BASIN DUYURUSU
(24 Aralık 2008)
2008-KPSS/4 TERCİH KILAVUZUNDAN
TERCİH YAPACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!
1) KPSS-2008/4 tercih işlemleri 24 Aralık 2008 günü başlamış, Selçuk Üniversitesi ve Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü kadrolarının sonradan ilave edilmesi nedeniyle işlemler bir süreliğine durdurulmuş, yeni bildirilen kadrolar ilgili tablolara eklendikten sonra KPSS-2008/4 tercih işlemleri yeniden başlatılmıştır.
24 Aralık 2008 günü saat 00.00 ile 09.00 arasında tercihlerini yapan adaylar, yeni eklenen kadroları da tercihleri arasına eklemek isterlerse durumlarını belirten bir dilekçeyle ÖSYM’ye başvurmalıdırlar.
kızlar bu nedemek,ben şifreyle giriyorum ama tercihle ilgili yer yok
[degua kullanıcısından alıntı
ek kadro ılan edilceği için tercih işlemleri durdurulmuş durumda
benim merak etttiğim 2009 yılında girdiğimiz kpss 2010 yılnda yapılcak olan b grubu kadroların atamasında kullanılabılıyormu
2008 yılında ki kpss puanıyla mı muracat etmek gerekıyorr
bu konuda bılgısı olan varsa aydınlatabılırse sevinirim
-----------------------------------------------------------------
arkadaşım 2010 da yeniden sınava girdiğinde 2008 sınav puan hakkın ölüyor..2010 a kadar tüm alımlarda sende tercih yapabilirisin..bu hakkın var..sadece 2009 sınavına giripte o sınav sonucu ile b grubu atamalarda tercih yapamazsın..2009 da alım olduğu taktirde 2010 puanın ile başvuru yapacksın..a.s
arkadaşlar önce herkese hayırlı olsun diyorum
ve bir sorum var: ben klavuzu inceledim, ptt ve tapu düşünüyordum anladığım kadarıyla bu kadrolara genelde iibf alımı var -ben fen öğretmeniyim -bizden alım yok sanırım ama yine de emin olmak istiyorum, ben bu alanları tercih edemiyorum demi?
ne yazıkki bu sene ki sınav sadece öğretmenler iibf fakülte mezunları uzmanlıkları için.kimyagerlik ile tercih yapamazsın 2009 puanın ile
arkadaşlar bu tercih sonuçları nasıl açıklanacak tercih yaptığımız yerden mi bakacağız_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?