Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende atanamadım yeni kadrolar sağlık mezunları için ben büro yönetimi mezunuyum 2010 a kadar daha kadrolar olur değil mi? yani umut var mı?
bgn öğrendim sağlık bakanlığına atandım artık sağlık bakanlığı 112 deyim :)
kızlar bir sorum olacak yardımcı olurmusunuz ben önlisans mezunuyum kpss tercihlerimi yaptım yerleşemedim. tekrar seçim hakkı veriliyormu önlisansa yoksa 2010da tekrar sınava girip mi tercih yapacağım.
arkadaşlar, cahilliğimi bağışlayarak okumanızı rica ediyorum sorumu
ilk mezun olduğum yıllarda 2-3 kere üst üste girmiştim kpss'ye, kadro bile açıklanmazken bizim bölüme. artık elimi eteğimi çektim :a015: Gerek aile, gerek özel hayatım nedeniyle atanacağım yere kafam rahat gidemeyeceğim artık.
evli bir arkadaşımla bu konuyu konuşurken, benim evli olmadığımı unutup ısrar ettğinin farkına vardı. sonra son yılki kılavuza baktığımızda onun alanında istanbul'da açık olmadığını, zaten çok az olan kontenjanın farklı illerde 1'er kişi olarak gösterildiğini gördük. Böyle bir durumda istanbul'da açık görünmezken eş durumundan nasıl istanbul'a ataması olabilir diye kafamız karıştı, ya da olamaz mı :uhm: :uhm:
kırmızı ile belirttiğim kısmı pek anlamadım ama bildiğim kadarı ile açık yoksa ataması olmaz..
torpil bulmaya çalışsınlar, belki bu şekilde olabilir..
fakat tercihte bulunup, oraya atanması için ilde,kendi branşında açık gösterilmesi gerekiyor..
Arkadaşım evli ve tekrar kpss'ye girmeye karar vermiş, evli olduğu için nasıl olsa istanbul'a atanacağını düşünüyor. Ben ona "girsem ne olacak ki?" gibilerinden cevap verdiğimde "ne demek ne olacak, atanırsın puanı alırsan..." gibi bana ısrar etmişti, o anda benim "ben evli değilim ki, sevdiğim insanı, ailemi bırakıp nasıl giderim" demek istemiştim ama o benim evli olmadığımı, yani eş durumundan kalma gibi bir şansım olmadığımı hesaba katmamış :1rolleyes: