Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alandan hazırlanmayacağım vhki, bilgisyar işletmeni gibi çok kasmadan 3-5 bişey kazanabileceğim memurluk derecesi yeter bana... Şimdiden başladam yapabilir miyim acaba. Hiç hazırlanmadan 65 almıştım. Biraz hazırlanarak 20 puan artırırım herhalde. :/2 yıl olmuş mezun olalı. Bence hazır evdeyken hazırlanmaya değer diye düşünüyorum :) Bölüme de bağlı tabi
Şimdiden başlasam dediğiniz koca 1 yıl var önünüzde :) düzenli çalışmayla olur. ben de bu yıl yapadım onu ama bu sene için çok azimliyimAlandan hazırlanmayacağım vhki, bilgisyar işletmeni gibi çok kasmadan 3-5 bişey kazanabileceğim memurluk derecesi yeter bana... Şimdiden başladam yapabilir miyim acaba. Hiç hazırlanmadan 65 almıştım. Biraz hazırlanarak 20 puan artırırım herhalde. :/
Hadi bakalım en yakın zamanda başlamak ve aynı istikrarı son güne kadar korumak nasip olur inşaAllah....Şimdiden başlasam dediğiniz koca 1 yıl var önünüzde :) düzenli çalışmayla olur. ben de bu yıl yapadım onu ama bu sene için çok azimliyim