kpss a kıtapları

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.027
28.248
iş yerınde bır arkadaşım memurluk hayallerını kapamış daha doğrusu alan a grubu memurıyetını kapamış elınde de alan kıtapları varmış ozel hukuk kamu hukuku soru bankası ıktısat malıye gıbı satmak ıstıyorum dedı uygun fiyata en az 10 kıtap falan varmış arkadaşlar eğer almak ıstıyen olursa toplu uyguna verırım kıtapların da ısımlerını verırım dedı tek tek yazarsın rıca ettı benden ben de konu açtım onun için gk gy kıtaplarına kendı çalışıyormuş zaten

sen almayı düşünmüyor musun uygun ise nasıl olsa çalışıyorsun artık seneye alana hazırlanırsın
ben seni zorla uzman yapacam
yok canım ya ben alan calısmayı göze alamıyorum kıtapları da yenıymış birkaç kıtabı bu sene almış gecen sene almış ben uzman olabılır mıyım ki bilmiyorum aha yas oldu aralıkta 31 olacağım düz memuriyet için anca kendıme guvenım var canım bıraz daha cıtır olaydım maaşı aldığımda hemen alırdım ama istemek ve inanmak gerekiyor ben duz memur olayım yeter

uzman yardımcılığı için yaş sınırı var mı ?

uzman yardımcılığı için yaş sınırı var mı ?
35 yas sınırı var canım yas da önemlı yanı seneye calısmaya kalksam yas olacak 32 sınava kadar falan 33 yanı en azından 30 a gırmeden halletmek lazım bence uzmanlık düsünülüyorsa

35 yas sınırı var canım yas da önemlı yanı seneye calısmaya kalksam yas olacak 32 sınava kadar falan 33 yanı en azından 30 a gırmeden halletmek lazım bence uzmanlık düsünülüyorsa
o zaman seneye sen kesin uzmanlığı halledeceksin
bak işin gücün de var artık
artık çok şanslısın
bu sene gk gy halleder seneye de alanı halleder uzman olursun

o zaman seneye sen kesin uzmanlığı halledeceksin
bak işin gücün de var artık
artık çok şanslısın
bu sene gk gy halleder seneye de alanı halleder uzman olursun
oy kuzum sen benı sevdıgınden bana moral verıyorsun ama calısmak iyi oldu canım maddı olarak da çok sıkışıktık ya en azından nefes alacağız braz moralim de daha duzgun olacak böylelikle ders de düzeni calısmaya devam edeceğim

evet doğru ama boşuna gaza getirmek için demiyorum cidden bak seneye uzman yardımcısı olacaksın, çünkü artık kafan rahat işten sonra misss gibi yavaş yavaş hazırlanacaksın ben sana inanıyorum

arkadaşlar bu 2 ay çalıştığım iş yerindeki arkadaş sanırım atanacak kitapları bana verecek ama ben a grubuna hazırlanamam hem alt yapım yok hem de kendime güvenim yok kalmadı a grubu için..
onun için kendimi sadece 2018 için hazırlamalıyım ben bu kitapları hazırlanan bir arkadaşa versem ama o da bana kpss b seti alsa kaynaklar çok olur diyen arkadaşlara tek tek yazarım isimlerini bana haftaya getirecek kitapları

KPSS İKTİSAT PRF DR ZEYNEL DİNLER DR METİN ÖZDEMİR(KPSS VE DİĞER KURUM SINAVLARINDA SORULMUŞ İKTİSAT SORULARININ TÜM SEÇENEKLERİYLE AYRINTILI YANITLARI) 2009 EYLÜL
MİKRO İKTİSAT DERS NOTLARI YÜKSEL BİLGİLİ İKİNCİ SAYFA YAYINCILIK 2013
THEMIS İKTİSADİ DÜŞÜNCE OKULLARI TUFAN SAMET OZDURAK 2011
KPSS 2015 KAMU HUKUKU ÖĞRETMENİN DERS NOTLARI MURAT YAYINLARI (SIFIR BİR ÇİZİK BİLE YOK)
KPSS 2014 ÖZEL HUKUK ÖĞRETMENİN DERS NOTLARI MURAT YAYINLARI SIFIR
GENEL MUHASEBE PROBLEMLERİ PROF DR ERCAN BAYAZITLI SİYASAL KİTABEVİ
KPSS 2014 MİKRO İKTİSAT PRATİK ÇALIŞMA KİTABI MURAT YAYINLARI SIFIR
KPSS 2014 HUKUK 1550 SORU YAPRAK TEST MURAT YAYINLARI SIFIR
4T MALİYE SORULARI KPSS VE 24 FARKLI KURUM SINAV SORULARINI KAPSAYAN ÖZGÜN MALİYE SORULARI FOTOKOPİ KİTAP
KPSS 2014 HUKUK SORU BANKASI 1349 SORU MURAT YAYINLARI SIFIR
DÖNÜŞÜM KPSS HUKUK ÖZEL HUKUK HUKUK SORUSU VE AYRINTILI ÇÖZÜMLERİ (2001-2013) SIFIR
DÖNÜŞÜM KPSS HUKUK KAMU HUKUKU HUKUK SORUSU VE AYRINTILI ÇÖZÜMLERİ (2001-2013) SIFIR
KPSS MUHASEBE ÇALIŞMA KİTABI MURAT YAYINLARI
GARANTİ AKADEMİNİN DE DERSHANE KİTAPLARI HERALDE ONUN DA FOTOKOPİ KİTAP KARIŞIK 7 TANE KİTABI VAR

GENEL MUHASEBE PROBLEMLERİ PROF DR ERCAN BAYAZITLI SİYASAL KİTABEVİ

canım bu kitap hangi yılın.bunu alabilirim ben.
karşılığında da bir çok kpss B grubu verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…