KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

Canım bende denedim ama hata veriyor site..
O yüzden tercih sayfası tam açılmıyor. Dikkatli bakarsan hata oluştu,daha sonra deneyin diyor.

canım bende hata oluşmadı,şifreyi girdim
2008 kpss 4 'ü seçebiliyorum,problem yok

peki 2009 yılında sınava girsem bakanlık lariçin tercih yapabılıyormuyum CADIARZU
2009 yılında b grubu içn atama yapılıyormu
kafam karştıı dersananeye uğradım dedikleri hersene tercih yapabılıyrsunzzz :1no2:
boş yere çalşmayalım olmuyorsa dimiii :çok üzgünüm:

benım o basvuru kagıdımda sıfre yerınde varolan sıfrenızı kullanın dıyor ben ne bıleyım 2006yılında öss sınavına gırerken verılen sıfreyı hey ya rabbım yaaa nabıcam sımdık:1shok:

kızlar netten aldım fılan demıssınız ya bakın soyle bır not koymuslar sımdı

Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine giderek yeni şifrenizi talep edebilirsiniz.
.

illa karda kışta istanbul trafiğinde teeeee ösym bürosuna gidicez hem de yerlestırılıp yerlestırılmeyecegımızı daha bılmedıgımız tercıh ıslemı ıcın nolucak sonumuz allah hayır etsın ınsallahhh((delphin:

arkadaşlar atlamış olabilirim çok özür dilerim kafam biraz karıştıda.tercih klavuzlarını osym'nin resmi internet sitesinden görebilirmiyiz:uhm:

Tabi ki görebilirsin.. 2008/4 Tercih Kılavuzu .... bu şekilde belirtiliyor sitede..

arkadaşlar ben kimyagerim ve bu sene kpss ye hazırlanıyorum hem öğretmenlik hemde kimyagerlik için ama bu sene kpss A türü ve öğtermenlik içinmiş.... bu konuda bilgisi olan var mı?yani ben kimyagerlik için sınav sonunda tercih yapamıcakmıyım????

ne yazıkki bu sene ki sınav sadece öğretmenler iibf fakülte mezunları uzmanlıkları için.kimyagerlik ile tercih yapamazsın 2009 puanın ile

ne yazıkki bu sene ki sınav sadece öğretmenler iibf fakülte mezunları uzmanlıkları için.kimyagerlik ile tercih yapamazsın 2009 puanın ile

kpss tercihleri osym sitesinde yaapabilen varmı girdim siteye başvurma süresi bitmştir denıyorr neyapıcazz öneriniz varmı ?
ayrıca 2009 yılında girilen sınav sadece 2009 yılı için mi geçerli olucak:uhm:

arkadaşlar kpss yerleştirme sonuçları nezamn açıklanacak haberi olan varmı.?

bu konuda bir bilgi yok henüz. hersene değişmiş çünkü 1 haftada 2 haftada hatta 3 haftada bile açıklamışlar

Bunuda en az bir ay sonra açıklarlar herhalde :çok üzgünüm:
Gerçektende kadrolar çok düşüktü ama Allahtan ümit kesilmez

arkadaşlar bu tercih sonuçları nasıl açıklanacak tercih yaptığımız yerden mi bakacağız_?

bende yerleşememişim ya:'( tahmin ediyodum gerçi............. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…