- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
- 158
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.841
çalış güzel bacımm çalış allah zihnimizi pak etsinben de yarın konu çalışacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalış güzel bacımm çalış allah zihnimizi pak etsinben de yarın konu çalışacağım![]()
amin canımçalış güzel bacımm çalış allah zihnimizi pak etsin![]()
gel canımcoşuyorsunuz kızlar maşallah sizlere
şu finaller bi bitsin bir gelcem pir gelcem yanınıza![]()
hkn_ays_ask
aaynaa az durun bakiyim geçemiyorum sizi
![]()
iki soluklanın siz bak çok çalıştınız bir film izleyin falan bunalmayın sonra
yanlış anlaşılma olmasın hep sizi düşündüğümden![]()
![]()
bir iki denemeden sonra alışıyorsunKızlar bende size katılmak istiyorum beni de alın aranıza, belki bu sayede motive olurum. Ama listeye nasıl ekliycem kendimi bilmiyorum![]()
amin canım çalışacağımız kurum içindeki insanlar da çok önemli hayırlısı her şeyingeç kaldım :)
mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı ve mutlu olacağımız, çalışanları fesat olmayan hayırlı bir kurum diliyorum hepimize
![]()
ahhh canım bilmezmiyim hiç. ömür boyu aynı insanla çalışak zorunda kalabiliriz ve benim fesat, kıskanç insanlara tahammülüm yok :)amin canım çalışacağımız kurum içindeki insanlar da çok önemli hayırlısı her şeyin
bencede katmamalı ama bir püf nokta mı varkiArkadaşlar bu sorunun çözümünde hata mı var 37 ve -23 ü nasıl dahil ediyoruz bi bakabilir misiniz?
Sonunda bi de -1 çıkarmış onu da anlamadım![]()
-1 çıkarması slında dahil etmediğini gösteriyor zaten ama şıklarda 59 yok.Arkadaşlar bu sorunun çözümünde hata mı var 37 ve -23 ü nasıl dahil ediyoruz bi bakabilir misiniz?
Sonunda bi de -1 çıkarmış onu da anlamadım![]()