Kpss Çalışmalarım

LyudmilaAnyaAleksandrovna

sınavlar belimizi büktü..
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
403
141
2014 lisans kpss'ye son bir ay kala çalışmalarımı buradan paylaşacağım. en azından kendimi ve birilerini motive edersem pek güzel olur...

ben dağınık bir şekilde son 6-7 aydır çalışıyorum kpss ye. pek ümidim olmasa da eğer bu sene olmazsa ilerleyen zamanlarda tekrar girmek üzere konuma yıl eklemedim.

problemli olduğum dersim matematik malesef. hız konusunda ne yaparsam yapayım sınavlarda takılabiliyorum bu derste.

denemelere ise daha yeni başladım :26:

tekrar programları yapan veya eksik konularını da aradan çıkartmak isteyen arkadaşlar varsa onları ve tüm çalışanları da beklerim, buyurun

geometri ve türkçe haricinde diğer derslere birer kez çalıştım. şimdi ise hızlandırılmış bir şekilde tarih çalışıyorum. tarihi bir haftada bitirmeyi planlıyorum, zaten şu an 20. yy osmanlıdayım. önce videodan izliyorum, sonra konuyu okuyorum, daha sonra soru çözüyorum vaktimin yettiği kadar. çünkü gün içerisinde tarih, matematik, geometri derslerinden birine veya birkaçına da bakıyorum. bir de deneme çözmeye başladım dünden beri. dün bir tane çözdüm sabah erken saatte.

bugün, permütasyon-komb. konusunda çok takıldığım için video izledim. birazdan da sorularını çözmeye başlayacam.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende bu yıl ortaöğretim kpssine girmek istiyorum aslında.
Biraz kaynak buldumda zaman bulamıyorum.
Hem çalışıyorum, hem ev hem çocuk hemde kalabalık ve sorunlu bir aile
Ne zaman çalışıcamda gircem bilmiyorum.
Umarım istediğiniz sonucu alır yerleşirsiniz

çok teşekkür ederim, amin inşallah

allah analı babalı büyütsün çocukla zor olur haklsınız, ben bekar olduğum halde tembellikten boşveriyorum bazen ama inşallah zaman bulup da çalışırsınız.

Umarım, sizin de bir an önce kazanıp yerleşmeniz dileğiyle.

Kolaylıklar olsun

merhaba bende senin dediğin gibi 6-7 aydır dağınık bi halde çalıştım. Son zamanlar içim içimi kemiriyor. Eksikler çok. Destekçinim, takipteyim.

merhaba bende senin dediğin gibi 6-7 aydır dağınık bi halde çalıştım. Son zamanlar içim içimi kemiriyor. Eksikler çok. Destekçinim, takipteyim.

Benim de eksikler çok, eylüle az kaldı. Ben kitaplardan çalışamıyorum, illa biri bana anlatacak, yoksa aklımda kalmıyor. Zaten iş çocuklar derken çok vakit yok. Yeni bir site açılmış videolu anlatımı var özellikle matematiğe oradan bakıyorum şimdi. Benim son şansım yaş nedeniyle. Hakkımızda hayırlısı, hepimize başarılar.

Kolay gelsin herkese lisans kpssye bir ay bile kalmadı:18:
matematik rezalet benim diğerleri de idare eder denemelerden hala yeterli puanı göremedim az zamanda ne kadar düzeltebilirim bilmiyorum
elimden geldiğince hem eksik konulara çalışıp hem de tekrar yapmaya çalışıyorum
burada bir şeyler paylaşabilirsek isteğimiz azmimiz artar belki iyi gelir

teşekkür ederim aynı şekilde ben de panikliyor gibi olsam da rahatım şimdilik olabildiğince. çalışmalarında başarılar

bende çalışmak isteyip çalışamayanlardanım

sınav aklımdan bir an bir sn çıkmıyor ama çalışmamak için direniyorum

ben güzel bir tempo yakalamıştım ama son 4 gündür evimiz tadilata girdiği için hiçbir şeye bakamadım o kadar yorgunum ki, yarından itibaren tekrar başlayacağım ama çalışmamız lazım işte

teşekkürler size de kolay gelsin matematik konusunda keşke bir formülüm olsa ama ben de aynıyım

şimdiye kadar genelde denemelerde alınan netlerden biraz daha fazla gelir diyorlardı sınavda. sınav anına bağlı. o yüzden siz elinizden geldiği kadar çalışın. inşallah sınavda fazla net yaparsınız

çalışmalarım yarım kaldı birkaç gündür. içim içimi yedi ama ev berbat halde olduğundan oturacak vakit bile bulamadım. tadilat işlerinden nefret ediyorum

inşallah yarın erken kalkıp başlayacağım tekrardan. tarih ağırlıklı gidiyordum en son, kaldığım konudan başlayacağım çalışmama

Çok teşekkür ederim inşallah
matematik için önemi daha fazla olan konuları eledim internetten videolarla çalışıyorum son çare bu
keşke hiç mat. yapmadan kazanmak mümkün olsa deli gibi sözel çalışırdım o zaman
ama matematik hep içimde huzursuzluk yaratıyor
Size de Allah kolaylık versin tekrar aynı tempoda başlarsanız çok yol katedeceğinize inanıyorum
Allah yardımcımız olsun.

teşekkür ederim, Allah hepimize kolaylık versin...

bugün sabah erken kalktım bir deneme çözdüm yediiklimden. ardından ev işleri kahvatı derken, sonrasında da tarihle başladım. milli mücadele hazırlık videosunu izledim sonra da konuya kitaptan çalıştım. iki soru bankasından sorularını da çözdüm. insan bir konu daha bitirince seviniyor

birazdan türkçe - dilbilgisine çalışmaya başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…