Kpss b yeni çalışmaya başlayanlar...

kızlar ders yukum hafiflerse yani ilerleme kaydedersem mata da baslayım diyorum onun ıcın bır oneriniz var mı?

ben
Data ve yediiklm aldm datayı çözüyorm ama çok kolay geldi ,matematkte istediğim gibi bi kitap bulamıyorm nedense hüçbiri ösym sorularına benzemiyo bence
benim mat ıyı degıl aslında once konu olarak anlatımı ıyı bir kitaba ıhtıyacım var, ilk adım matematik diye bir kitap duymustum bilginiz var mı?

Merhaba arkadaşlar bende Aralık ayından beri kpss ye çalısıyorum son 3 haftadır cok yoğun çalışıyorum hangi konulardasınız? Günde ya da hafta da kaç soru çözüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar bende Aralık ayından beri kpss ye çalısıyorum son 3 haftadır cok yoğun çalışıyorum hangi konulardasınız? Günde ya da hafta da kaç soru çözüyorsunuz?
valla benım a grubu da oldugu ıcın yogunluk onda, ve bıraz da gec basladım calısmaya o yuzden sadece bır cografya kıtabını bıtırdım, tarıhe de vıdeo dınleyerek gıdıyorum.. Bakalım ne zaman bıtecek..

Kızlar size bir de akıl danıscam turkceye calısmalı mı sizce, turkce ve mat ı denemelrdeki sorulardan ılerleyerek calısmak mantıklı mı? Yoksa once konu mu bıtırmeli?

arkadaşlar merhaba, ben 2 yıllık üniversite kazandım 2 sene okudum ama mezun olamadım hem 1. hem de2. sınıftan birer tane dersim var hala.. 2014 haziran ayında mezun olmam gerekiyordu aslında ama olmadı.. sonra alttan derslerimi vermek için kayıt oldum ama gitmedim .. sonra birdaha ders kaydımı da yapmadım.. şu an hala öğrenci olarak görülüyor muyumdur sizce ? kpss ye lise düzeyinden mi girmem lazım bu şartlar altında ? yardımcı olursanız çok sevinirim .. 2,5 senedir ağır depresyon geçiriyorum çok uzak kaldım bu konulara..

Merhaba ben de geç kalanlardanım maalesef matematik için tavsiyeniz var mı??

denemelr berbat, gec basladım az calısıyorum ustelik, taa kac aydan baslayanlar (masallah) benden cok cok calısıyorlar. Hırs yok bısey yok ne olacak bılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…