Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kpss hazırlanıyorum hamileyim 15 Ağustos doğum dedi doktor sınav da 6 Ağustos da girebilir miyim acaba kafamda soru işaretleri gitmiyor birde ÖSYM bildirmem gerekiyor mu
Kpss hazırlanıyorum hamileyim 15 Ağustos doğum dedi doktor sınav da 6 Ağustos da girebilir miyim acaba kafamda soru işaretleri gitmiyor birde ÖSYM bildirmem gerekiyor mu
Bildirseniz bile sadece bildirmiş olursunuz farklı bir işlem yapılmaz ben de girmiştim hamileyken. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Sonuçta çok riskli bir hamilelik değilse oturup soru cozeceksiniz.
Benim doguma 5 gün kala kpss vardi ama ben pandemiden dolayi korkup girmemistim dogum öncesi covid olurum diye 2020 yılından bahsediyorum bu arada.Girilebilir aslında simdiki aklım olsa girerdim