• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS için MOTİVE lazımm

future çok saolasın yaa..bu iğrenç sıkıntılı ve buhran verici sınavla ilgili yazmış olduklarına yine çok güldüm (kpss ye rağmen)....yani hayat enerjimizin tümünü emen bu canavarlaşan sınavı bile tiye alıp espiriler yaparak onu bir maymuna dönüştürdüğün için teşk :)))
yani en azından benm gözümde öyle oldu.ne kadar ciddiye alıyomuşum beeaaa..amaaannn...
devamını bekliyorm...

rica ederim cabik...

gerçekten süper sorular var ihtiyaçta.. birde Süleyman Çakır sorusu var biraz dinleneyim onu da yazarım..

iki gün kaçtım buralardan şirince diye bi kasabada karadut şarabı içtim... e haliyle süper de bir gaz aldım,motivasyonu iyiceee yükselttim.. artık beni tutamazsınız..

kesin kazanırım kaydirigubbakcemile4

alcan eline kitabı ezberlicen....başka yolu yok..MF TM TS diye ayırdılar bizi..ÖSS de ona göre yerleştirdiler..şimdi karşımıza tarih coğrafyayı koydular..KPSS sınavının içeriği yanlışşşşşş...nasıl ayırdılarsa bizi lisede gene ayır branşlara..bir müh ne anlar tarihten coğrafyadan yaa...mat sos sorularını ona göre bölsünler bu ne...sırf ezber yapıp 80 aldıysam biraz daha ezberle 85 alırık heral...okadar matematiği boşa öğrenmişim sorun işte branşımızla ilgili alın cevabını..A grupları daha şanlı;muhasebe,iktisat,işletme,maliye,hukuk zaten bunları görüyorlar...biraz çalışıp iyi puan almak daha kolay..bize göre diyorum..düşünün en son lise1 de tarih coğ görmüş biri nasıl yapar bu soruları?ezberle..Allah hepimize yardım etsin...öptüma.s.

Allahım ben bunları bir yerden hatırlıyorum. Nereden? Kendimden... Ben de tarih, coğrafyayı en son lise 1de gördüm.Hele tarihten hiç anlamıyorum desem yeridir. Ne yapacağım bu tarihle ya...senağlama

rica ederim cabik...

gerçekten süper sorular var ihtiyaçta.. birde Süleyman Çakır sorusu var biraz dinleneyim onu da yazarım..

iki gün kaçtım buralardan şirince diye bi kasabada karadut şarabı içtim... e haliyle süper de bir gaz aldım,motivasyonu iyiceee yükselttim.. artık beni tutamazsınız..

kesin kazanırım kaydirigubbakcemile4

Aha rakip... şutarafagitti Biri seni durdurmalı future... Çok üzgünüm çoook yasakkelime Motivasyonu da almış ki gider artık. Şaka bir yana (alınma ha!) Sen dinlen sorunu yaz ben yorumumu yaparım yine...

Allahım ben bunları bir yerden hatırlıyorum. Nereden? Kendimden... Ben de tarih, coğrafyayı en son lise 1de gördüm.Hele tarihten hiç anlamıyorum desem yeridir. Ne yapacağım bu tarihle ya...senağlama

canım napacaksın işte.....ben yazarak çalıştım..özetler çıkarttım...ve bol test çözdüm...sistem bizden bunu istiyor.bizde istenileni vermek zorundayızkafamçokkarıştı

ee ben bayağı bir dinlendim sıra geldi Süleyman Çakır sorusuna..gamyoncuiremsu

soruları aşağıdaki metne göre cevaplayınız..
Süleyman Çakır,düşmanı Tombalacı Mehmet'in kendisini öldürmek üzere gönderdiği bir adamı on yerinden bıçaklayarak öldürmüştür. Bunun üzerine polisler tarafından yakalanarak hakim karşısına çıkarılmıştır. Hakim, Süleyman Çakır'ı 11 yıl 60 gün süreyle hapse mahkum etmiştir. Bu karardan sonra Süleyman Çakır cezaevine girerken koğuş arkadaşlarına çeşitli hediyeler ve bol miktarda erzak almıştır. Cezaevinde 10 yıl yatan Süleyman Çakır iyi halinden dolayı cezası bitmeden erken tahliye edilerek özgürlüğüne kavuuşmuştur. Süleyman Çakır, cezaevinden çıkarken koğuş arkadaşlarından birine tesbihini hediye ederek onunla ve diğerleriyle helalleşip öylece koğuştan çıkmış ve sonra koğuş arkadaşlarına sık sık mektup yazmıştır.

1-Süleyman Çakır'ın kendini öldürmek kişiyi öldürmesi,ölen kişinin ailesi için ne anlama gelmektedir?
A)ceza B)pekiştirme C)karşılık vermeme D)genelleme E)tepki

2-Süleyman Çakır'ın hapse mahkum edilmesi nedir?
A)ceza B)pekiştirme C)karşılık vermeme D)genelleme E)tepki

3-Süleyman Çakır'ın hapse mahkum edilmesi Tombalacı Mehmet açısından nedir?
A)1. tür ceza B)2. tür ceza C)olumlu pekiştirme D)olumsuz pekiştirme E)karşılık vermeme

4-Süleyman Çakır'ın cezaevine girerken koğuş arkadaşlarına hediyeler ve erzak götürmesi nedir?
A)1. tür ceza B)2. tür ceza C)olumlu pekiştirme D)olumsuz pekiştirme E)karşılık vermeme

5-Süleyman Çakır'ın koğuştakilere özellikle erzak götürmesi aşağıdakilerden hangisine örnek olabilir?
A)1. tür ceza B)olumsuz pekiştirme C)1. tür pekiştirmeye D)2. tür pekiştirmeye E)manevi pekiştirmeye

6-Süleyman Çakır'ın erken tahliye edilmesi nedir? (ADALETSıZLıK) delikafadulden
A)1. tür pekiştirme B)olumsuz pekiştirme C)1. tür ceza D)manevi pekiştirmeye E)adaletsizlik

7-Süleyman Çakır'ın erken tahliye edilmesi onun ailesi için nedir?
A)maddi pekiştirme B)1.tür pekiştirmeye C)sembolik pekiştirmeye D)olumlu pekiştirme E)1. tür ceza

8-Süleyman Çakır'ın erken tahliye edilmesi Tombalacı Mehmet için ne olmaktadir?(ZULÜM):dance:
A)1. tür ceza B)2. tür ceza C)olumsuz pekiştirme D)sembolik pekiştirme E)zulüm

9-Süleyman Çakır'ın koğuş arkadaşlarından birine tesbihini hediye etmesi arkadaşı için ne olmaktadır?
A)maddi pekiştirme B)1. tür pekiştirme C)sabit aralıklı pekiştirme D)sembolik pekiştirme E)olumsuz pekiştirme

10- Süleyman Çakır'ın cezaevinden çıktıktan sonra koğuş arkadaşlarına sık sık mektup yazması koğuş arkadaşları için nedir?
A)maddi pekiştirme B)1. tür pekiştirme C)olumlu pekiştirme D)içten pekiştirme E)olumsuz pekiştirme

UYARI: soruları kurtlar vadisi izleyen birine sormayın, size diziyi ve karakterleri anlatmaya başlamasın (izlediğinizi bildiği halde):delphin:

Son düzenleme:
ayyy future çok güldüm yine yaa.sırf senin yazdıklarını görmek için buraya bakıyorum sürekli.UYARI kısmına daha çok güldüm...Allah iyiliğini versin emi :)))
cevaplarınıda merak ettim.keşkem yazaydın....

saolasın...

Back