- 5 Temmuz 2015
- 98
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi gozlerhepgulsun
malesef ben sosyoloji okuyorum bu yıl okulum olacak artı formasyon dersleri birde dershane kaldıramam bu yıl düşünmüyorum evde çalışacağım :)Çok teşekkür ederim :) İnternette okuduğum bilgiler bana yüzeysel gibi geldi puan türlerini de senden öğrenmiş oldum :) Deshane düşünüyor musun ?
birde 3.sınıfsın madem daha 2 yılın var başlamak istiyorsun sana yayınları söyleyeyim elinden geldiğince alıp çözersen çok rahat edersi sınavda yayınlarda ihtiyaç,pegem,murat,uzman kariyer,beyaz kalem,data
tarih için evveliyat yada tarihin pusulası baya gündemde şuan(evveliyat kitabının hocası ağustosta ücretsiz konu anlatım videosu yükleyecekmiş onuda takip edebilirsin :) )
matematiğin iyi değilse antremanlarla matematik serisini öneririm[/QU
Hmm.. Ben o kadar çok şey düşünüyorum ki acele mi ediyorum acaba daha tatildeyiz 3.sınıf bile olmadım diyorum. Ama başlasam iyi olur çünkü son sene stajım olur iş güç sınav derdi çok stres olurum diyorum. Bir yandan da daha 2 sene önce üniversite sınavına hazırlanıyordumbirde 3.sınıfsın madem daha 2 yılın var başlamak istiyorsun sana yayınları söyleyeyim elinden geldiğince alıp çözersen çok rahat edersi sınavda yayınlarda ihtiyaç,pegem,murat,uzman kariyer,beyaz kalem,data
tarih için evveliyat yada tarihin pusulası baya gündemde şuan(evveliyat kitabının hocası ağustosta ücretsiz konu anlatım videosu yükleyecekmiş onuda takip edebilirsin :) )
matematiğin iyi değilse antremanlarla matematik serisini öneririm
Hmm.. Ben o kadar çok şey düşünüyorum ki acele mi ediyorum acaba daha tatildeyiz 3.sınıf bile olmadım diyorum. Ama başlasam iyi olur çünkü son sene stajım olur iş güç sınav derdi çok stres olurum diyorum. Bir yandan da daha 2 sene önce üniversite sınavına hazırlanıyordumYeniden sınava başlayacağım. Ama bölümümü seviyorum ve son öğrencilik yıllarımı yaşıyorum o yüzden içimde çalışma hevesi var :) Dershane düşünmüyorum ben de temelim sağlam çok şükür :) Yayınlar için çok çok teşekkür ederim
Hmm.. Anladım canım. Ben üniversite zamanında gitmiştim konuları kendim zaten çalışıyorum sadece deneme sınavları sık sık yapılırdı ve rekabet vardı yapamadığım soruları soracak birileri vardı bu açıdan iyi olurdu ama bilemiyorum :/dershane zaman kaybı gibi geliyor bana sonuçta çalışma azmi isteği olmayınca en iyi dershaneye de gitsen kazanamıyorsun tecrübeyle sabit yani kazanamasam bile mezun olunca da gitmeyi düşünmüyorum
aynen disiplin açısından iyi rakipleri görüp motive oluyorsun ama sözel kısmı için zaman kaybı yani sözeli biriin anlatmasına gerek yok bence evde kendinde halledebilirsin ama matematik geometri için bu böyle değil tabi iyi olmayan yardım almadan yapamıyor..Hmm.. Anladım canım. Ben üniversite zamanında gitmiştim konuları kendim zaten çalışıyorum sadece deneme sınavları sık sık yapılırdı ve rekabet vardı yapamadığım soruları soracak birileri vardı bu açıdan iyi olurdu ama bilemiyorum :/
Bir şey daha sormak istiyorum evde deneme yapmak istesem sınav aşamalarını nasıl yapabilirim evde ?aynen disiplin açısından iyi rakipleri görüp motive oluyorsun ama sözel kısmı için zaman kaybı yani sözeli biriin anlatmasına gerek yok bence evde kendinde halledebilirsin ama matematik geometri için bu böyle değil tabi iyi olmayan yardım almadan yapamıyor..
Bir şey daha sormak istiyorum evde deneme yapmak istesem sınav aşamalarını nasıl yapabilirim evde ?
Tahmin ettiğim gibi :) alan sınavı için ne diyosun peki ?sınav saatlerinde kalkıp deneme yapabilirsin kendini mesela gk gy için 9:30 da süreyi başlatıp 2 saate alarmını kurabilirsin saatte gözünün önünde olsun öğleden sonrada eğitim bilimleri sınavına bu şekil yapabilirsin
O konuda bir sey diyemiycem bilmiyorum nasıl bir sınav olduğunu ama gözlemledigim kadarıyla herkesin korkulu rüyası ve sanirim gk gy egitim bilimlerinden çok alan belirleyici oluyor yani alan sınavından iyi yaplmazsa digerlerinden 85 bile gelse atama olmuyormuş alan sınavı puanlari 85 den 75 70 lere cekebiliyormus tek bildiğim bu :)Tahmin ettiğim gibi :) alan sınavı için ne diyosun peki ?
Bilgiyle birlikte moral de verdin ya kpss için üye oldum buraya danışmak için buralardayım artıkO konuda bir sey diyemiycem bilmiyorum nasıl bir sınav olduğunu ama gözlemledigim kadarıyla herkesin korkulu rüyası ve sanirim gk gy egitim bilimlerinden çok alan belirleyici oluyor yani alan sınavından iyi yaplmazsa digerlerinden 85 bile gelse atama olmuyormuş alan sınavı puanlari 85 den 75 70 lere cekebiliyormus tek bildiğim bu :)
Ne demek her zaman :) iyi geceler :)Bilgiyle birlikte moral de verdin ya kpss için üye oldum buraya danışmak için buralardayım artıkVakit ayırdın gece gece çok sağ ol iyi geceler :)
Merhaba bende buraya yeni üye oldum ve açıkçası kpss için gelecek sene mezun oluyorum okul öncesi oğretmenliğinden 2016 kpss için hazırlanacağım başarılar diliyorumHmm.. Ben o kadar çok şey düşünüyorum ki acele mi ediyorum acaba daha tatildeyiz 3.sınıf bile olmadım diyorum. Ama başlasam iyi olur çünkü son sene stajım olur iş güç sınav derdi çok stres olurum diyorum. Bir yandan da daha 2 sene önce üniversite sınavına hazırlanıyordumYeniden sınava başlayacağım. Ama bölümümü seviyorum ve son öğrencilik yıllarımı yaşıyorum o yüzden içimde çalışma hevesi var :) Dershane düşünmüyorum ben de temelim sağlam çok şükür :) Yayınlar için çok çok teşekkür ederim
Teşekkürler sana da başarılar dilerimMerhaba bende buraya yeni üye oldum ve açıkçası kpss için gelecek sene mezun oluyorum okul öncesi oğretmenliğinden 2016 kpss için hazırlanacağım başarılar diliyorum