dersiniz? Siz ne kadar sure calisip kazandiniz kpss yi?

Aman Allah'ımmm.. Bir sözelciii.. :skandal:
Bende üniversiteyi bıraktım ( maliye) . Tek hedefim edebiyat öğretmeni olmak.. Üniversite için hazırlanıyorum sözelden.. Hangi bölüm mezunusunuz.. Şuan çok mutluyum karşıma sözelci çıktı :KK36:

Halkla iliskiler ve tanitim mezunuyum
:anneadayı::KK200:
kpss ile ilgili fikir vermek isterdim ama daha bilmiyorum Çok üzgünüm.. :silah:Bölümünüzü geçen sene düşündüm ama yazmamıştım baba isteğiyle maliye oldu.. Liseden bu yana da öğretmenlik aşkı var. Siz nasıl çalıştınız tarihe. Bildiğiniz üzere Derya deniz birde sıkılıyorum tarihte. :110:

kpss ile ilgili fikir vermek isterdim ama daha bilmiyorum Çok üzgünüm.. :silah:Bölümünüzü geçen sene düşündüm ama yazmamıştım baba isteğiyle maliye oldu.. Liseden bu yana da öğretmenlik aşkı var. Siz nasıl çalıştınız tarihe. Bildiğiniz üzere Derya deniz birde sıkılıyorum tarihte. :110:

Canim sozelci oldugum icin tarih de skici gelmemisti bana...bol bol ezber yapiosun...edebiyat ogretmenligi de cok guzel bolum istiyorum falan demissin ama atamasi skintiliymis biraz

Canim sozelci oldugum icin tarih de skici gelmemisti bana...bol bol ezber yapiosun...edebiyat ogretmenligi de cok guzel bolum istiyorum falan demissin ama atamasi skintiliymis biraz

Biliyorum abla da edebiyat seviyorum kitap okumak edebiyatla ilgili bir şeyleri çevreme aileme anlatmak hoşuma gidiyor. Sürekli kitap oku dur.. birde diğer bölümler bana göre değil maliye bölümü mesela sevmiyorum iyi ki de bıraktım diyorum. Kendimi öğretmen olarak görmeyi çok istiyorum.. Tarihi sevmiyorum biraz sıkıyor insanı sanki. Sevenler de iyi yapıyor.. Tüyo var mı bunun için mesela kodlamayla mı çalıştınız? :KK22:

Biliyorum abla da edebiyat seviyorum kitap okumak edebiyatla ilgili bir şeyleri çevreme aileme anlatmak hoşuma gidiyor. Sürekli kitap oku dur.. birde diğer bölümler bana göre değil maliye bölümü mesela sevmiyorum iyi ki de bıraktım diyorum. Kendimi öğretmen olarak görmeyi çok istiyorum.. Tarihi sevmiyorum biraz sıkıyor insanı sanki. Sevenler de iyi yapıyor.. Tüyo var mı bunun için mesela kodlamayla mı çalıştınız? :KK22:

Canim herhangi bir tuyom yok. Bol bol ezber yapman gerek...
Bu arada edebiyat ogretmenligi gercekten guzel meslek

sözelcilerin avantajı var bence çünkü sözel dersler zaten cepte türkçe de dahil matematiğe yüklenmek önemli çalıştıktan sonra neden olmasın

Çalışırsanız olur yeter ki kendinize güvenin ve isteyin. Bazı insanlar ezbercilik yapıyor bu yüzden başarısız oluyorlar bence. Siz öğrenmeye odaklanın ezberlemeyin konuların mantığını anlayın.

X