KPSS atamalari hakkinda tecrubeli olanlar

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Arkadaslar ben 5 temmuzdaki sinava girdim. Sonuclar yaklasik ne zaman aciklanir ve tercihler ne zaman baslar? Tercihleri internetten yapma sansimiz var mi? Tercihler aciklandiktan sonraki surec nasil oluyor hemen gidip atandigimiz yerde bir islem yapmamiz mi gerekiyor? Yurtdisina cikma durumum var bu nedenle soruyorum, tecrubesi ve bilgisi olanlar yardimci olabilirse cok sevinirim :)

Simdi surec daha kisa ben uc sene oldu atanali yaklasik bi ay puanlari yirmi gune yakinda yerlestirme sonuclarini beklemistik simdi yrrlestirmeler bi hafta icinde aciklaniyo sonraki surec atandigin kuruma bagli yaklasik isbasi icin bi aya yakin beklersin ama bu aarda hazirlanacak evrak listen olur bi haftani alir zaten umarim tatli heyecanlari yasarsinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonuçlar ay sonu açıklanır. tercihler de ekim ya da kasım sonu gibi başlar, keyiflerine kalmış yani. tercihler internetten yapılır ösym nin sitesi üstünden.

sonuçlar ay sonu açıklanır. tercihler de ekim ya da kasım sonu gibi başlar, keyiflerine kalmış yani. tercihler internetten yapılır ösym nin sitesi üstünden.
Yani puanlar aciklanir aciklanmaz tercihler baslamiyor oyle mi?

Sinav malum cok fenaydi ama insallah yasariz hepimiz :)

ekim kasımda tercih çok geç değil mi? ben de ilk kez girdim de hiç bilgim yok bu konularda. bir de ben hem lisans branş için, hem de öğretmenlik için girdim, bu iki ayrı branş için başvurulabiliyor mu acaba tercih yaparken?

Ogretmenlik icin atama agustos ayinda yapilir ayrintili bilgiyi meb atama takvimi ilk atamaya bakarak edinebilirsin, normal memurluk icin yapilan atamayi bilmiyorum ama o biraz daha gec, ogretmenlik atama basvurusu mebbis den yapilir sonra meb e imzalatip o onaylatilir, atama p
Yapilinca da il milli egitime gidilir sonra okula sonra tekrar mem e gidip goreve baslanir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim gayet ayrıntılı bir şekilde yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…