KPSS için önereceğiniz kitaplar

arkadaşlar sizlere data yayınlarını özellikle coğrafya,tarih ve anayasa tavsiye ederim.
teorem,yargı,güvender,ihtiyaç bence bu yayınların hepsini iyi bir şekilde çalışmak lazım.tek kaynak ve tek yayın yetmez.kpss büyük bir rekabet var.elinize geçen tüm yayınları bitirin bence.

Kızlar pegem akademi(eğitim bilimleri) çok basit anlatmış diyorlar, ilk defa çalışacak olanlara tavsiye ediyorlar
Yeni konular eklenmemiş.
Yediiklim ve kariyer yay. övdüler.

Kızlar pegem akademi(eğitim bilimleri) çok basit anlatmış diyorlar, ilk defa çalışacak olanlara tavsiye ediyorlar
Yeni konular eklenmemiş.
Yediiklim ve kariyer yay. övdüler.

haydeee eğitim bilimlerine yeni konular mı eklenmiş??

of ki ne of.... ben senin yazdığın kariyer yayınlarına da bakayım birkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ocean bir kitap satış sitesinden kariyer yayınlarına baktım kpss ile ilgili bir yayınını bulamadım. varsa net adresini verebilirmisin??

haydeee eğitim bilimlerine yeni konular mı eklenmiş??

of ki ne of.... ben senin yazdığın kariyer yayınlarına da bakayım birkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canım 2008 eğitim soruları ile 2007 eğitim sorularını karşılaştır, ne kadar değiştiğini göreceksin..
Tam olarak yeni konu eklendi diyemem ama hiç bir kitapta olmayan sorular çıktı, ters köşe yaptılar resmen..
Yayın ismini de yanlış söylemişim,"Uzman Kariyer Yayınları" olacakmış.
Ben kitaplarını bulamadım, inceleme fırsatım olmadı maalesef.
Bulanlar ve inceleyenler düşüncelerini belirtirse sevinirim.a.s.

slm arkadaşlar geçen seneki kpss tam bir fiyaskoydu.Osym bile itirazlara açıklama yapamadı.Aldığım bilgilere göre bu sene kpss özellikle de eğitim bilimleri eskiye yönelik sorulardan oluşacakmış.Ancak şunuda unutmamak lazım eğitim sistemi değişti bu yüzden Ölçme ve Öğretim teknikleride değişti bunlarıda baz alarak çalışmak lazım.Kitap alırken yeni teknikleride alan kaynakalar seçmelisiniz.Ayrıca puanlarda bu sene sıfırlanabilir bu konuda araştırmalar yapılıyormuş.Bu yığılmayı kaldırmak için sözleşmelilere kadro hakkı verildi bu da bu seneki sınava ciddi anlamda çalışmak gerektiğini gösteriyor.Çünkü 90 lar yerine artık 80 lerle atama yapılabilir demek bu.

mrblar sürekli kpss kitabi arstırması yaıyorum ama sürekli okuduğum bi yayın var bilmiyorum almadım ama bu yıl cıkan konuları barındırıyormus KRİTER yayıncılık,enazından ikinci bi kaynk olablilr amam pegemin soruları kesin çözülmli diye düşünüyorum.hepimize kolay geleÇok üzgünüm çoook

şimdi kızlar ben yargı moduler aldım
konu anlatımlı olarak baska kaynaga gerek yok dıyorum (sadece gy-gk gircem)
soru bankası olarak hangı yayını onerıyorsunuzfisfisfis
farklı soru tarzlarını cozmek lazım
ayrıca deneme de almak istiyorum evde kendımı sınav yapıyorum cok verımlı oluyor
önerilerinizi bekliyorum kızlarhihoyyyt
herkese bol sorulu gunler dılıyorumdelikafadulden

sadece gy gk için yargıyı asla önermem
birde bu sene nasıl sadece gygk gireceksin coyness
yoksa seneye için mi?

canım lısans olarak gırecegım 2009 da
egıtım bilimlerine gırmıyorum
bana yeterlı olur gibi geldi
onemlı olan bol soru ve farklı soru tıplerını cozmek diyorum ben

bu yılki kpss A grubu kadroları için yapılıyomuş yani sadece gk gy yapmakla girilmio bi taraflara diye biliyorum yani ben iktisat mezunuyum ve iktisat,işletme,maliye bütün soruları yapmakla yükümlü olmam gerek.bilen birileri yanlıssam düzeltsin lütfen..

tam bir bilgim yok
ama ösym bu seneki sınav takvimini açıklamış...

oradan daha sağlam bir bilgi alabilirsin...

şimdi arkadaslar benım kafam cok karıstı:uhm:
ben bu sene mezun oluyorum alanım bilgisayar muhendisliği
2009 da kpssye hangı alanlardan girmem gerekiyor
muhendis ve memur kadrolarını tercıh yapmak ıstıyorum farketmez
sadece gk-gy girilmiyor mu? ben mi yanlıs biliyorum
biri beni bilgilendirsin lütfendelikafadulden

şimdi arkadaşım ne yazıkki bu sene memur ve mühendis kadroları için sınav açılmayacak 2010 u beklemek durumundayız.bu sene açılan iibf mezunları için uzmanlık müfettişlik kaymaklığın yolunu açan kpss ve öğretmen atamaları için olan kpss.
ösym tek yıllarda bu sınavları çift yıllarda memur ve müh. sınavlarını açar

hmm anladım bu sene kpssA grubu ve ogretmenler gırıyor biz B grubuyuz.
iyi de anlayamadığım gecen sene de egitim bilimleri oldu diger iibf girdiği sınavlar da oldu
onlar her sene mı oluyor da biz 2 senede bir oluyoruz:uhm:

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...-kpss/241923-kpss-kapsami-hakkinda-bilgi.html

Buraya dikkatle okursanız kafanızda soru işareti kalmaz diye düşünüyorum.

aynen öle onlara hersene açıyorlar asslında sınavı

2004 ten bu yana girmiyorum kpss ye. 2004 te 75 puan almıştım. Neredeyse hemen herşeyi unuttum sayılır.
Eeee artık oğlan büyüdü. Benim de artık çalışmaya başlamam lazım. Ne yalan söyleyim , gözüm hiç kesmiyor valla.... O kadar uzak geliyor ki, sanki hiç bunların eğitimini almamış gibiyim.
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…