kpss grupları olusturalım

esin_berre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
51
0
kızlar kpss girecek olanlar toplanıp gruplar olustaralım ve ders calısma programı yapalım gruplar birbirine geçmeye calısırken ders calısmamız hızlandırmıs oluruz mesela su diyet grupları yapmıslar ya hosuma gitti ilham kaynagım orası :bbo: kim hangı kaynaktan yararlanıyoruz ögrenmis oluruz ne dersiniz yoksa saçma bir fikir mi söyledim :uhm: :dance:

kızlar ben kpss ye hiç girmedim
ne zaman başvuruluyor
yoksa geçti mi bana bi bilgi verin neler yapılıyor başvuruda

Ben güvender in kitabını almaya gitmiştim kalmamış diye o hevesle satıcının övdüğü bi kitabı aldım. Ama kitap çok yetersiz çıktı. Matematik konularını güvenderin öss kitabından çalışıyorum. Her konudan en az 100 test var. Bendeki kpss kitabındanda geçmiş yılların çıkan sorularına bakıyorum. Benimde en büyük eksiğim genel kültür ama ezberim kuvvetlidir o yüzden son 1 kaç aya bırakıcam

bence gayet mantıklı..ben yargıdan çalışıyoru ihtiyaç ve fdd den de soru çözüyorum.inşallah haftaya kursa başlayacağım.sizde durumlar nasıl??

ben yeni basladım calısmaya ins sınav zamanına kadar yetistirirm konuları cünkü tarıh felan ezber istiyor sizdemi yeni basladınız yoksa ben mi geç kaldım ayrıca ben evde kendi kendime calısıyorum allah hepimizin gönlüne göre versin kpss grupları yapcakmıyız nerde bu millet fisfisfis

ben yeni basladım calısmaya ins sınav zamanına kadar yetistirirm konuları cünkü tarıh felan ezber istiyor sizdemi yeni basladınız yoksa ben mi geç kaldım ayrıca ben evde kendi kendime calısıyorum allah hepimizin gönlüne göre versin kpss grupları yapcakmıyız nerde bu millet fisfisfis

Arkadaşım yapalım bu grupları da nasıl yapıcaz. Yeni başlamışlsın sanırım biraz geç gibi ama sıkı çalışırsan yetişir merak etme.Ben yeni başlamadım eğitim bitti. Tarih de bitti ama hepsini unuttum tarihten hiç bişey kalmadı aklımda.Şimdi anayasaya başladım.Ama motivasyon sıfır ben de bununla ilgili konu da açtım zaten

ben de lise kpss ye giricem..çalışmaya yeni başladım.karacan'ın kitabıyla çalışıyorum.bence anlatımı ve soru örnekleri güzel..güvender in de matemetiğini övüyorlar...unutmuşum bi çok şeyi yaaa...genel yetenek BERBAT!!!!allah yardımcımız olsun....

bi de online kpss diye bi site var..öğretmen konu anlatıyor bölüm bölüm...oradan çalışabilirsiniz

kızlar kardeşim 2 sene önce felan girmişti
şimdi konuştum daa mutlaka haberleri takip edin
diyoooorrrr
belki faydası olur diye

Canım bende giricem kpss ye bu yıl ben ihtiyaçın kitaplarından çalışıyorum gayet ii geçen de karacan ın deneme sınavlarını aldım daha bakmadım nasıl ama bakalım

kızlar biraz geç yazıyorum kusura bakmayın sürekli siteden düsüyorum her yere giriyorum buraya gelince düsüyorum bana gıcık galıba :uhm: kırkyılın basa surda konu acmasım :dance: bana yapılır mı bu hehehehe neyse kızlar sizlere tsk ederim begendginiz ve kullandıgınız kaynakları yazdıklarınuz için ins hepimizin gönlüne göre olur grupları nasıl yapacagımızı size söyleyim 2 ser 3ser 4der herneyse gruplar olusturcaz ve haftalık program düzenleyip gruplar arasında yarıs yapcaz kim daha cok calısmıs yalan söylemekyok ona göre yalan tatlicadiarzu böylelikle birbirimizi rakıp görürsek daha iii calısırız hem burdan birbirimeze cesitli kaynak gönderebilir ve yararlı sitelerin adını vere biliriz benim aklıma böyle bisey geliyor siz aklınıza gelen daha parlak fikir varsa onu yaparız ne dersiniz (birde yok kalsın dermisiniz :teytey:)

kızlar geç kaldın felan demeyin bana kalpten giderim kafamçokkarıştı nefinn seni örnek almam lazım helal olsun bebegin old halde konuları yarılamısın helal olsun Şeniz

Ben biraz tarih çalıştım ama matematikte baya ilerledim matematiği bitirip sadece sözel kalsın diye çalışıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum:uhm:

Arkadaşım bu grup işi olurdu ama herkese göre ayarlaması zor olur. Yeni başlayan vardır, ortada olan yada bitirmek üzere olupta tekrar başlayacak olan. Nasıl ayarlanabilirki?

bu 2 gündür rahatszım oyüzden bakamıyorum feci bire vicdan azabı var doğrusu..anayasaya bakan varmı??

canım ben anayasaya 2 gün önce başladım tahmin ettiğim kadar zor değil.hızlı ilerliyorum.Yargıdan çalışıyorum ama çok hata var anlatmadığı şeylerin sorularını sormuşlar hiç memnun değilim o yüzden ihtiyacınkini alıcam sen başladın mı anayasaya?

Ben biraz tarih çalıştım ama matematikte baya ilerledim matematiği bitirip sadece sözel kalsın diye çalışıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum:uhm:

Arkadaşım matemetiği halletmen güzel ama sözel deyip hafife alma özellikle tarih çok zorluyo haberin olsun

canım ben anayasaya 2 gün önce başladım tahmin ettiğim kadar zor değil.hızlı ilerliyorum.Yargıdan çalışıyorum ama çok hata var anlatmadığı şeylerin sorularını sormuşlar hiç memnun değilim o yüzden ihtiyacınkini alıcam sen başladın mı anayasaya?

canım bende yargıdan calısıyorum anayasa ya daha gelmedim ama bir sorum olacaktı ben kpss 2008 olandan yararlanıyorum sende mi aynısını kullanıyorsun merak ettim memnun degilim dedin huylandım birden ise yaramaz bir kaynaktan yararlanmak istemem:bbo:

X