Kpss hazırlık 2016

brittt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
156
60
Arkadaşlar 2016 yılında kpss ye gireceğim ve bugün de çalışmalarıma başlamayı düşünüyorum evde kitaplar var ama 2014ün kitapları yeni kitap alacağım hangi yayınları önerirsiniz Özellikle tarih coğrafya için??Şimdiden teşekkür ederim☺️

Ben de önlisans olarak gireceğim sınava. Dersaneye gitmeyi düşünmüyorum kendim çalışacağım. Bende de sizde olduğu gibi eski kitaplar var. Birkaç bloga daha baktım tarih için beyaz kalem, data, tarihin pusulası öneriliyor. coğrafya için şu ana kadar hiç görmedim öneride bulunan. Pegemin setini ona da çok iyi diyorlar almayı düşünüyordum ama kararsızım şu an.

Arkadaşlar merhaba. Emek veren herkes KPSS sonuçlarından beklediğini almıştır inşallah. Ama benim için çok da öyle olmadı. Bu yüzden 2016 kpss için dershane önerilerinizi bekliyorum. İzmir'de oturuyorum bu arada...

Hanımlar merhaba. 2013 lisans mezunuyum sizce 2016'da kpss'ye girsem mi. Çalışmıyorum, bulunduğum ilde özel sektör imkanı olmadığından. Hadi bi akıl verin nolur kararsızım...

2 yıl olmuş mezun olalı. Bence hazır evdeyken hazırlanmaya değer diye düşünüyorum :) Bölüme de bağlı tabi

2 yıl olmuş mezun olalı. Bence hazır evdeyken hazırlanmaya değer diye düşünüyorum :) Bölüme de bağlı tabi
Alandan hazırlanmayacağım vhki, bilgisyar işletmeni gibi çok kasmadan 3-5 bişey kazanabileceğim memurluk derecesi yeter bana... Şimdiden başladam yapabilir miyim acaba. Hiç hazırlanmadan 65 almıştım. Biraz hazırlanarak 20 puan artırırım herhalde. :/

Alandan hazırlanmayacağım vhki, bilgisyar işletmeni gibi çok kasmadan 3-5 bişey kazanabileceğim memurluk derecesi yeter bana... Şimdiden başladam yapabilir miyim acaba. Hiç hazırlanmadan 65 almıştım. Biraz hazırlanarak 20 puan artırırım herhalde. :/
Şimdiden başlasam dediğiniz koca 1 yıl var önünüzde :) düzenli çalışmayla olur. ben de bu yıl yapadım onu ama bu sene için çok azimliyim :KK70:

Şimdiden başlasam dediğiniz koca 1 yıl var önünüzde :) düzenli çalışmayla olur. ben de bu yıl yapadım onu ama bu sene için çok azimliyim :KK70:
Hadi bakalım en yakın zamanda başlamak ve aynı istikrarı son güne kadar korumak nasip olur inşaAllah....

Ben birkaç gündür başladım Allahın izniyle. 1 ay boyunca matematik konu anlatımını bitiricem. Aynı zamanda tarih okumaları yapıcam ya da video izlerim. 1 ay sonra her dersi kapsayan konu anlatımı setine başlayacağım 1 eylül'de. Ondan sonrasını düşünmedim henüz :))

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

X