KPSS A GRUBU KAZANAN VE HAZIRLANAN ARKADAŞLAR

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.027
28.248
Merhaba arkadaşlar kazanan arkadaşlardan fikirlerinii çalıştıkları kaynakları ne kadar netler yaptılar çalışma düzeni hakkında bilgi almak istiyorum.Kamu mezunuyum 2012 de p3 puanında 80 almıştım ama o puanla atanamadımşimdi 2015 ve 2016 için çalışmaya başladım alandan bir alt yapım yok ama guy için gelir uzman yardımcılığı için puan alsam benim için yeterli ya da 2016 için bir alt yapı... Evde oturmak ve çevremdeki bazı kişilerin küçümseyiici olmadı işte der gibi bakmalarından sıkıldım...
Olmayacak nasibinde yok diyen bile oldu büyük görümcem kalabalık içinde gururumu incitmeye çalıştı. Alandan bazı kaynaklar aldım gk gy le ilgili de kitaplarım var kazanan ve hazırlanan arkadaşlar birbirimize destek olalım gerçekten de çok iihtiyacım var belki sizin de vardır hazırlanan arkadaşlarım burda birbirimize moral oluruz

a grubu kazanan ya da hazırlanan arkadaşlarım burada yokmu

hazırlanan arkadaşlarım ya yok ya da benim konumu görmediler kazanan arkadaşlar yok mu?

Bende hazırlanmaya başladım A grubuna .
Allah yardımcımız olsun birbrimize destek olalım inşallah .
Dershaneye yazıldın mı ? Evde mi hazırlanacaksın

evde hazırlanacağım kitap falan aldım işte ama motive tam olamıyorum 2014 benim için çok kötüydü yeni evlenmiştim çalışamadım sen ne bölüm mezunusun canım motive olalım destek olalım ne kadar çalıştık yazalım

evde hazırlanacağım kitap falan aldım işte ama motive tam olamıyorum 2014 benim için çok kötüydü yeni evlenmiştim çalışamadım sen ne bölüm mezunusun canım motive olalım destek olalım ne kadar çalıştık yazalım

Canim bende a grubundan girecegim sinava . Iktisat , muhasebe , hukuk vs vs :)
Matematikte gecen sene 1 boşum vardi bu senede Öyle olacak o yuzden cok calismama gerek olmayacak matematige .
Simdilik tarih cografya basladi dershanede pztden itibaren de alan gorecegim .
Ilk konulari bitti 2 ser defa tekrar edip 50 şer soru cozebildim ancak.
Inanirsak olur . Olacak :)

Canim bende a grubundan girecegim sinava . Iktisat , muhasebe , hukuk vs vs :)
Matematikte gecen sene 1 boşum vardi bu senede Öyle olacak o yuzden cok calismama gerek olmayacak matematige .
Simdilik tarih cografya basladi dershanede pztden itibaren de alan gorecegim .
Ilk konulari bitti 2 ser defa tekrar edip 50 şer soru cozebildim ancak.
Inanirsak olur . Olacak :)
voodoobebeği ne mezunusun bölüm ne hangi dershaneye gideceksin ankaradasın sanırım profiline baktım da canım... Ben maddi imkanlarım el vermediğinden gidemiyorum ama alan konuları falan biitince notlarını iistesem gönderme imkanın olur mu acaba gerçekten de çok iyi olur.
Ben de birkaç arkadaşımın notlarını aldım kitaplardan falan çalışacağım iktisat ve muhasebeden korkuyorum işte yapamam diye alan bildilerimi hep unuttum...

voodoobebeği ne mezunusun bölüm ne hangi dershaneye gideceksin ankaradasın sanırım profiline baktım da canım... Ben maddi imkanlarım el vermediğinden gidemiyorum ama alan konuları falan biitince notlarını iistesem gönderme imkanın olur mu acaba gerçekten de çok iyi olur.
Ben de birkaç arkadaşımın notlarını aldım kitaplardan falan çalışacağım iktisat ve muhasebeden korkuyorum işte yapamam diye alan bildilerimi hep unuttum...

Kuzey Akademiye gidiyorum bende .
Tabiki gönderirim tarayıcıyla mailine yollarım notları .
Biz başla bitir sistemiyle gidiyoruz .
Maliye sanırım 1 aya kadar bitecek sonra muhasebe sonra diğerleri gelecek inşallah .
Sistemli olduktan sonra dershane çok da önemli değil aslında
Sana kitap önerebilirim maliye hukuk ve iktisat için Kamu Park Yayıncılık .
Bizim hocalarımızın çoğu bunu hakkıyla bitirin yeter dedi

Kuzey Akademiye gidiyorum bende .
Tabiki gönderirim tarayıcıyla mailine yollarım notları .
Biz başla bitir sistemiyle gidiyoruz .
Maliye sanırım 1 aya kadar bitecek sonra muhasebe sonra diğerleri gelecek inşallah .
Sistemli olduktan sonra dershane çok da önemli değil aslında
Sana kitap önerebilirim maliye hukuk ve iktisat için Kamu Park Yayıncılık .
Bizim hocalarımızın çoğu bunu hakkıyla bitirin yeter dedi
Çok memnun olurum kitap almadım sadece gk gyden birkaç kaynak aldım a grubu kitaplar pahalı oluyor birkaç kazanan arkadaşım bana hukuk iktisat maliye kitabı yolladı ama muhasebe yok iktisat da soru bankası iktisatı zaten gözümde büyütüyorum mail adresimi veririm gönderirsen de çok memnun olurum gerçekten de bitince konular bana burdan yazarsan ben de mailimi yollarım ...
dershane en azından çalışanları görünce daha hırslı olabilirsin ben evdeyken çoğu zaman akrabalardan bazıları markete işe gir diyorlar o zaman çok sinirleniyorum kazanamazsın der gibiler o zaman moralim bozuluyor ...:KK43:
bana burdan yazarsın değil mi ben de mail adresimi veririm

Çok memnun olurum kitap almadım sadece gk gyden birkaç kaynak aldım a grubu kitaplar pahalı oluyor birkaç kazanan arkadaşım bana hukuk iktisat maliye kitabı yolladı ama muhasebe yok iktisat da soru bankası iktisatı zaten gözümde büyütüyorum mail adresimi veririm gönderirsen de çok memnun olurum gerçekten de bitince konular bana burdan yazarsan ben de mailimi yollarım ...
dershane en azından çalışanları görünce daha hırslı olabilirsin ben evdeyken çoğu zaman akrabalardan bazıları markete işe gir diyorlar o zaman çok sinirleniyorum kazanamazsın der gibiler o zaman moralim bozuluyor ...:KK43:
bana burdan yazarsın değil mi ben de mail adresimi veririm

Tabiki yazarım .
Aslında konu anlatımlı videolar var . Onlara da bakabilirsin . İhtiyacın falan .
Bulunduğun yerde 2.el kitapçılar varsa oradan da daha uygun fiyatlı A grubu kitaplar temin edebilirsin

Ankaradayım aslında ama çok bilmiyorum ankarayı birkez kızılaya gitmiştim birkaç kitapçıdan not sormuştum bulamadım

Merhaba arkadaşlar kazanan arkadaşlardan fikirlerinii çalıştıkları kaynakları ne kadar netler yaptılar çalışma düzeni hakkında bilgi almak istiyorum.Kamu mezunuyum 2012 de p3 puanında 80 almıştım ama o puanla atanamadımşimdi 2015 ve 2016 için çalışmaya başladım alandan bir alt yapım yok ama guy için gelir uzman yardımcılığı için puan alsam benim için yeterli ya da 2016 için bir alt yapı... Evde oturmak ve çevremdeki bazı kişilerin küçümseyiici olmadı işte der gibi bakmalarından sıkıldım...
Olmayacak nasibinde yok diyen bile oldu büyük görümcem kalabalık içinde gururumu incitmeye çalıştı. Alandan bazı kaynaklar aldım gk gy le ilgili de kitaplarım var kazanan ve hazırlanan arkadaşlar birbirimize destek olalım gerçekten de çok iihtiyacım var belki sizin de vardır hazırlanan arkadaşlarım burda birbirimize moral oluruz
canım bence dersaneye git ben dersaneye gidiyorum..

selam kizlar bende 2015 kpss alandan hazirlanmaya basladim . vatandaslik dersim bitmek uzere ama diger derslerde henuz 3 er 5 er unite bitirdim bende uzaktanegitim sistemi ile hazirlaniyorum . beraber hazirlanalim isterseniz...

X