• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ile ilgili bir sey sormak istiyorum

Esmerr89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.615
285
123
Kpss ile ilgili bir sey sormak istiyorum benım tarıh cografya bitmek üzere vatandaslıga baslamadım dogru düzgün test de çözemedim önlisansım 2 haftadır bıraktım kazanamam dıye ama içim de rahat degıl 80 puan lazım bana sizce devam etsem imkansız mı bu bır ay kala bu puanı almak sizce

Kpss ile ilgili bir sey sormak istiyorum benım tarıh cografya bitmek üzere vatandaslıga baslamadım dogru düzgün test de çözemedim önlisansım 2 haftadır bıraktım kazanamam dıye ama içim de rahat degıl 80 puan lazım bana sizce devam etsem imkansız mı bu bır ay kala bu puanı almak sizce
Yani bu bir ayda daha önemli bir şey yapmayacaksanız çalışın olacakmışcasına bir ay dışında kaybedecek neyiniz var?

Senelerdir girer çıkarım sınava da bir defasında hiç çalışamamıştım 89 almıştım. O senede okulum uzamıştı tercih yapmamıştım 😅
Siz oturup çalışın. Sonrası nasip kısmet. Ya çalışsaydım demektense çalıştım ama olmadı demeyi tercih ederim.

Senelerdir girer çıkarım sınava da bir defasında hiç çalışamamıştım 89 almıştım. O senede okulum uzamıştı tercih yapmamıştım 😅
Siz oturup çalışın. Sonrası nasip kısmet. Ya çalışsaydım demektense çalıştım ama olmadı demeyi tercih ederim.
Maşallah ya 😊ama mutlaka temeliniz vardır benim temelim de yok darısı basıma ne dıyeyım kı🙂

Hani desen ki farklı bir seçenğim var; buna çalışmasam da ona bakıcam, okulum uzamıştı dersimi vercem, tezim bitecekti onu yazcam, başka bir sınava niyetlenmiştim ona çalışcam.. o zaman amenna ona geçin. Ama yok buna çalışmayıp öyle durcam diyosanız gerek yok çalışın deneyin bence. Bu tarz sınavlarda son düzlüklet önemlidir de

Vatandaşlıktan Emrah Vahap hocayı tavsiye ederim özet videoları var 9/10 ders. Hemencecik halledersiniz. Burdan gerisi de deneme çözmek lazım. Kalan 1 ayda çok yol kat edilir süreli deneme çözün

1 ay kısa bir süre değil bence çalışabilirsiniz fazlaca konu bitirebilirsiniz ben evli ve çocuklu olduğum halde 82 almıştım ama yetmiyor malesef .Atanana kadar da birakmayo düşünmüyorum Ekim Kasım gibi tekrar çalışmaya başlayacağım bu sefer iki çocukla hemde

Hiç çalışmadan 89 nasil oluyor? Tarih coğrafya vat hepsi bilgi

1 ay kısa bir süre değil bence çalışabilirsiniz fazlaca konu bitirebilirsiniz ben evli ve çocuklu olduğum halde 82 almıştım ama yetmiyor malesef .Atanana kadar da birakmayo düşünmüyorum Ekim Kasım gibi tekrar çalışmaya başlayacağım bu sefer iki çocukla hemde
Benım hedefim 80 ama çok gec kaldım daha konularım bıtmedi ama devam edeceğim oldugu kadar artık

Back