KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

15 tercih hakkımız var bildiğim kadarıyla evet alımlarda hep 1 tane bende sen gibiyim napıcamı şaşırdım açıkcası ve her kodun yanında 6003 yazıyo hemen hemen bu bizi ilgilendirmiyo dimi biz bayan oldugumuz için yoksa 60003 kodu olanları biz yazamıyozmu?

yok canım erkekler için askerlikle ilgili zaten orada yzıyo kadro açıklamalarında canım hepsi var orada ama böle takıldığımız şeyleri söleyelim mesela bende bankaya falan para yatırılacakmı bilmiyorum açıklamalara baktım ama yoktu öle bişea.s.

Bankaya para yatırılmıyor canım.. İnternetten tercihini yapıyorsun o kadar..

sonu tek olan yıllarda sadece A grubları girer.yani öğretmenlik e iktisadi idari bilimler fakültelsi mezunlrı..sonu çift olan yıllarda ise herkes girebilir...öğretmenler iktisadi idari bilimler fakültelsi mezunları-fen edebiyat-mühendislik mimarlık-ve diğer fakülteler..ayrıca lise ve onlisans mezunları da b grubu olarak sonu çift yıllarda girebilir..ihtiyaçtan dolayı memur statüsü olarak 2 senede bir yapılır b grubu sınavları.....
ama listeye baktımda...memleket olarak psikolojimiz bozuk olduğundan çoğu psikolog,sosyal olamadığımızdan çoğu sosyolog,bazı din iddalarından çoğu imam ve kuran öğreticisi- ve yazikki borçlardan dolyıda alınan kadroların çoğu icra memuru....kısacası ölmüşüz bunlarla kalkınacağız..nerde öğretmen nerde mühendis nerde fizikçi kimyacı....biz nasıl gelişmekteyiz anlamıyorum yazıklar olsun...

arkadaşlar bir şeyi öğrenmek istiyorum haziranda lisans mezunu olarak giren hemşireler şimdi tercih yapacakmı yoksa sağlık atamaları ayrı mı yapılacak.lütfen cevap brkliyorum..

bu tercihte alanınız varsa tabiki yapacaksınız yoksa bekleyeceksiniz diğer tercihleri..

kızlar tercih sıralamasını belirleyen var mı_? ben bakıyorum bakıyorum karar veremiyorum senağlama afedersiniz ama iki ucu ......lu değnek senağlama

bazı yerler var 5 - 6 kişi alıyor oraları seçeyim diyorum bu sefer düşünüyorum benim gibi orayı tercih edecek yüzlerce kişi olacak vazgeçiyorum 1 kişi alacak yerler çoğunlukta şansa onları tercih edeyim diyorum ama hangisini tercih edicem çıldırmış durumdayım delikafadulden

yaaa arkadaslar tercıhımızı nerden yapıcaz bende acılmıyor sayfalar allah askına bırı bana yardım etsın cok kotu oldum link gönderir misiniz nerden giriyorsunuzsenağlamasenağlama

osym.gov.tr de anasayfada sağüstte göreceksin tercih işlemlerini.

ek kadro ılan edilceği için tercih işlemleri durdurulmuş durumda CADIARZU
benim merak etttiğim 2009 yılında girdiğimiz kpss 2010 yılnda yapılcak olan b grubu kadroların atamasında kullanılabılıyormu
2008 yılında ki kpss puanıyla mı muracat etmek gerekıyorr
bu konuda bılgısı olan varsa aydınlatabılırse sevinirim :uhm:

arkadaşlar ben nerden şifre alacam
başvuru için şifre ve yd numarası falan istiyor
açıklamasında başvuru merkezlerinden alınacak diyor
ben ilk defa başvuruda bulunacam bu şifreyi nerden alabilirim acaba?????????*

destina 82 teşekkürler arkadaşım
acaba ösym 1 ocakta açık olurmu
çünkü özel sektörde izin almak zor :)

yok arkadaşım 2009 kullanılmıyor(misal bu senede 2007 kullanamazsın) 2008 sınavında aldığın puan 2010 sınavına kadar olan atamalarda kullanılır, 2010 sınavı olduktan sonrada 2010u kullanabiilirisinyerimseniben

şifreni internet üzerinden de alabilirsin ben öyle almıştım

ayrıca 1 ocak :) büyük ihtimal tatildir. Özel sektör bile tatilse memurları düşün yani :)

[degua kullanıcısından alıntı

ek kadro ılan edilceği için tercih işlemleri durdurulmuş durumda
benim merak etttiğim 2009 yılında girdiğimiz kpss 2010 yılnda yapılcak olan b grubu kadroların atamasında kullanılabılıyormu
2008 yılında ki kpss puanıyla mı muracat etmek gerekıyorr
bu konuda bılgısı olan varsa aydınlatabılırse sevinirim
-----------------------------------------------------------------
arkadaşım 2010 da yeniden sınava girdiğinde 2008 sınav puan hakkın ölüyor..2010 a kadar tüm alımlarda sende tercih yapabilirisin..bu hakkın var..sadece 2009 sınavına giripte o sınav sonucu ile b grubu atamalarda tercih yapamazsın..2009 da alım olduğu taktirde 2010 puanın ile başvuru yapacksın..a.s

kimliğinle beraber ösyme gidiyorsun arkadaşım hemen veriyorlar

ben ösym gitmeden almıştım netten...şifre al butonu olmasıu gerek oralara iyice bakın.derim.

ais.osym.gov burdan mı alınıyo şifre
Y.Unumarası ediniyorum
ama olmuyo TC oldugum için ne gibi bi işlem yapmalıyım
yardım edinyaa valla burayı anlamadım biri beni yönlendirsin

ais.osym.gov burdan mı alınıyo şifre
Y.Unumarası ediniyorum
ama olmuyo TC oldugum için ne gibi bi işlem yapmalıyım
yardım edinyaa valla burayı anlamadım biri beni yönlendirsin

canım kpss sınav yapılmadan önce başvuru esnasında hani fotolar falan çekiliyor ya ondan sonra bizede bir kağıt veriyorlar şifre onda da yazıyordu diye hatırlıyorum ben o kağıda bakmadım ama öyleydi sanırım

BASIN DUYURUSU

(24 Aralık 2008)

2008-KPSS/4 TERCİH KILAVUZUNDAN

TERCİH YAPACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!

1) KPSS-2008/4 tercih işlemleri 24 Aralık 2008 günü başlamış, Selçuk Üniversitesi ve Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü kadrolarının sonradan ilave edilmesi nedeniyle işlemler bir süreliğine durdurulmuş, yeni bildirilen kadrolar ilgili tablolara eklendikten sonra KPSS-2008/4 tercih işlemleri yeniden başlatılmıştır.

24 Aralık 2008 günü saat 00.00 ile 09.00 arasında tercihlerini yapan adaylar, yeni eklenen kadroları da tercihleri arasına eklemek isterlerse durumlarını belirten bir dilekçeyle ÖSYM’ye başvurmalıdırlar.

kızlar bu nedemek,ben şifreyle giriyorum ama tercihle ilgili yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…