- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
Merhaba arkadaşlar kazanan arkadaşlardan fikirlerinii çalıştıkları kaynakları ne kadar netler yaptılar çalışma düzeni hakkında bilgi almak istiyorum.Kamu mezunuyum 2012 de p3 puanında 80 almıştım ama o puanla atanamadımşimdi 2015 ve 2016 için çalışmaya başladım alandan bir alt yapım yok ama guy için gelir uzman yardımcılığı için puan alsam benim için yeterli ya da 2016 için bir alt yapı... Evde oturmak ve çevremdeki bazı kişilerin küçümseyiici olmadı işte der gibi bakmalarından sıkıldım...
Olmayacak nasibinde yok diyen bile oldu büyük görümcem kalabalık içinde gururumu incitmeye çalıştı. Alandan bazı kaynaklar aldım gk gy le ilgili de kitaplarım var kazanan ve hazırlanan arkadaşlar birbirimize destek olalım gerçekten de çok iihtiyacım var belki sizin de vardır hazırlanan arkadaşlarım burda birbirimize moral oluruz
Olmayacak nasibinde yok diyen bile oldu büyük görümcem kalabalık içinde gururumu incitmeye çalıştı. Alandan bazı kaynaklar aldım gk gy le ilgili de kitaplarım var kazanan ve hazırlanan arkadaşlar birbirimize destek olalım gerçekten de çok iihtiyacım var belki sizin de vardır hazırlanan arkadaşlarım burda birbirimize moral oluruz