Kpss geliyorum diyor:(

0mayra

İçimde kırk kadın,kırkı da yabancı kırkı da öteki
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
383
305
Merhaba arkadaşlar bugün kpss ye tam 10 gün kaldı,heyecan kaygı hat safhada eminim bu durumu şu anda yaşayan bir çok duygudaşım vardır.Kpss yi kazanıp hedeflerine ulaşan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim belki de ufacık bir tavsiyeniz bir hayat kurtarır.Gerekli hazirliklari yaptigima inaniyorum.Fakat heyecandan midir nedir son gunlerde bildigim sorulari yanlis cozuyorum denemelerde.Simdiden teşekkür ederim

Sakin olan kazanır :kahve: Defteri, kitabı kapatın ve hava almaya çıkın. Güzel bi kitap okuyun, kafanızı dinleyin.

ben atandığım sene öyle bir boş vermişlikle girmiştim ki anlatamam:oha: başka bir kurumun asil listesindeydim, nasılsa bu kuruma yerleşirim, sınava gerek kalmadı gibi gelmişti yani o rahatlıkla girdim ve son bir ay ders mers çalışmadım yoksa çok çalışmıştım:KK14:
sonuç: o kuruma alınmadım ama kpss de kendi branşımda derece yapıp 2,5 ay sonra atandım:KK45:yani demem o ki rahat olun, sakin olun ve artık çalışmayın.... başarılar:super:

ben atandığım sene öyle bir boş vermişlikle girmiştim ki anlatamam:oha: başka bir kurumun asil listesindeydim, nasılsa bu kuruma yerleşirim, sınava gerek kalmadı gibi gelmişti yani o rahatlıkla girdim ve son bir ay ders mers çalışmadım yoksa çok çalışmıştım:KK14:
sonuç: o kuruma alınmadım ama kpss de kendi branşımda derece yapıp 2,5 ay sonra atandım:KK45:yani demem o ki rahat olun, sakin olun ve artık çalışmayın.... başarılar:super:
Tesekkur ederim umarim bu kaygi sinav gunune kadar bitmis olur yoksa sakinlestirici ilaç almayı falan dusunuyorum

Bende ek atamada atandım bu yıl.gecen sene sınava girdigimde 25 gunluk bebegim vardı.hem lohusalık hem sınav stresi bır arada.ama ilk defa bi sınava boyle rahat girdim.son gunler sanki hic bişey bilmiyorum hissi vardı emin olun bu his herkeste var.bu sınavı en iyi sız yaparsınız cunku siz calıstınız simdi o bilgileri kullanma zamanı.siz su an ne hissediyosanız herkes hissediyo.eger hic bişey bilmiyorum diye dusunuyosanız bu iş tamamdır.calısanlar bu hisse kapılır tembeller gereksiz ozguvenlidir.

Bende ek atamada atandım bu yıl.gecen sene sınava girdigimde 25 gunluk bebegim vardı.hem lohusalık hem sınav stresi bır arada.ama ilk defa bi sınava boyle rahat girdim.son gunler sanki hic bişey bilmiyorum hissi vardı emin olun bu his herkeste var.bu sınavı en iyi sız yaparsınız cunku siz calıstınız simdi o bilgileri kullanma zamanı.siz su an ne hissediyosanız herkes hissediyo.eger hic bişey bilmiyorum diye dusunuyosanız bu iş tamamdır.calısanlar bu hisse kapılır tembeller gereksiz ozguvenlidir.
Evet tam olarak tarif ettiğiniz moddayım şu anda çok teşekkür ederim yorumunuz için :dua:Umarım şans hak edenden yana olur:dua:

2016da kpssye girdim. Ogretmenlikten. Bolumumde atanacaklarin arasindaydim yani puanimla siralamadaydim.

Sonra mulakat geldi.

60 alana 99 verip atadilar.

Yani rahat olun. 60 bile alsaniz atanma şansiniz var.

Bence artik yuksek alanlar uzulsun boşa emek verdik diye.

Ben nasılsa kazanamam dıye rahat oldugum bı sınavda kazanmıstım
Butun sene basını dersden kaldırmayan kuzenım de stresden yapamamıştı

Rahat olun elinizden gelenı yaptınız bundan sonrası sans işi

Bu 10 gun boyunca her gun bir deneme çözün. Ama söyle yapin tam sinava baslama saatinde sinav ortami gibi bir duzen kurun kendinize. O sureyi de ayarlayin
Ne kapiya ne telefona bakmayin
Sinavdaymiscasina gerekirse optik form da doldurarak (bazi sınav kitaplarinda oluyor) aynı bir sinav ortaminda deneme cozun
Sınava gittiginizde de evdeki bu ortamdaymiscasina cozun sinavinizi
Basarilar

He sınav olmus bitmis zaten :)
O zaman umarim.iyi gecmistir
Teşekkür ederim canım sag ol:) benim daha alan var dediğim gibi her gün bir deneme çözmeyi ihmal etmiyorum sürekli tekrarlarla beraber umarım her şey diledigim gibi olur

X