- Konu Sahibi KaramelizE
-
arkadaslar su kpss sınavı ile ilgili bişey sormak istiyorum size hiç anlamıyorum cunku
simdi 2012 temmuzdaki sınav basvurusunu kacırdım(buarada özel sektörde calısıyorum cokta hazırlanamazdım zaten: ( )bu yıl komple memur mu atanacak hiç öğretmen ataması olmayacak mı
sanırım bir yıl öğretmen bır yıl memurmuş
ben 2013 de girsem memur olmamzmıyım illa öğretmenlik mezunu mu olmak lazım:26::26:
bi anlatıverin bana ben memur olmak istiom işte bi yerde
arkadaslar su kpss sınavı ile ilgili bişey sormak istiyorum size hiç anlamıyorum cunku
simdi 2012 temmuzdaki sınav basvurusunu kacırdım(buarada özel sektörde calısıyorum cokta hazırlanamazdım zaten: ( )bu yıl komple memur mu atanacak hiç öğretmen ataması olmayacak mı
ben 2013 de girsem memur olmamzmıyım illa öğretmenlik mezunu mu olmak lazım:26::26:
canım ben 4 yıllıktan mezunum
ama öğretmenlik değil serbest puandan memur olarak gircem biyere ozaman 2014ü mü beklemem lazım şimdi
ben 4 yıllık fen edbiyat fakültesinden mezunum tatlım napmam lazım şimdi seneye girebi,liomuyummm
formasyon almadım offffffff
2014 müüü
formasyon almadım offffffff
2014 müüü
canım suanda özel sektörde başka bi iş ile uurasıorum calışcam artık 2014 te 100 alırımm
peki memurlukta en iyi ihtimalle ne olabilir ptt gümrük vs...
hiç bilmiyorumda:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?