• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss-çözemediğimiz sorular-gk/gy

Çok teşekkür ederim, anladım gerçekten.. iyi çalışmalar hepimize:)
Ben atandım çok şükür. Burayı yardımcı olmak için takip ediyorum. Kardeşim kpss hazırlanıyor. Mümkün oldukça ona da yardımcı oluyorum. Zor bir süreç yaşayan bilir. Ozellikle Turkce sorularinda yardimci olabilirim. Iyi calismalar.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Ben atandım çok şükür. Burayı yardımcı olmak için takip ediyorum. Kardeşim kpss hazırlanıyor. Mümkün oldukça ona da yardımcı oluyorum. Zor bir süreç yaşayan bilir. Ozellikle Turkce sorularinda yardimci olabilirim. Iyi calismalar.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

İnşaallah canım, Allah razı olsun.. Sana sorarız o zaman Türkçe'leri, çok teşekkürler:KK200:

tbrkler, darısı bize inş

şurada anlatılmak istenen nedir?

ahmet ile anne bir kardeşi ayşenin oğlu mehmet arasındaki hısımlığın türü ve derecesi?

ahmet'in annesinin kardeşinin yani teyzesinin oğluyla mı demek istiyor! Soruyu anlamadım! Konuyu anladığım halde :D

tamam anladım :D 10 dakika sonra :)) ahmetin yeğeni demek istiyor bi cümle bu kadar devrik olabilir ya...

ahmet ile anne bir kardeşi ayşenin oğlu mehmet arasındaki hısımlığın türü ve derecesi?

ahmet'in annesinin kardeşinin yani teyzesinin oğluyla mı demek istiyor! Soruyu anlamadım! Konuyu anladığım halde :KK70:
Ahmetle ayse ayni anneden olma cocuklar .aysenin oglu mehmet ahmetin yigeni oluyor :)

ahmet'in annesinin kardeşinin yani teyzesinin oğluyla mı demek istiyor! Soruyu anlamadım! Konuyu anladığım halde :KK70:
okurken yoruldum :D dıdısının dıdısının dıdısı hesabı olmuş :D:D

şu soruda sıkıntı yok mu sizce? ben bunun cevabına tamamlayıcı düşündüm ilk ama sonra tamamlayıcı hukuk kuralı da yedek hukuk kuralının bi alt sekmesi oluyor.
Tamamlayıcı hukuk kuralının ana başlığı zaten yedek hukuk kuralı diye de düşündüm.
Aslında iki şık da oluyor buna.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 42
şu soruda sıkıntı yok mu sizce? ben bunun cevabına tamamlayıcı düşündüm ilk ama sonra tamamlayıcı hukuk kuralı da yedek hukuk kuralının bi alt sekmesi oluyor.
Tamamlayıcı hukuk kuralının ana başlığı zaten yedek hukuk kuralı diye de düşündüm.
Aslında iki şık da oluyor buna.
bunu hep karıştırıyorum ben ya :(

IMG_9542.jpg

Cevap d ama ben anlayamadım, "yapsak" istek kipiyle çekimlenmiş fiil değil mi?

şu soruya bi bakar mısınız?

Eklentiler

• soru.png
    soru.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 60
Back