Kpss atanma

yasemintnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
26
0
0
34
Sakarya
kızlar ben lise bilişim teknolojileri bölümünden mezunum. 2012 kpss sine girdim 68 aldım olmadı 2014 de tekrar gireceğim 2012 kpss girdiğimde tercih yaparken bilgisayar bölümü ve benzer yada memur tercihleri yapabiliyorum sadece. Ama ortaöğretim genellikle sağlık sektörü ataması alıyor. şuan aöf kamu yönetimi okuyorum. bu sene tekrar gireceğim sınava, tercihlerde sağlık sektörü yazamaz mıyım hala ya da ne yazayım çok kararsızım tavsiyeye ihtiyacım var :5:

Bende kpss ile ilgili arastirma yapiyorum koruma memurlugu diye bisey cikiyor bu sene kadrolar henuz acilmamis ancak 10bin memur alinacakmis

bende düz lise mezunuyum gecen sene gırdım kpss ye 68 puan aldım. hıcbıse olmadı bu sene yıne gırcem hıc bılmıyorum nolck

evet cnm. ıyı çalışıyorsun ben hıcbıse ypmıyorum keşke olsak ama cok zor kendı adıma konusayım ben yapamıcam sanırım matemetıgım hıc yok
canım benimde matematiğim yok derslerden bile zorla geçerdim. ama sürekli üstüne düşünce azda olsa giriyor helede çözümlü sorular çok faydalı oluyor. önce kendim deniyorum sonra işlemi çözümden kontrol ediyorum faydalı. diğer derslerin nasıl onlarla da kurtaramaz mısın

Bende kpss ile ilgili arastirma yapiyorum koruma memurlugu diye bisey cikiyor bu sene kadrolar henuz acilmamis ancak 10bin memur alinacakmis
peki ben şimdi sağlıkla ilgili hiçbir alana yerleşemez miyim bilgisayarcı olduğum için teknisyen falandamı olmaz acaba. en kolay sağlık bölümleri alıyor galiba

canım benimde matematiğim yok derslerden bile zorla geçerdim. ama sürekli üstüne düşünce azda olsa giriyor helede çözümlü sorular çok faydalı oluyor. önce kendim deniyorum sonra işlemi çözümden kontrol ediyorum faydalı. diğer derslerin nasıl onlarla da kurtaramaz mısın

gecen sene hıc matematık yapmadan 68 aldım :s yapsam olcak zatnde yapamıyorum ıste gıc kafam almıyo benım matı.

gecen sene hıc matematık yapmadan 68 aldım :s yapsam olcak zatnde yapamıyorum ıste gıc kafam almıyo benım matı.

bende aynı senin gibi diyodum :) hatta nasıl olsa anlamıyorum boşver çalışmayım çalışsamda yine anlamıcam yapamayacağım diyodum bende matsız 68 aldım ama bu sene asıldım biraz özelliklede matematiğe iyi gidiyorum yani denemelerde 85 90 çıkıyo ama görcez bakalım sonucu :)

bende aynı senin gibi diyodum :) hatta nasıl olsa anlamıyorum boşver çalışmayım çalışsamda yine anlamıcam yapamayacağım diyodum bende matsız 68 aldım ama bu sene asıldım biraz özelliklede matematiğe iyi gidiyorum yani denemelerde 85 90 çıkıyo ama görcez bakalım sonucu :)

85 90 çıkıyosa superrrr :D ınsallah kazanırsın cnm yaaa

Back