KPSS dersane tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi jean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.479
1.417
373
Diğer
Kpss için gittiğiniz,memnun kaldığınız dersane var mı?
ya da dersaneye gerek var mı?

bence gerek var herşey bir yana motive olmak için gerekli..sistemli çalışmak zorunda kalıosun,rakiplerini görüyosun,sınav aklından çıkmıo ve kendini deniosun bu yüzden gerekli,ki konu eksiğin varsada yardımcı bence..her şehirde farklı kpss kursları var şehrini bilmediğimden yorum yapamıcam ama bence git:)

ben yargının ücretsiz eğitimlerine katılmıştım ve vatandaşlıktan hiçbir şey bilmeme rağmen çok faydalı olmuştu.

tavsiye ederimm

ankarada arkadaşım yargıya gidiyor. memnunum demişti..

Bende Tasarı aksaray şubesi iyi diye duydum . Hatta kuzenim gitti ve kazandı atandı . Hocaların çok iyi oldugunu mutlaka oraya gitmem gerektiğini söyledi .

Son düzenleme:
sanırım daha çok Murat dersanesi aklıma yattı :44:
Tasarı aksaray da aklımda olsun bir görüşeyim teşekkürler

sanırım daha çok Murat dersanesi aklıma yattı :44:
Tasarı aksaray da aklımda olsun bir görüşeyim teşekkürler

Cnm murat kpss de hiç iyi değil. Bizzat en yakın arkadaşım gitti . Murat açıköğretimde çok iyi.

deme deren
en fazla tavsiye edilen murat oldu bana
smmm için de çok memnun kalmışlar kpss için de

deme deren
en fazla tavsiye edilen murat oldu bana
smmm için de çok memnun kalmışlar kpss için de

Bak cnm ben 4 sene boyunca açıköğretimde murata gittim. ona diyecek lafım yok . Adamlar hakkını veriyor . Ama aynı şeyi kpss ve smmm için dıyemem. Eğer öyle olmuş olsaydı ben 4 yıllık öğrencileri olarak DEHA yerine murata giderdim. Evet ben şimdi smmm için deha ya gidiyorum. Her kurs uzman oldugu konuyu kabul etmeli diyorum. Bu benim fikrim tabiki gidip başarılı olan birçok kişi var. Onların sayısı da azımsanacak gibi değil . Karar senin.

Son düzenleme:
mrb . bende murata gitmiştim hiç memnun kalmadım. konulaı 2 ayda bitiriyorlar. sonra kopuyorsun dersaneden. pek tavsiye etmem. ama yine de siz bilirsiniz :)

ben muratı tercih ettim kızlar
dersler ekimin başında başlıyor
haziranda bitiyor sonraki 1 ay etüt programı başlıyor
sınava kadar gidebiliyoruz

istanbulda bakirkoyde cagdas cozume gittim .gayet iyi bir darseneydi ogretmenleri de yardimi olmak icin ellerinden geleni yapiyorlardi.cok iyi puan aldim atanmistim o sene yani ise yaradi benim icin

Murat Dersanesinin bakırköy şubesinde kayıt oldum ben de alan dersleri için ekimde başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…