- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.275
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.841
çalış güzel bacımm çalış allah zihnimizi pak etsinben de yarın konu çalışacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalış güzel bacımm çalış allah zihnimizi pak etsinben de yarın konu çalışacağım
amin canımçalış güzel bacımm çalış allah zihnimizi pak etsin
gel canım daha heyecanlı olacakcoşuyorsunuz kızlar maşallah sizlere
şu finaller bi bitsin bir gelcem pir gelcem yanınıza
Bugün sıfırdayım canım baya bi soluklandımhkn_ays_ask aaynaa az durun bakiyim geçemiyorum sizi
iki soluklanın siz bak çok çalıştınız bir film izleyin falan bunalmayın sonra
yanlış anlaşılma olmasın hep sizi düşündüğümden
bir iki denemeden sonra alışıyorsunKızlar bende size katılmak istiyorum beni de alın aranıza, belki bu sayede motive olurum. Ama listeye nasıl ekliycem kendimi bilmiyorum
amin canım çalışacağımız kurum içindeki insanlar da çok önemli hayırlısı her şeyingeç kaldım :)
mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı ve mutlu olacağımız, çalışanları fesat olmayan hayırlı bir kurum diliyorum hepimize
ahhh canım bilmezmiyim hiç. ömür boyu aynı insanla çalışak zorunda kalabiliriz ve benim fesat, kıskanç insanlara tahammülüm yok :)amin canım çalışacağımız kurum içindeki insanlar da çok önemli hayırlısı her şeyin
bencede katmamalı ama bir püf nokta mı varkiArkadaşlar bu sorunun çözümünde hata mı var 37 ve -23 ü nasıl dahil ediyoruz bi bakabilir misiniz?
Sonunda bi de -1 çıkarmış onu da anlamadım
-1 çıkarması slında dahil etmediğini gösteriyor zaten ama şıklarda 59 yok.Arkadaşlar bu sorunun çözümünde hata mı var 37 ve -23 ü nasıl dahil ediyoruz bi bakabilir misiniz?
Sonunda bi de -1 çıkarmış onu da anlamadım