Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilmiyorum vallaha bir plan yaptım ama uygulayamadım ben hiç planla programla çalışamadım bu zamana kadar ama plansız şu saatten sonra zor bir ay daha yoğun olacağım kaynanam ve kaynatam yanımda kış için bir ay geçti ama bir arpa boyu yol kat edemedim bilemiyorum uyumadan ders çalışmak lazım kpss'yi a grubu için kaldıracaklar mı acaba ne kaymakamlık sınavı açıldı kpss puanı istemiyorlar ama düz memurlukta kaldırmazlar heralde 2016 için çok uğraşacağım günler geçtikçe öyle düşünüyorum
alana çalışamadım canım kendime güvenim yok bu sene için artık seneye hem alan hem de b kadrosu olduğundan kendimi 2016 ya ikra ettim yavaş yavaş da çalışmalara başladım
alana çalışamadım canım kendime güvenim yok bu sene için artık seneye hem alan hem de b kadrosu olduğundan kendimi 2016 ya ikra ettim yavaş yavaş da çalışmalara başladım
hiç çalışmadım ya bıktım kitap yüzü görmekten yaş oldu 30 şimdi de zorla başladım zaten tek ders tek ders gideceğim sıkılmamak için umutlarım 2016 ya kaldı
hiç çalışmadım ya bıktım kitap yüzü görmekten yaş oldu 30 şimdi de zorla başladım zaten tek ders tek ders gideceğim sıkılmamak için umutlarım 2016 ya kaldı
aynen ben de artık kitap görmek istemiyorum ama mecbur çalışıyorum.. ben ocak gibi başladım çalışmaya, bi yandan da dersaneye gidiyorum, ama yine de yetiştiremicem diye ödüm kopuyo
aynen ben de artık kitap görmek istemiyorum ama mecbur çalışıyorum.. ben ocak gibi başladım çalışmaya, bi yandan da dersaneye gidiyorum, ama yine de yetiştiremicem diye ödüm kopuyo
hangi kaynakları verdi dershane canım hangi dershaneye gidiyorsun bir de ben de çok sıkıldım tüm arkadaşlarım memur oldu bizim sınıfımızda işsiz kalan olmadı en kötüsü bankacı hiç vasat sınıfta sesi soluğu çıkmayan bir arkadaş vardı kaymakam oldu ben de diplomalı ev hanımı millete imrene imrene yaşıyoruz