KPSS dersane tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi jean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dershane fiyatları ne kadar
benim bu sene gitmem lazım ama çok pahalı zaten şehir dışında okuyorum
bakalım fiyatları uygun olmazsa gidemiycem

evet fiyatlar ne kadar? sadece genel yetenek genel kültür için?

Ben murata açıköğretim için gitmiştim. Çok memnun kalmıştım. Yarın kpss için görüşmeye gidicem. 1350 fiyatı biraz pahalı geldi bana, bakalım...

Bende PEGEM yazıldım ... önlisans mezunuyum ......

Son düzenleme:
ben a grubu için yazıyorum bunu,şuan piyasaki en iyi kaynaklar onların ve başarı oranları yerleştirdikleri aday sayısından belli.ben 2 yıldır a grubuna hazırlanıyorum eski dershaneme mecbur olduğum için tekrar kayıt yaptırıcam.dilersen bir araştır

Kızlar meraba bende Ankaradayım bugun bi kaç dershaneye gittik aralarından en çok İhtiyaç akademiyi beğendım ama muratı asla tavsiye etmem geçen sene giden arkadaşlarım oldu kpss için hiç memnun olmadılar.Sınav dershaneside güzel ama ihtiyaçda karar verdım bakalım hayırlısı...

Ben İstanbul^'da Murat'a yazılmak üzereyim..
Fikri olan var mı ?

aman arkadaşım aman hayatının hatasını yaparsın yazık parana emeğinede bır yıl gıttım geldım hıc bısery yok sınıftan bır kısı bıle yerlesemedı hatta tanıdıgım kımse yerlesemedı

Ayy deme ya..
Haftaya pazartesi gidip kaydımı yaptıracaktım.
İstanbul'da herkes onu övüyor..
nereye gideyim peki
off içim daraldı yemin ederim fem nasıldır acaba ?
ayrıca yorumun için çok teşekkür ederim

canım benım ben murattaydım ya ne ılgı ne alaka umurlarında bıle degılsın hele o sınavdan dusuk aldıgında öle bı koyuyokı yazık etme zamanına tamamen tıcarethane ama bak kıtaplarını al gayet ıyı yalan soleyemem ben çağdaş çözümdeyım acıkcası cok endıselıydım ama abi bı hocaları var aklın hayalın durur agzım acık kaldı ılgı alaka süper sadece anayasacı berbattı onuda dun mudurle konustum hemen gondercekler herkesw sıkayetcı dedı ama cok paragozler onu solım taksıtın gecıkmesın :) ama helal olsun param tarıh hocvası matematık cografcası allahım ya ıcım öle huzurlukı arkadasım bak derslerıne gır hatta yardımcı olurum ıstersen sana gır gocek hak verıceksın ulasmak ıstersen ozelden msj at ayrıntılı anlatırım ah su anayasacıda degısse

he bıde tatlım cografyacımız cok tatlı bı adam dıokı bu benım numaram alo cografya hattı dıo saat kac olursa olsun cozemedıgınız soruda hemen arayın cok gulmustum ama dun aradım :)))bugun dersten cıktmm hoca dıokı sakın oyalanmıosun eve gıdıosun bı sene uyumayımı dusunuosun bız nıye geldık buraya dıo hatta dersı dınlemedıgını gorunce matematık hocası dersten cıkarıo gıt yuzunu yıka gel dıkkatımı dagıtma dıo uyuyarak derste bı soru soruo bılemeyınce kızıo korktugum ıcın tekrar etmeden asla gırmıorum ama sıkı oldugu daha ıyı cunku hersey bızım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…