- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Vatandaşlık için konu anlatılmış kitap eksiği benim de var
Elimde benim hocam ekranın ders notları var ama yeterli değil.
Bana da kitap kapağı havalı gelmişti, alacaktım, almaya yiim zaman :)
Canim 2017 de tarih soruları, bir metin verilmiş, metinden çıkarım istenmiş paragraf gibi ama mutlaka o konu hakkinda bilginin de olması gerek.Kızlar sorulara bakıyor musunuz hiç?
Ben şimdi tarih sorularına bakıyorum 2017 kpss de çıkan ve maksimum 3-4 soru bilgi gerektiren cinsten. Diğer sorulara bakıyorum hep üstte bilgi vermiş soru olarak da "buna göre aşağıdakilerden hangisine ulaşılamaz?" sormuş.
Aslında yeminle biz kafamızda çok büyütüyoruz gibi. Şu sorulara bakınca resmen az buçuk bilgiyle, yorum yaparak 20 üstü net bile yapılır gözüküyor tarihten. Bana mı öyle geliyor yoksa? Sınav günü heyecan olmasa bu sorular takır takır yapılacak cinsten... yemin ediyorum yaaaa...
Cok gecmis olsun biraz dinlen ders calisacagim diye yipratma kendini daha zor toparlanirsin.Allah sifa versinKizlar dun serum taktirdim tam iyilestim duzgun ders calisirim dedim, egee ilac alerjisi oldum, sabah yüzüm gözüm tanınma halde uyandım. Dr gittik hemen serum takıldı yine ilac yazdı yeni eve geldim.
Haklısın canim. Video ders anlarım notları video dinlerken iyi oluyor ama tek başına kesjnlikle yeterli değiller. Be de pusulanin konu anlatimlilarini ve soru bankalarını alayım pusulanin.kızlar kitap için yorum istemişsiniz hemen yazayım deneyimimi
ben benim hocam da sadece tarihi detaylı anlattıklarını bir de yds inanıyorum, bunun dışındakiler özet şeklinde, nerden biliyorsun diye soracak olursanız eğer: anayasayı dinleyip sorulara başladığımda noluyorrr bu soru ne diye bakakaldım, coğrafyadan not tutup tekrar etmeme rağmen kitapta çözebildiğim soru yoktu, coğrafyayı nihan ataman elçi ile hallettim, vat için anayasının pusulası detaylı anlatyr, ona çalışıp soruları rahat rahat çözdüm, benden tavsiye video not defteri almayın, onlar zaten video da ne geçiyorsa kitap haline getirilmiş, +1 fazlası yok yani
ben tarih ve anayasa için pusulayı coğrafya için anlatım kitabı yok ama nihan ataman elçinin pusulaya yazdığını biliyorum, varsa onu alın derim.
Haklısın canimCok gecmis olsun biraz dinlen ders calisacagim diye yipratma kendini daha zor toparlanirsin.Allah sifa versin
bende pdf olarak ösym çıkmış dilbilgisi soruları var ve cevapları da var. İster misin atabilirim sana?Bugün 1.5 sayfa dilbilgisi özeti çıkardım sadece
Önceki dil bilgisi çalışmamı kitaptan çalışmıştım ve video izlemiştim. Yeterli görmüştüm ama soruları y apamiyordum
Böyle ölü ca motive düşmüş uzun zamandır bakıyordum ama denemelerde de 4-5 soru geliyor. Özet çıkarınca daha anlaşılır oldu. Bu daha verimli oldu sanki.
Kitaplarda benim çalışmamı pekiştirecek kadar dilbilgisi soruları yok, bu yüzden tecrube dilbilgisi diye bir kitap almıştım. Kitapta sadece dilbilgisi olmasına rağmen bir konuda soru sayısı 30-50 arası. Çok pekistiremiyorum konuyu bu yüzden.
Karakutu alacağım önümüzdeki hafta. Eğer onda yeterli dilbilgisi sorusu varsa yeni dilbilgisine özel kitap almam. Yeterli gelmezse tekrar arayışa girerim artık.
Hedef 90 yukarı olunca hiç bir konuyu es geçmeden çalışmak istiyorum.
Canim karakutuyu set şeklinde alacağım. Onda olacak zaten. Çok teşekkür ederim.bende pdf olarak ösym çıkmış dilbilgisi soruları var ve cevapları da var. İster misin atabilirim sana?
kızlar şu soruya bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2107918
21 aralıkta oğlak dönencesine dik açıyla geliyor, o gün en uzun gece yaşanıyor.. bu yüzden a şıkkı doğru diye düşünüyorum.. biraz zor soruymuş gerçekten, bugün hep coğrafi konum çalıştım ama bi durakladım sorudaama bence a
21 aralıkta kuzeyde en uzun gece yaşanıyor ama. Güneyde en uzun yaşanmıyor ki? :/ eski bi kitap 2014 yayını olması lazım, yayını söylemiyim adı lazım değil baş harfi F
cevap a.
İyi de biz kuzey yarım küredeyiz ama sana 21 aralıkta hatayda mı yoksa sinopta mı gece daha uzundur deseler ne dersin? Sinop. 21 aralıkta en uzun gece sinopta yaşanır; en uzun gündüz de hatay inceburun da yaşanır...
Bi iki arkadaşıma da sordum bakalım.