sen almayı düşünmüyor musun uygun ise nasıl olsa çalışıyorsun artık seneye alana hazırlanırsın???????????
yok canım ya ben alan calısmayı göze alamıyorum kıtapları da yenıymış birkaç kıtabı bu sene almış gecen sene almış ben uzman olabılır mıyım ki bilmiyorum aha yas oldu aralıkta 31 olacağım düz memuriyet için anca kendıme guvenım var canım bıraz daha cıtır olaydım maaşı aldığımda hemen alırdım ama istemek ve inanmak gerekiyor ben duz memur olayım yetersen almayı düşünmüyor musun uygun ise nasıl olsa çalışıyorsun artık seneye alana hazırlanırsın
ben seni zorla uzman yapacam
uzman yardımcılığı için yaş sınırı var mı ?yok canım ya ben alan calısmayı göze alamıyorum kıtapları da yenıymış birkaç kıtabı bu sene almış gecen sene almış ben uzman olabılır mıyım ki bilmiyorum aha yas oldu aralıkta 31 olacağım düz memuriyet için anca kendıme guvenım var canım bıraz daha cıtır olaydım maaşı aldığımda hemen alırdım ama istemek ve inanmak gerekiyor ben duz memur olayım yeter
35 yas sınırı var canım yas da önemlı yanı seneye calısmaya kalksam yas olacak 32 sınava kadar falan 33 yanı en azından 30 a gırmeden halletmek lazım bence uzmanlık düsünülüyorsauzman yardımcılığı için yaş sınırı var mı ?
o zaman seneye sen kesin uzmanlığı halledeceksin35 yas sınırı var canım yas da önemlı yanı seneye calısmaya kalksam yas olacak 32 sınava kadar falan 33 yanı en azından 30 a gırmeden halletmek lazım bence uzmanlık düsünülüyorsa
oy kuzum sen benı sevdıgınden bana moral verıyorsun ama calısmak iyi oldu canım maddı olarak da çok sıkışıktık ya en azından nefes alacağız braz moralim de daha duzgun olacak böylelikle ders de düzeni calısmaya devam edeceğimo zaman seneye sen kesin uzmanlığı halledeceksin
bak işin gücün de var artık
artık çok şanslısın
bu sene gk gy halleder seneye de alanı halleder uzman olursun
evet doğruoy kuzum sen benı sevdıgınden bana moral verıyorsun ama calısmak iyi oldu canım maddı olarak da çok sıkışıktık ya en azından nefes alacağız braz moralim de daha duzgun olacak böylelikle ders de düzeni calısmaya devam edeceğim
çok teşekkür ederim canımevet doğruama boşuna gaza getirmek için demiyorum cidden bak seneye uzman yardımcısı olacaksın, çünkü artık kafan rahat işten sonra misss gibi yavaş yavaş hazırlanacaksın ben sana inanıyorum