selam kk sakinleri..
benim kafa karışıklığımın sebebi kpss ile ilgili..
ben şuan lisans okuyorum aynı zamanda da açık öğretimden iki yıllık bir bölüm okuyorum.. seneye yani 2014 kpss de de ortaöğretimden sınava girmek istiyorum çünkü sağlık meslek lisesi mezunuyum ve lisede daha düşük puanla atanabiliyorum ayrıca okuduğum sürece çalışma imkanım var vede işim hazır olucak vs vs..
asıl sorun şurda.. ben bu yıl iki yıllık okuduğum bölümden mezun oluyorum ve seneye kpss de son mezun olduğum bölm iki yıllık halkla ilişkiler olmuş olacağı için bu liseden kpss ye girmeme engel olur mu ???:44:
*birde 2014te hem lisans hemde ortaöğretim kpss ye girebiiyor muyum..:26:
biraz karşık oldu ama durumda karışık malesef bu kadar yalına indirgeyebildim sadece![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bilenler yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
benim kafa karışıklığımın sebebi kpss ile ilgili..
ben şuan lisans okuyorum aynı zamanda da açık öğretimden iki yıllık bir bölüm okuyorum.. seneye yani 2014 kpss de de ortaöğretimden sınava girmek istiyorum çünkü sağlık meslek lisesi mezunuyum ve lisede daha düşük puanla atanabiliyorum ayrıca okuduğum sürece çalışma imkanım var vede işim hazır olucak vs vs..
asıl sorun şurda.. ben bu yıl iki yıllık okuduğum bölümden mezun oluyorum ve seneye kpss de son mezun olduğum bölm iki yıllık halkla ilişkiler olmuş olacağı için bu liseden kpss ye girmeme engel olur mu ???:44:
*birde 2014te hem lisans hemde ortaöğretim kpss ye girebiiyor muyum..:26:
biraz karşık oldu ama durumda karışık malesef bu kadar yalına indirgeyebildim sadece
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bilenler yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..