- 2 Temmuz 2014
- 362
- 123
-
- Konu Sahibi Happynewyear
Data ve yediiklm aldm datayı çözüyorm ama çok kolay geldi ,matematkte istediğim gibi bi kitap bulamıyorm nedense hüçbiri ösym sorularına benzemiyo bencekızlar ders yukum hafiflerse yani ilerleme kaydedersem mata da baslayım diyorum onun ıcın bır oneriniz var mı?
benim mat ıyı degıl aslında once konu olarak anlatımı ıyı bir kitaba ıhtıyacım var, ilk adım matematik diye bir kitap duymustum bilginiz var mı?Data ve yediiklm aldm datayı çözüyorm ama çok kolay geldi ,matematkte istediğim gibi bi kitap bulamıyorm nedense hüçbiri ösym sorularına benzemiyo bence
Youtubede enes hoca var anlatımı güzel bi bak istersen konuyu dinler soru cozersinkızlar ders yukum hafiflerse yani ilerleme kaydedersem mata da baslayım diyorum onun ıcın bır oneriniz var mı?
tesekkür ederim hocamYoutubede enes hoca var anlatımı güzel bi bak istersen konuyu dinler soru cozersin
daha bu baslangıc ,bahar tam gelince nasıl zaptetcez kendimizi orası mechulHavalar da öyle güzelki( ( otur ders çalş çalışmaya çalış, çalışama kafayı yiycem ne zormş bu yaşlarda
valla benım a grubu da oldugu ıcın yogunluk onda, ve bıraz da gec basladım calısmaya o yuzden sadece bır cografya kıtabını bıtırdım, tarıhe de vıdeo dınleyerek gıdıyorum.. Bakalım ne zaman bıtecek..Merhaba arkadaşlar bende Aralık ayından beri kpss ye çalısıyorum son 3 haftadır cok yoğun çalışıyorum hangi konulardasınız? Günde ya da hafta da kaç soru çözüyorsunuz?
Merhaba ben de geç kalanlardanım maalesef matematik için tavsiyeniz var mı??Youtubdan coğrafya için engin eraydım videolarını izleyebilirsiniz harika anlatıyor ve eminim izleyen herkes fulle yakın çıkaracak.
Tarih için de ramazan yetgin çok iyi sakın geç kaldığınızı düşünmeyin daha çok var sınava ve b grubu sadece gy gk giriyor sanırım. Konu lar fazla değil sistemli giderseniz emin olun güzel puanlar alırısnız başarılar