• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss hakkında yardım..2012 ve 2013 de atama?

KaramelizE

ENKAZ MİMARI :/
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
665
0
316
İzmir
arkadaslar su kpss sınavı ile ilgili bişey sormak istiyorum size hiç anlamıyorum cunku
simdi 2012 temmuzdaki sınav basvurusunu kacırdım(buarada özel sektörde calısıyorum cokta hazırlanamazdım zaten: ( )bu yıl komple memur mu atanacak hiç öğretmen ataması olmayacak mı
sanırım bir yıl öğretmen bır yıl memurmuş
ben 2013 de girsem memur olmamzmıyım illa öğretmenlik mezunu mu olmak lazım:26::26:
bi anlatıverin bana ben memur olmak istiom işte bi yerde :40:
:49:

arkadaslar su kpss sınavı ile ilgili bişey sormak istiyorum size hiç anlamıyorum cunku
simdi 2012 temmuzdaki sınav basvurusunu kacırdım(buarada özel sektörde calısıyorum cokta hazırlanamazdım zaten: ( )bu yıl komple memur mu atanacak hiç öğretmen ataması olmayacak mı
ben 2013 de girsem memur olmamzmıyım illa öğretmenlik mezunu mu olmak lazım:26::26:

öğretmen ataması her yıl var. ancak memur ataması sadece çift yıllarda oluyor diye biliyorum. yani seneye değil 2014 te memur alımı olacak.

üniversite mezunlarının başvurusu geçti onların her yıl sınavı oluyor orta öğretim ve önlisanslıların başvuru tarihi şimdi sınavda eylülde iki yılda bir oluyor sınav ve belli aralıklarla sürekli memur olınıyor. hayırtlı günler..

Canım bölümüne bağlı ben lisans bölümüyum 2 yılda 1 kpss oluyor ve aldığım puanla 2 yıl boyunca o puanla atamalara başvurabiliyorum senin bölümün ne ?

canım ben 4 yıllıktan mezunum
ama öğretmenlik değil serbest puandan memur olarak gircem biyere ozaman 2014ü mü beklemem lazım şimdi:14:

canım ben 4 yıllıktan mezunum
ama öğretmenlik değil serbest puandan memur olarak gircem biyere ozaman 2014ü mü beklemem lazım şimdi:14:

evet canım 2014 u beklemen gerekcek. Ama yınede arastır sen bölümün nedeniyle belki 2013te girersin alandan

cnm senn bölümün ne??? B grubu çift yıl oluyor ama eğer İİBF,SBF mezunuysan A grubu kpss her yıl oluyor ona girebilirsn ama eğer Sadece B grubu kpss ye girebilecek bi bölüm mezunuysan 2014 ü beklycen cnm:31:

ben 4 yıllık fen edbiyat fakültesinden mezunum tatlım napmam lazım şimdi seneye girebi,liomuyummm:52:

Cnm sen eğer formasyon aldıysan öğretmen olma hakkın varsa her yıl eğitim bilimleri kpss sine gireblrsn... o zaman seneye öğremenler için her yıl olan eğitim bilimleri kpss ye gireblrsn cnm.. Ama normal memurluk için 2014 ü beklyceksn artık....

canım suanda özel sektörde başka bi iş ile uurasıorum calışcam artık 2014 te 100 alırımm:9:
peki memurlukta en iyi ihtimalle ne olabilir ptt gümrük vs...
hiç bilmiyorumda:44:

canım suanda özel sektörde başka bi iş ile uurasıorum calışcam artık 2014 te 100 alırımm:9:
peki memurlukta en iyi ihtimalle ne olabilir ptt gümrük vs...
hiç bilmiyorumda:44:

KPSS 2012/1 Tercih Rehberi - Memurlar.Net
cnm bu linkte ki sayfayı aç.. kpss tercih robotu çıkacak karşına... boş yerleri doldur tıkla sana uygun bölümüne uygun kadrolar çıkar..

arkadaşlar ben kpss b grubundan sınava giricem.ama sadece gy gk çözmem gerektiğini biliyorum. iktisat mezunuyum. bakanlıklarda memur olabilmek için kpss b yetiyomu? bide kpss b hangi puan türü oluyo?

Back