- 25 Ocak 2014
- 403
- 141
-
- Konu Sahibi LyudmilaAnyaAleksandrovna
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende bu yıl ortaöğretim kpssine girmek istiyorum aslında.
Biraz kaynak buldumda zaman bulamıyorum.
Hem çalışıyorum, hem ev hem çocuk hemde kalabalık ve sorunlu bir aile
Ne zaman çalışıcamda gircem bilmiyorum.
Umarım istediğiniz sonucu alır yerleşirsiniz
çok teşekkür ederim, amin inşallah
allah analı babalı büyütsün çocukla zor olur haklsınız, ben bekar olduğum halde tembellikten boşveriyorum bazenama inşallah zaman bulup da çalışırsınız.
merhaba bende senin dediğin gibi 6-7 aydır dağınık bi halde çalıştım. Son zamanlar içim içimi kemiriyor. Eksikler çok. Destekçinim, takipteyim.2014 lisans kpss'ye son bir ay kala çalışmalarımı buradan paylaşacağım. en azından kendimi ve birilerini motive edersem pek güzel olur...
ben dağınık bir şekilde son 6-7 aydır çalışıyorum kpss ye. pek ümidim olmasa da eğer bu sene olmazsa ilerleyen zamanlarda tekrar girmek üzere konuma yıl eklemedim.
problemli olduğum dersim matematik malesef. hız konusunda ne yaparsam yapayım sınavlarda takılabiliyorum bu derste.
denemelere ise daha yeni başladım :26:
tekrar programları yapan veya eksik konularını da aradan çıkartmak isteyen arkadaşlar varsa onları ve tüm çalışanları da beklerim, buyurun
merhaba bende senin dediğin gibi 6-7 aydır dağınık bi halde çalıştım. Son zamanlar içim içimi kemiriyor. Eksikler çok. Destekçinim, takipteyim.
merhaba bende senin dediğin gibi 6-7 aydır dağınık bi halde çalıştım. Son zamanlar içim içimi kemiriyor. Eksikler çok. Destekçinim, takipteyim.
bende çalışmak isteyip çalışamayanlardanım
sınav aklımdan bir an bir sn çıkmıyor ama çalışmamak için direniyorum
Kolay gelsin herkese lisans kpssye bir ay bile kalmadı:18:
matematik rezalet benim diğerleri de idare eder denemelerden hala yeterli puanı göremedim az zamanda ne kadar düzeltebilirim bilmiyorum
elimden geldiğince hem eksik konulara çalışıp hem de tekrar yapmaya çalışıyorum
burada bir şeyler paylaşabilirsek isteğimiz azmimiz artar belki iyi gelir
teşekkür ederimaynı şekilde ben de panikliyor gibi olsam da rahatım şimdilik olabildiğince. çalışmalarında başarılar
ben güzel bir tempo yakalamıştım ama son 4 gündür evimiz tadilata girdiği için hiçbir şeye bakamadımo kadar yorgunum ki, yarından itibaren tekrar başlayacağım ama çalışmamız lazım işte
teşekkürler size de kolay gelsinmatematik konusunda keşke bir formülüm olsa ama ben de aynıyım
şimdiye kadar genelde denemelerde alınan netlerden biraz daha fazla gelir diyorlardı sınavda. sınav anına bağlı. o yüzden siz elinizden geldiği kadar çalışın. inşallah sınavda fazla net yaparsınız
Çok teşekkür ederim inşallah
matematik için önemi daha fazla olan konuları eledim internetten videolarla çalışıyorum son çare bu
keşke hiç mat. yapmadan kazanmak mümkün olsa deli gibi sözel çalışırdım o zaman
ama matematik hep içimde huzursuzluk yaratıyor
Size de Allah kolaylık versin tekrar aynı tempoda başlarsanız çok yol katedeceğinize inanıyorum
Allah yardımcımız olsun.