kpss de hatirladiiniz sorular ya da netten bulduklariniz, paylasalim mi?

aalizzwell

no more monkeys jumpin' on the bed:p
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.937
1.914
133
hadi kizlar, hatirladiimiz sorulari ya da nette bulduumuz cevaplari paylasalim, meraktan catlicam ay

memurlar.nete baktım biraz... kimi öyle diyo kimi böyle.. kimi çok kolay diyo kimi çok zor

evt her kafadan ses cikio di mi, yarin gazeteler vericek miymis sorulari?

evt ya tabi arasi acilinca zor olur hatirlamasiboshayallersmile
forumda da kpss ciler yatti mi napti bakan yok:hulya:

pztsi verilcekmiş

hadi yasempatiksalakcinni sanki hemen verseler bise olcak illa catlatcaklar insani:mymeka:

ya mesela su sey vardi ya hani bi kiz balik isimlerini latince ogrenio ing ogrenio sonra karistirio falan, ben onu ileri ket vurma yaptim, bi sitede gudusel unutma demis yakafamçokkarıştı

gulsum hatun nereye gittin kiz? soruyu mu begenmedin yoksasempatiksalakcinni

pardon şeker ya wcyw gittim.. sonra bi arkadaş msnden selam verdi falan... o ileriye ket vurma

pardon şeker ya wcyw gittim.. sonra bi arkadaş msnden selam verdi falan... o ileriye ket vurma

ben de öyle yaptım.
o siteye aLDANMA.. çoğu yanlış.

.rusya..başbakan ölünce..velayet...meclis divanı seçimi 2kez...mahalli idare köy..ırak ecoya üye değil..tarih sakarya..karahanlılar..vakanüvis...sevr...mudanya...

.rusya..başbakan ölünce..velayet...meclis divanı seçimi 2kez...mahalli idare köy..ırak ecoya üye değil..tarih sakarya..karahanlılar..vakanüvis...sevr...mudanya...

ya ben onu cumhurbaşkanı görevden ayrılınca yaptım. ne bilim cumhurbaşkanı onaylıyo görevden ayrılırsa hükümet de düşer herhalde dedim ama yanlış demişim

son soruyu da yanlış hatırlayıp imf başkanını işaretledimakannehirakannehir

kızlar bi de eğitimde kız ve erkeklere ait yaş grafiği vardı onu ne yaptınız ben B yaptım aşağı doğru iniyodu ve 20 de sona eriyodu..

ay ben onu 18lere kadar falan yukselio sonra normal seyredio seklinde giden grafii yaptimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…