kpss aöf lisans başvuru

Shiny Star

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
54
11
36
Arkadaşlar, açıköğretim lisans işletmesi mezunuyum başvuru formunda program koduna hangi kodu yazmalıyım bilemedim acil yardımcı olur musunuz, 3226 İŞLETME / İŞLETM:KK17:ECİLİK mi, 6229 İŞLETME-EKONOMİ / İŞLETME-İKTİSAT mı, acil bi yardım

Arkadaşlar, açıköğretim lisans işletmesi mezunuyum başvuru formunda program koduna hangi kodu yazmalıyım bilemedim acil yardımcı olur musunuz, 3226 İŞLETME / İŞLETM:KK17:ECİLİK mi, 6229 İŞLETME-EKONOMİ / İŞLETME-İKTİSAT mı, acil bi yardım
Bunu bende merak ediyorum ogrenebildiniz mi acaba hangisi secilecekmis

yok valla öğrenemedim sorduğum kişilerde daha kılavuzu incelememiş ya da örgün olarak bitirenler, sanırım okula gidip başvururken müdür yardımcısına sorucam başka türlü olmıcak
Ben öğrenirsem haber veririm sende benden önce öğrenirsen bana haber verirsen sevinirim canım.

ben bugün kayıt oldum geldim işletme mezunuyum 3226 yaptılar bölümü

Yok orgun benimki ama degismez sanirim sonucta ayni bolum

Bunu bende merak ediyorum ogrenebildiniz mi acaba hangisi secilecekmis

kızlar yeni gördüm.birazcık geç yazıyorum.
ben başvurumu yaptım.hatta 2014 kpss lisansa da girdim

Lisans 1010 - ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
3226 - İŞLETME / İŞLETMECİLİK

bende böyle yazıyor.

Ben de dün yaptım başvurumu, müdür yardımcısı diplomayı aldı baktı aöf dedi aynenn dedim :) 3226 yaptı ben de kurtulmuş oldum, ama foto çekmedi daha önce fotom varmış, yalnız sonra sisteme girdiğimde fotomun altında bir tarih yazıyor geçerlilik tarihi eylül 2016 ya kadar sonmuş, o yüzden siz mutlaka foto çektirin, nolur nolmaz keşke ben de, daha önceden fotom var nasıl olsa demeseydim, bişey olacağını zannetmiyorum ama yine de uyarıyım dedim:KK56:

Ben de dün yaptım başvurumu, müdür yardımcısı diplomayı aldı baktı aöf dedi aynenn dedim :) 3226 yaptı ben de kurtulmuş oldum, ama foto çekmedi daha önce fotom varmış, yalnız sonra sisteme girdiğimde fotomun altında bir tarih yazıyor geçerlilik tarihi eylül 2016 ya kadar sonmuş, o yüzden siz mutlaka foto çektirin, nolur nolmaz keşke ben de, daha önceden fotom var nasıl olsa demeseydim, bişey olacağını zannetmiyorum ama yine de uyarıyım dedim:KK56:
İnş tekrar foto çektirmeye gerek kalmadan ataniriz

X