Tesekkur ederim umarim bu kaygi sinav gunune kadar bitmis olur yoksa sakinlestirici ilaç almayı falan dusunuyorumben atandığım sene öyle bir boş vermişlikle girmiştim ki anlatamambaşka bir kurumun asil listesindeydim, nasılsa bu kuruma yerleşirim, sınava gerek kalmadı gibi gelmişti yani o rahatlıkla girdim ve son bir ay ders mers çalışmadım yoksa çok çalışmıştım
sonuç: o kuruma alınmadım ama kpss de kendi branşımda derece yapıp 2,5 ay sonra atandımyani demem o ki rahat olun, sakin olun ve artık çalışmayın.... başarılar
Evet tam olarak tarif ettiğiniz moddayım şu anda çok teşekkür ederim yorumunuz içinBende ek atamada atandım bu yıl.gecen sene sınava girdigimde 25 gunluk bebegim vardı.hem lohusalık hem sınav stresi bır arada.ama ilk defa bi sınava boyle rahat girdim.son gunler sanki hic bişey bilmiyorum hissi vardı emin olun bu his herkeste var.bu sınavı en iyi sız yaparsınız cunku siz calıstınız simdi o bilgileri kullanma zamanı.siz su an ne hissediyosanız herkes hissediyo.eger hic bişey bilmiyorum diye dusunuyosanız bu iş tamamdır.calısanlar bu hisse kapılır tembeller gereksiz ozguvenlidir.
Benim daha alan var canım şimdilik istediğim aralıkta ilk adım için iyi yani :)Nasil geldi sonucl,ar bayanlar?0mayra
Teşekkür ederim canım sag ol:) benim daha alan var dediğim gibi her gün bir deneme çözmeyi ihmal etmiyorum sürekli tekrarlarla beraber umarım her şey diledigim gibi olurHe sınav olmus bitmis zaten :)
O zaman umarim.iyi gecmistir