KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

inşallah canım inşallahh :Saruboceq:
bu arada bi dahaki tercihler ne zaman yapılcak arkadaşlar belli oldu mu :uhm:

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Sağlık Bakanlığı'nda sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme [/I]yapmak amacıyla 9-13 Şubat tarihleri arasında tercih alınacağını bildirdi.

Prof. Dr. Yarımağan yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nın, 675 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacağını kaydetti.

Yarımağan'ın açıklamasına göre, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS-2009/1 T.C. Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu'nda ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyindeki sözleşmeli pozisyonlar yer alıyor.

Kılavuzdaki sözleşmeli pozisyonlarda tercih yapabilmek için adayların, 28-29 Haziran 2008 tarihindeki 2008-KPSS Lisans veya 21 Eylül 2008 tarihindeki 2008-KPSS Ortaöğretim/Önlisans'a giriş ve ortaöğretim mezunlarının KPSSP94, önlisans mezunlarının KPSSP93 ve ve lisans mezunlarının KPSSP3 puanını almış olmaları gerekiyor.

Adaylar, tercihlerini 9-13 Şubat tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlanacak kılavuzda belirtilen kurallara göre yine internet üzerinden kendileri yapabilecek. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak.

KPSS-2009/1 T.C. Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu'na göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların, bu kılavuzu dikkatle incelemeleri uyarısında bulunuldu.

Son düzenleme:
Bende atanamadım yeni kadrolar sağlık mezunları için ben büro yönetimi mezunuyum 2010 a kadar daha kadrolar olur değil mi? yani umut var mı?

Bende atanamadım yeni kadrolar sağlık mezunları için ben büro yönetimi mezunuyum 2010 a kadar daha kadrolar olur değil mi? yani umut var mı?

tabii canım umut var..
hiçbir zaman da umudunu kaybetme zaten..
muhakkak alım olur...
geçen sınavda, 2 sene içinde -yanılmıyorsam- 8 kere alım yapılmıştı aralıklarla..

kızlar tarım köy işleri bakanlığının 2009/2 yerleştirme sonuçalrı açıklandı ....
atanamadım

Hayırlısı olsun canım...
Ben de 2007'de üniversiteden mezun oldum.
Hala evdeyim maalesef..
İnşallah bir gün olacak.....

kızlar bir sorum olacak yardımcı olurmusunuz ben önlisans mezunuyum kpss tercihlerimi yaptım yerleşemedim. tekrar seçim hakkı veriliyormu önlisansa yoksa 2010da tekrar sınava girip mi tercih yapacağım.

kızlar bir sorum olacak yardımcı olurmusunuz ben önlisans mezunuyum kpss tercihlerimi yaptım yerleşemedim. tekrar seçim hakkı veriliyormu önlisansa yoksa 2010da tekrar sınava girip mi tercih yapacağım.

canım yeni kadrolar açılacak ama ne zaman açılır kaç kişi alırlar Allah bilir

selam kızlar..kpss den dili yanmış ve özelde yanıklarımı gidermeye çalışan biriyim...80 alıpta atanamazsanız ne diim artık...2009 a girmicem müh olduğum için..ama seneye gene denicem..ne istiyorlar anlamadım ki tam puan mı?çok konuşulacak şey var çookkk...Allah herkeze yardım etsin..o kadar çok arkadaşım işsiz kii...iş bulan çok azız..ünv mezunları çok..iş yok...girmek için uğraş,çıkmak için uğraş,4yıl deli gibi çalış....bizler böyleysek lise mezunları napsın..eskiden liseyi bitiren devlete kapak atıyordu...şimdi nerdeeeee...o kadar emek harca,bu defada iş için bunalıma gir...yazık bizlere yazık....sistem baştan kopmuş..çok doluyum çokkkkkkkkk...

arkadaşlar, cahilliğimi bağışlayarak okumanızı rica ediyorum sorumu :utangac:

ilk mezun olduğum yıllarda 2-3 kere üst üste girmiştim kpss'ye, kadro bile açıklanmazken bizim bölüme. artık elimi eteğimi çektim :a015: Gerek aile, gerek özel hayatım nedeniyle atanacağım yere kafam rahat gidemeyeceğim artık.

evli bir arkadaşımla bu konuyu konuşurken, benim evli olmadığımı unutup ısrar ettğinin farkına vardı. sonra son yılki kılavuza baktığımızda onun alanında istanbul'da açık olmadığını, zaten çok az olan kontenjanın farklı illerde 1'er kişi olarak gösterildiğini gördük. Böyle bir durumda istanbul'da açık görünmezken eş durumundan nasıl istanbul'a ataması olabilir diye kafamız karıştı, ya da olamaz mı :uhm: :uhm:

arkadaşlar, cahilliğimi bağışlayarak okumanızı rica ediyorum sorumu :utangac:

ilk mezun olduğum yıllarda 2-3 kere üst üste girmiştim kpss'ye, kadro bile açıklanmazken bizim bölüme. artık elimi eteğimi çektim :a015: Gerek aile, gerek özel hayatım nedeniyle atanacağım yere kafam rahat gidemeyeceğim artık.

evli bir arkadaşımla bu konuyu konuşurken, benim evli olmadığımı unutup ısrar ettğinin farkına vardı. sonra son yılki kılavuza baktığımızda onun alanında istanbul'da açık olmadığını, zaten çok az olan kontenjanın farklı illerde 1'er kişi olarak gösterildiğini gördük. Böyle bir durumda istanbul'da açık görünmezken eş durumundan nasıl istanbul'a ataması olabilir diye kafamız karıştı, ya da olamaz mı :uhm: :uhm:

kırmızı ile belirttiğim kısmı pek anlamadım ama bildiğim kadarı ile açık yoksa ataması olmaz..
torpil bulmaya çalışsınlar, belki bu şekilde olabilir..
fakat tercihte bulunup, oraya atanması için ilde,kendi branşında açık gösterilmesi gerekiyor..

kırmızı ile belirttiğim kısmı pek anlamadım ama bildiğim kadarı ile açık yoksa ataması olmaz..
torpil bulmaya çalışsınlar, belki bu şekilde olabilir..
fakat tercihte bulunup, oraya atanması için ilde,kendi branşında açık gösterilmesi gerekiyor..

Arkadaşım evli ve tekrar kpss'ye girmeye karar vermiş, evli olduğu için nasıl olsa istanbul'a atanacağını düşünüyor. Ben ona "girsem ne olacak ki?" gibilerinden cevap verdiğimde "ne demek ne olacak, atanırsın puanı alırsan..." gibi bana ısrar etmişti, o anda benim "ben evli değilim ki, sevdiğim insanı, ailemi bırakıp nasıl giderim" demek istemiştim ama o benim evli olmadığımı, yani eş durumundan kalma gibi bir şansım olmadığımı hesaba katmamış :1rolleyes:

Arkadaşım evli ve tekrar kpss'ye girmeye karar vermiş, evli olduğu için nasıl olsa istanbul'a atanacağını düşünüyor. Ben ona "girsem ne olacak ki?" gibilerinden cevap verdiğimde "ne demek ne olacak, atanırsın puanı alırsan..." gibi bana ısrar etmişti, o anda benim "ben evli değilim ki, sevdiğim insanı, ailemi bırakıp nasıl giderim" demek istemiştim ama o benim evli olmadığımı, yani eş durumundan kalma gibi bir şansım olmadığımı hesaba katmamış :1rolleyes:

:uhm: cnm, bildiğim kadarıyla, evli-bekar ataması fark etmiyor. herkes aynı şekilde puana ve tercihe göre atanır. eş durumundan, eşinin olduğu ile tayinini aldırır. başlarda bir süre ayrı yerlerde çalışacaklardır...

Back