• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS akland!!

Türkçe öğretmeniyim 69 aldım :a015:

yeni mezunmusun canım kardeşim 76 almış atanırmı diye sorduk dersaneden cumartesi gününe kadar sıralama belli olurmuş o zaman bişey söyleyebiliriz dediler ,umut var mı dersiniz

Türkçe öğretmeniyim 74 aldım
ikinci girişimdi napıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:

yerleşebilirsin belki canım ya ....

yeni mezunmusun canım kardeşim 76 almış atanırmı diye sorduk dersaneden cumartesi gününe kadar sıralama belli olurmuş o zaman bişey söyleyebiliriz dediler ,umut var mı dersiniz

Benim 4.girişimdi.Eskiden 75-76 iyi puanlardı ama şu an için pek yüksek değil

Çünkü adamlar o kadar az kontenjan ayırdılar ki geçen sene 90 kişi kadar :(

Geçen seneden kalan ve bu sene yüksek alanların girme olasılığı çok yüksek

off kızlar yaa bende işletme fak.muhasebe finans mezunuyum birsürü puan var ama hangisi beni ilgilendiriyo acaba, en yüksek puanım 77 benimde,
bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa seviniriz, ayrıca düz memurluklara falan neresi olursa olsun talibim yaaa tek tayinim çıksın :Saruboceq:

moralinizi bozmak istemem ama malesef 80den aşağısı çok zor
hatta bu yıl daha da yükselicek diye düşünüyorum

2 yıl kendim hazırlandım,bu yıl dersaneyle denesem mi diyorumkafamçokkarıştı

öğretmenlik atamasında kpss10 ,memurluk atamasında yada başka kurumların atamasında kpss3 puanı kullanılır

arkadaşlar nişanlım 2009-3 kpss atamalrında gümrüğe atandı. bölümü matematik. 2009 kpssden de kpss3.....86.459 , kpss10......83.007 geldi. bu yıl matematik öğretmenliğine yerleşme şansı var mı acaba 2009 branş sıralamaları ne zaman belli olur off ne yapacak şimdi çok kararsız kaldık öğretmenlik istiyoruz biz fikri olan yardımcı olabilir mi

moralinizi bozmak istemem ama malesef 80den aşağısı çok zor
hatta bu yıl daha da yükselicek diye düşünüyorum

2 yıl kendim hazırlandım,bu yıl dersaneyle denesem mi diyorumkafamçokkarıştı

off ya moral değil canım maalesef gereçekci olmak lazım demi

hiç çalışmadan girdiğimde 71 almıştım. geçen sene dersaneye gittim ve 81- 83 arası beklerken 10 netimin eksik hesaplanmasından dolayı 68 geldi puanım.dilekçe verdim, yalnış yok dediler ve benim gibi bir sürü mağdur arkadaşla birlikte dava açmaya karar verdik. o dönem ben açamadım ama açan arkadaşlarım hepsi davayı kaybetti üstelik ösym cevap kağıtlarını yollamadığı halde... bu sene öylesine girdim hiç çaışmadım.ancak sorular çok zordu özellikle matemaik ve günceller :((( ve sonuç 64 ben artık allaha havale ediyorum hakkımızla oynayanları

arkadaşlar nişanlım 2009-3 kpss atamalrında gümrüğe atandı. bölümü matematik. 2009 kpssden de kpss3.....86.459 , kpss10......83.007 geldi. bu yıl matematik öğretmenliğine yerleşme şansı var mı acaba 2009 branş sıralamaları ne zaman belli olur off ne yapacak şimdi çok kararsız kaldık öğretmenlik istiyoruz biz fikri olan yardımcı olabilir mi

cnm matematik öğretmenlerinin puanları çok yüksek.öğretmen olarak atanabilmesi için kpss10 puanın en az 86 olması lazım.geçen yıl 86 da kapattı diye hatırlıyorum. rahat rahat istediği yer olması için bi 90 almalı malesef. çok kötü bi durum ya

kızlar bi çok kişinin netleri eksik gelmiş. bir sürü kişi dilekçe gönderiyor.bende gönderdim dilekçe. puanı düzelen kişiler varmış.bilginize.

hiç çalışmadan girdiğimde 71 almıştım. geçen sene dersaneye gittim ve 81- 83 arası beklerken 10 netimin eksik hesaplanmasından dolayı 68 geldi puanım.dilekçe verdim, yalnış yok dediler ve benim gibi bir sürü mağdur arkadaşla birlikte dava açmaya karar verdik. o dönem ben açamadım ama açan arkadaşlarım hepsi davayı kaybetti üstelik ösym cevap kağıtlarını yollamadığı halde... bu sene öylesine girdim hiç çaışmadım.ancak sorular çok zordu özellikle matemaik ve günceller :((( ve sonuç 64 ben artık allaha havale ediyorum hakkımızla oynayanları

aynen arkadaşım.bende onları Allaha havale ediyorum.çok stres yaşattılar bize.

kızlar türkiye sıralaması belli olmamış henüz ben dersaneden geliyorum şimdi,yarın yada çarşamba belli olacakmış puan için bişey söyleyemeyiz dediler henüz ,umarım hayırlısı olurda düşer puanlar

Ankara'da oturma eylemi yapacaklarmış

Uzunca bir süre,haklarımızı alıncaya kadar devam edecekmiş

Eğer 1 hafta sürerse ben de katılmayı düşünüyorum.

Çünkü ortada bir gerçek var ki her sene daha da imkansız oluyor

Torpilliler girerken bizler hep açıkta kalıyoruz.

Kuzu gibi öğretmen olduk,gittik

Back