2009 baskılı canım o kitap şimdi baktım hepsini sana yollayabilirim ptt ile kargoyu karşılarsan sevinirim kpss b kitaplarından eksiklerim ama önemli değil göndermesen de olur sana lazım olmayan kitapların adları ne ?GENEL MUHASEBE PROBLEMLERİ PROF DR ERCAN BAYAZITLI SİYASAL KİTABEVİ
canım bu kitap hangi yılın.bunu alabilirim ben.
karşılığında da bir çok kpss B grubu verebilirim
henüz yerleşmedi canım bu sene a grubundan 77 puanı var b grubundan da 84 yani atanırım dediği için bana verdi kitaplarıBi de merak ettim bu kitaplarin sahibi A kadrodan yerlesti mi
hukuk murat yayınları soru bankaları falan heo sıfır beğendikleri istesen ptt uygun olur en azından 5-6 kitabı 10-15 arası tutar zaten bir murat yayını hocamın ders notları kitapı 25 tlHepsini alsam kargo ne kadar tutar ki?
Bayagi tutar gibi.astari yuzunu grcmesin.
Bende bayagi yeni B grubu biseyler var isine yarayanlari yollayabilirim
sizde b grubu ne kitapları var ki ismi yayını falan elimdekileri çalışacağım ama eksik olan varsa da bilemiyorum bu kitapları bakalım nasipte birinin varsa vereceğimHepsini alsam kargo ne kadar tutar ki?
Bayagi tutar gibi.astari yuzunu grcmesin.
Bende bayagi yeni B grubu biseyler var isine yarayanlari yollayabilirim
tamam o kitapları söz sana ayırayım akşama resimlerini de atarım bayramdan snra gönderirim nasipse yarına memlekete yolcuyuz bayram için
Allah razi olsun canım bayramdan sonra yollayacagimtamam canım
sen bana ercan beyazıtlı
themis iktisadi düşünceler ve murat iktisat notlarını yollasan yeterli
diğerleri bende d var
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat ve güzel bir memuriyet nasip etsin: )