KPSS B Grubu Hazırlık Kitabı ve Soru Bankası Arıyorum!!!!

ikican

İki prens annesi :))
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.146
52
73
İyi durumda KPSS konu anlatım kitabı ve soru bankası arıyorum. Her branşta ihtiyacım var.
Soru bankaları kitap üzerine çözülmüş olmamalı. Ben tekrar çözerim düşüncesiyle cevapları boş bir kağıda işaretlerim hep. Benim stilde çalışan arkadaşlar varsa soru bankaları temizdir.
Ankara içi tercihimdir. Malum kargo, kitaplar ağır:1:

Hala arıyorum. Yok mu elinde bu kitaplardan kimsenin:43::43:

Onlisans icin mi ariyosunuz eger oyleyse bende surusuyle mevcut ;-)

İyi durumda KPSS konu anlatım kitabı ve soru bankası arıyorum. Her branşta ihtiyacım var.
Soru bankaları kitap üzerine çözülmüş olmamalı. Ben tekrar çözerim düşüncesiyle cevapları boş bir kağıda işaretlerim hep. Benim stilde çalışan arkadaşlar varsa soru bankaları temizdir.
Ankara içi tercihimdir. Malum kargo, kitaplar ağır:1:

ben de kitaplar var. eve gidince bakarım sanırım her branşta mevcut. bir ay geçmiş yeni okudum. umarım fazla kaybınız olmamıştır...

Son düzenleme:
Hala arıyorum:10::10::10:

Elinde B grubu KPSS kitapları olup da satmak isteyen yok mu?

Hala arıyorum:10::10::10:

Elinde B grubu KPSS kitapları olup da satmak isteyen yok mu?

Gecen sene girmistim bende, kullanmadigim sifir 4 dergi seklinde deneme sinavi var 1 tane de konu anlatim ufak kalin bi kitabim var gayet guzel kullanildi, deneme sinavlari sifir zaten cizik bile yok. Lisans. Kitapla birlikte 4 deneme hepsini 25e veririm :)

Eklentiler

• $1398160882075.jpg
    $1398160882075.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 108
  • $1398160964688.jpg
    $1398160964688.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 135
Gecen sene girmistim bende, kullanmadigim sifir 4 dergi seklinde deneme sinavi var 1 tane de konu anlatim ufak kalin bi kitabim var gayet guzel kullanildi, deneme sinavlari sifir zaten cizik bile yok. Lisans. Kitapla birlikte 4 deneme hepsini 25e veririm :)

Teşekkür ederim ama eğitim bilimleri dökümanlarına ihtiyacım yok. Öncelikli olarak her branşta ( matematik, geometri, tarih, ....vs. ) konu anlatımlı kitap ,cd arıyorum...

Back