KPSS A Grubu Alan Bölümleri 2015 Çalışma Topiği

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
Herkese merhaba :p:p:p
2015 KPSS A grubu ALAN dan girecek olanlarla (iktisat, işletme, hukuk, çeko, maliye, ekonometri, kamu, uluslar arası ilişkiler vs bölümler. ) paylaşımlarda bulunmak, birbirimize gaz vermek, sınav paylaşımlarında bulunmak için düzenli olarak katılımcıların ders ders çalışmış oldukları konuları listeleyerek çalışma düzenimizi oluşturmak istiyorum.
:KK19::KK19::KK19:

ben 15 eylülden itibaren tam gaz çalışmaya başlayacağım ve alan + gy/gk da dahil ders/konu ve isim listelerini oluşturacağım. 15 eylüle kadar iyice deşarj olmayı düşünüyorum. sizler ne yapıyorsunuz?
hangi şehirde, hangi dershanelerde, hangi bölümlerdeyiz?

:KK55::KK55::KK55:

4. mervikus
  5. A2505060015E
  6. lunadaisies
  7. clandestin
  8. ...
  9. ...
  10. ...
  11. ...

Son düzenleme:
İşte beklediğim topik hemen benı de eklermısın lısteye gercekten destege yardıma ve bnmle aynı dilden anlayan bırılerıne cok ıhtıyacım var :)

Benim bölüm ing şuan kolejde calısıyorum mezun olalı yedı sene oldu ama hıc dogru duzgun hazırlanmadım bu sene artık canıma tak ettı ve gercekten duzgun bı sekılde hazırlanmak ıstıyorum dersanelerle gorusuyorum ama bu iş yogunlugunda nasıl yapıcam bılmıyorum artık bıraz fedakarlıkla ustesınden gelırım umarım :KK43: bu sene atanmak ıstıyorum ben 1 eylulde baslıcaktım ama ınanırmısın gunlerdır kıtap acıp kapatıyorum sadece hatta suan baslıcam dedım yıne yapamadım sence erkenmı gecmı kaldım napıcam bılmıyorum kendımı zorlamakta ıstemıyorum malum tum sene calısıcaz zaten bıkmayım dıye ama calısmıyorum dıye de canım sıkılıyor :KK43:

Benim bölüm ing şuan kolejde calısıyorum mezun olalı yedı sene oldu ama hıc dogru duzgun hazırlanmadım bu sene artık canıma tak ettı ve gercekten duzgun bı sekılde hazırlanmak ıstıyorum dersanelerle gorusuyorum ama bu iş yogunlugunda nasıl yapıcam bılmıyorum artık bıraz fedakarlıkla ustesınden gelırım umarım :KK43: bu sene atanmak ıstıyorum ben 1 eylulde baslıcaktım ama ınanırmısın gunlerdır kıtap acıp kapatıyorum sadece hatta suan baslıcam dedım yıne yapamadım sence erkenmı gecmı kaldım napıcam bılmıyorum kendımı zorlamakta ıstemıyorum malum tum sene calısıcaz zaten bıkmayım dıye ama calısmıyorum dıye de canım sıkılıyor :KK43:

canım ingilizce diyorsun b grubundan gireceksin sanırım? :KK66:

Ben varım ben...ben... Öhm... Bölümüm iktisat. Şu an bir kurumda memurum b kadroda ama a kadro ister bu gönül. Ah o gönül. Ben evde çalışacağım. Videolar indirmeye çalışıyorum. Kaynak araştırıyorum bakalım. Bunlar tamamlanınca başlayacağım inşallah.

Ben varım ben...ben... Öhm... Bölümüm iktisat. Şu an bir kurumda memurum b kadroda ama a kadro ister bu gönül. Ah o gönül. Ben evde çalışacağım. Videolar indirmeye çalışıyorum. Kaynak araştırıyorum bakalım. Bunlar tamamlanınca başlayacağım inşallah.

Benide ekle arkadasim listene benimde gaza cok ihtiyacim var
benim bu ayın 15 inde dershanem başlıyor. ben de o gün itibariyle çalışmaya ve paylaşım yapmaya başlayacağım.
sizlerin de paylaşımlarınızı bekliyorum kızlar. :KK70:

Ben dersaneye gitmeyeceğim evde yavaş yavaş hazırlanırım dedim ama sadece iktisat içim kaynak çıkardım maşallah yarı dersane parasıymış

Ben dersaneye gitmeyeceğim evde yavaş yavaş hazırlanırım dedim ama sadece iktisat içim kaynak çıkardım maşallah yarı dersane parasıymış
kitaplar öyle yaa... benim yazıldığım dershanenin bolca yayını olması işime geldi. umarım yeterli gelir de bir de en baştan tüm kitapları almakla uğraşmam.

Herkesin tavsiye ettiği farklı kitaplar var ortak kanıda olanları tercih ettim birde netten videolar indirdim. Bişey diyeceğim dersane size program verirse buraya koyabilie misin. Ona göre bende bir program yapmak isterim.

Herkesin tavsiye ettiği farklı kitaplar var ortak kanıda olanları tercih ettim birde netten videolar indirdim. Bişey diyeceğim dersane size program verirse buraya koyabilie misin. Ona göre bende bir program yapmak isterim.
Tabi canım verirlerse paylaşırım da nasıl bi programdan bahsediyorsun. Ders sıralaması olarak falan mı

slm ben de işletme mezunuyum. benim de ekimde başlayacak dershanem. her türlü dökümanı ben de paylaşırım inş. Allah yardımcımız olsun bakalım

Merhaba arkadaşlar, ben de kpss a ya hazırlanacağım bu sene. SBF Kamu Yönetimi mezunuyum. Benim de dershanem 25 Eylül'de başlıyor. Çalışmaya başladığımda ben de paylaşım yaparım, hepimiz istediğimiz yerlere yerleşiriz inş :KK66:

Merhaba arkadaşlar, ben de kpss a ya hazırlanacağım bu sene. SBF Kamu Yönetimi mezunuyum. Benim de dershanem 25 Eylül'de başlıyor. Çalışmaya başladığımda ben de paylaşım yaparım, hepimiz istediğimiz yerlere yerleşiriz inş :KK66:
Ben de sbf iktisat. : )
Bugün başladı benim dershanem de.
Paylaşım yapmaya beklerim. :KK55:

X