Kpss ile atanmak cok mu zor yardım

Lazkizi10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
83
19
38
Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zor :110:yani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim :KK43: Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi:KK24:

Kpss ile atandım
Önemli olan senin bölümün.
Mesela felsefe okursan hiç boşa umutlanma taban puan 90larda geziyodu
Ama sınıf ingilizce okursan bi nebze şansın var
Bir de 4 senede ne olur bilinmez.nice parlak bölümlerin önü kapandı
Isletme bolumum atanmasi cok zor sanirim sizin bolumunuz ne nasil kazandıniz

Calismayi kursa girmeyi dusunuyorum ama 4001 den atama zor imkansiz diyo herkes benimde hevesim gidiyor
Yakın zamanda atama yapıldı ordaki puanlara bakarak senin için ne kadar zor ya da kolay olur değerlendirebilirsin belki. 4001 in puanları çok yüksek kapanıyor ama birileri bu puanlari alabiliyorsa mümkünatı var demek ki :) kpss de özel şart isteyen bölümlerin şansı daha çok tabi. Sonradan keşke deneseydim dememek icin 1 sene çalışabilirsiniz. Yil içinde farkli kurumlarin atamaları oluyor 4001 olmazsa onlardan biri olur belki.

Yakın zamanda atama yapıldı ordaki puanlara bakarak senin için ne kadar zor ya da kolay olur değerlendirebilirsin belki. 4001 in puanları çok yüksek kapanıyor ama birileri bu puanlari alabiliyorsa mümkünatı var demek ki :) kpss de özel şart isteyen bölümlerin şansı daha çok tabi. Sonradan keşke deneseydim dememek icin 1 sene çalışabilirsiniz. Yil içinde farkli kurumlarin atamaları oluyor 4001 olmazsa onlardan biri olur belki.
[/QUO
Pisman olmamak icin denemeyi dusunuyorum umarim olur bunalip yarida birakmam insanlar hevesimi kacirmaz

Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zor :110:yani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim :KK43: Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi:KK24:

Ben tee on yıl önce 89 almıştım,şu soruların çalındığı zamanda,kendine inanırsan olur tabi ki,çevre baskısı hayatının her döneminde olacak,dünya kadar video var internette,kimseye bahsetme ordan otur hazırlan..

Ben tee on yıl önce 89 almıştım,şu soruların çalındığı zamanda,kendine inanırsan olur tabi ki,çevre baskısı hayatının her döneminde olacak,dünya kadar video var internette,kimseye bahsetme ordan otur hazırlan..
60 puandan 80 85 alinir mi bir senede sizce

Bolumunden atama olmasi lazim bazi bolumlerden hic atama olmuyor. Mesela lisans hemsirelik, atamalari gayet iyi puanlari dusuk diye biliyorum. Ebelik de ayni sekilde. Bazi bolumlerde de alim hic yok neredeyse sifir. Saglik daha iyi digerlerine gore. Ben de atama belkiyorum insallah umduguma nail olurum. 83 puanla bekliyorum. Matematigim sifirdi buna ragmen yapabildim. Ben yaptiysam herkes yapar. Yalniz ezberim iyidir. Cok calistim cidden kendimi verdim bu ise.

Zor değil ama çok çalışman lazım öncelikle deneme sınavı yap açıklarını gör 60 üstü puan yapamadığına göre çok fazla açığın var bunu kapatman için günde en az 8 saat çalışman gerek bıkmadan sabırla emin ol kazananlar da böyle kazanıyor.

bilgisayar isletmenlegi sertifikası alin. diliniz varsa dil puani alin. isletmenin ozel sartlari oluyor bazi kadrolarda. onlar dusuk oluyor.

simdiden olumsuz bakarsaniz olmaz. ciddi emek harcamaniz lazim. denedim olmadi dersiniz en azindan.

mesela ben dgs icin cok zor imkansiz bir iki kisinaliyor diyorlardi. benim hatta tercihlerimi bu yonde degistirdi hocalar. sonra cok yillar sonra 2. universite olarak dgs ye girdim. hic calismadan derece aldim. bana gore o kadar kolay bir sinavmis ki. vakti zamaninda zor diye gozumu korkutanlari dinlemeseymisim keske.

kpss elbette zor ama belki siz 1 yillik calismayla cok sey yapabilirsiniz.

Valla çok zor mu değil mi kişiye göre tartışılır. Öğretmenim özel bir kolejde çalışıyorum. Benimle aynı yıl işe giren İngilizce öğretmeni arkadaşım vardı. 2.yılımızda kpssye hazırlanmaya başladı. 3. senemizde (yani bu senenin) Nisan ayında ataması yapıldı ve gitti. Şimdi ne mi yapıyor? Bir lisede öğretmen. Haftada 3 gün sabah 8 öğlen 3 derse giriyor, 1 gün sabah 8 öğlen 12, son kalan günde sadece sabah 8 ve 10 arası derste. Ek derslerle beraber eline baya bir para geçiyor biliyorum ama açık yazmayayım dedim. Yani olmaz diye bir şey yok

Hic 60 ve üstü bile alamadiysan 1 senede zor hallolur gibi geldi bana.. Bölümünün de önü çok açık değil bildiğim kadariyla..
Şu an bi yerde çalışıyor musun?

Back
X