KPSS Atamaları açıklandı

ben atanamadım yıne destıne kaç puanla nereye atandın?gözun aydın bide nasıl hazırlandın? dersaneye felan gittinmi?

Ya kızlar kazanlar yazsın nasıl kazandılar kaç puan aldılar nasıl çalıştılar bizde motive olalım.ben kazanamamışım.......

94 puan almıştım kızlar ist maliyeye yerleştirilmiş.evet dersaneye gitmiştim.sağolun kızlar

Gözün aydın canım..
Darısı biz atanamayanlara inşallah..
Benim tercih ettiğim yerler en düşük 87 ile almış zaten benim puanım 84 tü..
Neyse inşallah şubatta öğretmen olarak atanırım..
Her işte bir hayır vardır..

atananlara hayırlı olsun arkadaşlar, ben de akrabamız için bekliyordum.84 ile atanamadı..sağlık olsun kızlar...Allah herkesin gönlüne göre versin...

ya bende atanamadımof..tekumudumdu..80 almıştım..ilk defa girdim ..kızlar ikinciatamalar yapılcakmı lve sizce nezaman yapılır..lütfen bilgisi olan varsa söylesin..

atanamayanlar üzülmesin kızlar nasılsa bu puan 2 yıl boyunca geçerli..
osym ara ara boyle kılavuz yayınlıyor yanı tahmını bırkac ay sonra yıne
bır alım olur 2 yıl boyunca 7-8 kere alım oldu 2006 sınavında..

ya puanlara baktım ve şaşırdım..önceleri 85 gibi puanlarla insanlar atanırken şimdilerde 90 dan aşağı düşmemiş maaşallah..nasuıl bir iş bu böyle...artık şu kpss yede bir düzen getirmeleri lazım..yanlış puan hesaplamalarımı dersin , yerleştirilenlerin bir daha tercih yapmasımı dersin, diploması olmadığı halde o bölümü yazanlarmı dersin ..herkesin puanı birbirine yakın...doğru dürüst bir elemede yok...anlamadım gitti bu işi...

bizim bi yakınmız da 85 le karabuk unuversitesine yerleşmıs bi yaknımda 83 almıstı yerlesemeıs nasıpp yaa ben 2 yıl sonra kursa gitmeyı dusunuyorum okul bitince inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…