Ya harika olur çok güzel çalıştım başta ama araya hamilelik girdi düşük girdi şimdi emeklerim boşa gitsin istemiyorumGY+GK+EB Calisacagim. Haftalık program yapıp düzenli calismak istiyorum. Bana eşlik etmek isteyen varsa buyrun birlikte başlayalım ve bitirelim. Birbirimize destek olalim olmaz mı?
Öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarımıza. Allahım istediğinizi hayırlısıyla versin inşallah. Ben kendi açımdan konuşayım öyle detaylı planım yok sadece eksiklerim üzerinden giderek çalışıyorum. Buradaki kızlarda bende çalıştıklarımızı ve çalışacaklarımızı yazıyoruz böylece motive oluyoruz. Haydi sende katıl hemen başla o haldeYa harika olur çok güzel çalıştım başta ama araya hamilelik girdi düşük girdi şimdi emeklerim boşa gitsin istemiyorumplanınız var mı ben de eşlik edeyim zira ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum
Ya ne kadar güzel ve ilham vericiÖncelikle çok üzüldüm yaşadıklarımıza. Allahım istediğinizi hayırlısıyla versin inşallah. Ben kendi açımdan konuşayım öyle detaylı planım yok sadece eksiklerim üzerinden giderek çalışıyorum. Buradaki kızlarda bende çalıştıklarımızı ve çalışacaklarımızı yazıyoruz böylece motive oluyoruz. Haydi sende katıl hemen başla o halde
Bu arada Türkçe öğretmeniyim benÖncelikle çok üzüldüm yaşadıklarımıza. Allahım istediğinizi hayırlısıyla versin inşallah. Ben kendi açımdan konuşayım öyle detaylı planım yok sadece eksiklerim üzerinden giderek çalışıyorum. Buradaki kızlarda bende çalıştıklarımızı ve çalışacaklarımızı yazıyoruz böylece motive oluyoruz. Haydi sende katıl hemen başla o halde
Hemencik çalışacağın dersi belirle ve çalışacağın ilk konuyu bizimle paylaş sonrası sökülüp gidiyor göreceksinYa ne kadar güzel ve ilham vericiaranıza şu an itibariyla katılıyorum
Tamamdır kuzu gerisi bendeHemencik çalışacağın dersi belirle ve çalışacağın ilk konuyu bizimle paylaş sonrası sökülüp gidiyor göreceksin
Ah bu müthiş çok güzel olurBu arada Türkçe öğretmeniyim bensorularınız olursa yardımcı olurum
Merhaba kpss mi ALES mi calsyrsnzSabah plan yapınca günüm daha güzel verimli geçiyor geç kalkmama rağmen ama zaten baya bir geç uyumustum ...artık böyle yaparım ..
Bir çok ev iş yaptım sabah (zaten ev işinin sonu yok bitmiyor neyse :) akabinde ders programımin ilk iki maddesini yaptım 16 soru mat ALES çıkmış soru çözdüm sözel tekrarimi yaptım bebişimi doyurdum uyutuyorum şimdi ...uyusun matematik tekrarından programıma devam edeceğim inşallah ..bu arada başladığım kitabımı okumayı aksattım arada keyif yapmak için akşam yemeğinden sonra kahve eşliğinde okusam güzel olur :)
Kpss kuzum ama çıkmış sorulara bakmıştım sadece matematik :)Merhaba kpss mi ALES mi calsyrsnz
Ben de sayısal sıfırAh bu müthiş çok güzel olur. Bende fizik öğretmeniyim. Matematik ve fiziğe yardımcı olabilirim
Zaten dershanelerde de alese kpss soruları veriyorlarmışKpss kuzum ama çıkmış sorulara bakmıştım sadece matematik :)
Aynen kuzum bende gece 1 buçuk gibi çalışmaya başladım işte sahura kadar dayanabilirsem devam edeceğim :) çemberde açıya devam :)Zaten dershanelerde de alese kpss soruları veriyorlarmışben de alese çalışmaya başladım bebeğim de var. Geceleri uyuyunca calsablyrm
Geometri acılar ile kaldım benAynen kuzum bende gece 1 buçuk gibi çalışmaya başladım işte sahura kadar dayanabilirsem devam edeceğim :) çemberde açıya devam :)
Allah kolaylıklar versin canımZaten dershanelerde de alese kpss soruları veriyorlarmışben de alese çalışmaya başladım bebeğim de var. Geceleri uyuyunca calsablyrm
Bende de sözel sıfırBen de sayısal sıfır
Yaşayabilirdik yaa araya gittikYok kız ya bisürü şeyi ezberlicem, öğrencem diye yetenek köreldi gitti. Ama kesinlikle bu fırsatı kaçırmamalıydık iki meyve çizerek hayatımızı yaşayabilirdik
Hoş geldiiinYa ne kadar güzel ve ilham vericiaranıza şu an itibariyla katılıyorum
Hoş buldum teşekkür ederimHoş geldiiinkolay gelsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?