Türkçe öğretmeniyim 69 aldım :a015:
Türkçe öğretmeniyim 74 aldım
ikinci girişimdi napıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:
yeni mezunmusun canım kardeşim 76 almış atanırmı diye sorduk dersaneden cumartesi gününe kadar sıralama belli olurmuş o zaman bişey söyleyebiliriz dediler ,umut var mı dersiniz
yerleşebilirsin belki canım ya ....
yeni mezunmusun canım kardeşim 76 almış atanırmı diye sorduk dersaneden cumartesi gününe kadar sıralama belli olurmuş o zaman bişey söyleyebiliriz dediler ,umut var mı dersiniz
yerleşebilirsin belki canım ya ....
moralinizi bozmak istemem ama malesef 80den aşağısı çok zor
hatta bu yıl daha da yükselicek diye düşünüyorum
2 yıl kendim hazırlandım,bu yıl dersaneyle denesem mi diyorumkafamçokkarıştı
arkadaşlar nişanlım 2009-3 kpss atamalrında gümrüğe atandı. bölümü matematik. 2009 kpssden de kpss3.....86.459 , kpss10......83.007 geldi. bu yıl matematik öğretmenliğine yerleşme şansı var mı acaba 2009 branş sıralamaları ne zaman belli olur off ne yapacak şimdi çok kararsız kaldık öğretmenlik istiyoruz biz fikri olan yardımcı olabilir mi
hiç çalışmadan girdiğimde 71 almıştım. geçen sene dersaneye gittim ve 81- 83 arası beklerken 10 netimin eksik hesaplanmasından dolayı 68 geldi puanım.dilekçe verdim, yalnış yok dediler ve benim gibi bir sürü mağdur arkadaşla birlikte dava açmaya karar verdik. o dönem ben açamadım ama açan arkadaşlarım hepsi davayı kaybetti üstelik ösym cevap kağıtlarını yollamadığı halde... bu sene öylesine girdim hiç çaışmadım.ancak sorular çok zordu özellikle matemaik ve günceller(( ve sonuç 64 ben artık allaha havale ediyorum hakkımızla oynayanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?