KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

ooooww matemettikkk bence mat ve vata daha çok yoğunlaş ama tabi diğerlerine de devam
Matematik en buyuk derdim en son lise 1de gordum o yuzden nerdeyse sifirim matematikte vatandasliga yeni basladim o yuzden onu sorun etmiyorum calistigim yerleri hemen yaptim cografya son tekrardayim onda da sıkıntı olmaz.tarih yukselmeden sonraki kisimda soru kacirmadigimi farkettim zaten tarihi sil bastan calisacagim son kez turkce full cikardi ona uzuldum

Yemesem icmesem sabah aksam mat calissam ancak oyle olur heralde
Bende mat üzerine düşmem gerek, denemelerde istediğim gibi olmuyor.
Önümüzdeki hafta da geometri çalışacağım ama nasıl program yapacağım.bilmiyirum

İlyas hocayı dinledim ama çok verim alamadım.

hiç üzülme, her gün 2-3 test tr çöz, mat için ise daha yoğunlaş
mesela ben tarihe nasıl yoğunlaşıyorsam sen de mata yap aynısını.. hallolur herşey daha zamanımız var

bence en baştan kitaplarla gidin, kolay geo kitabı var, onu tavsiye ederim, her konu sonunda 100e yakın soru çözün..geo görme işidir.
Aslında çok kötü degil ama çok ihmal ettim. Karakok yayinlarinin geometri 0 kitabını aldım. Ama çözümlü olmaması sevkimi söndürdü yarım yamalak çözüldü.

Elimde pegem konu anlatım ve soru bankası kitabı. Var. Onlarla ilerlemeye çalışayım.

hıım pegemi bilmiyorum cnm, kötü değilsen bol soru çöz, takıldığın unuttuğun formüllere bakarsın

Bu hafta çözüp bitireceğim kitaplar bunlar. Yarım yamalak hepsi. Bu hafta hepsini bitirip kitaplığımdan 4 kitap eksiltecegim inşallah.

günün özeti; 1 genel deneme + tarih 1. TBMM dönemi ve Milli Mücadele hazırlık dönemi test çözüldü

Türklere ait en yeni ve gelişmiş olan kültür merkezi neresidir? :)

Türkiyede yıkanmış topraklar hangi bölgemizde mevcuttur ve yıkanmamış topraklar nelere sebep olur? ( bu soruyu tamamen uydurdum )

dernek kurmak için en az kaç kişi gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…