• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

GY+GK+EB Calisacagim. Haftalık program yapıp düzenli calismak istiyorum. Bana eşlik etmek isteyen varsa buyrun birlikte başlayalım ve bitirelim. Birbirimize destek olalim olmaz mı? 🤗🤗
Ya harika olur çok güzel çalıştım başta ama araya hamilelik girdi düşük girdi şimdi emeklerim boşa gitsin istemiyorum 😢 planınız var mı ben de eşlik edeyim zira ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum

Ya harika olur çok güzel çalıştım başta ama araya hamilelik girdi düşük girdi şimdi emeklerim boşa gitsin istemiyorum 😢 planınız var mı ben de eşlik edeyim zira ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum
Öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarımıza. Allahım istediğinizi hayırlısıyla versin inşallah. Ben kendi açımdan konuşayım öyle detaylı planım yok sadece eksiklerim üzerinden giderek çalışıyorum. Buradaki kızlarda bende çalıştıklarımızı ve çalışacaklarımızı yazıyoruz böylece motive oluyoruz. Haydi sende katıl hemen başla o halde 😊

Öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarımıza. Allahım istediğinizi hayırlısıyla versin inşallah. Ben kendi açımdan konuşayım öyle detaylı planım yok sadece eksiklerim üzerinden giderek çalışıyorum. Buradaki kızlarda bende çalıştıklarımızı ve çalışacaklarımızı yazıyoruz böylece motive oluyoruz. Haydi sende katıl hemen başla o halde 😊
Ya ne kadar güzel ve ilham verici 😍 aranıza şu an itibariyla katılıyorum 💃

Bu arada Türkçe öğretmeniyim ben 😊 sorularınız olursa yardımcı olurum

Sabah plan yapınca günüm daha güzel verimli geçiyor geç kalkmama rağmen ama zaten baya bir geç uyumustum ...artık böyle yaparım ..

Bir çok ev iş yaptım sabah (zaten ev işinin sonu yok bitmiyor neyse :) akabinde ders programımin ilk iki maddesini yaptım 16 soru mat ALES çıkmış soru çözdüm sözel tekrarimi yaptım bebişimi doyurdum uyutuyorum şimdi ...uyusun matematik tekrarından programıma devam edeceğim inşallah ..bu arada başladığım kitabımı okumayı aksattım arada keyif yapmak için akşam yemeğinden sonra kahve eşliğinde okusam güzel olur :)
Merhaba kpss mi ALES mi calsyrsnz

Zaten dershanelerde de alese kpss soruları veriyorlarmış 😊 ben de alese çalışmaya başladım bebeğim de var. Geceleri uyuyunca calsablyrm
Aynen kuzum bende gece 1 buçuk gibi çalışmaya başladım işte sahura kadar dayanabilirsem devam edeceğim :) çemberde açıya devam :)

Çemberde açı bitti hemen bitsin istediğimden olsa gerek ...sıradaki hedefim çemberde uzunluk ama kendimi kasmayım buna 2 gün veriyorum :)

Son 5 konu ama son konular uzun biraz analitik geometri ve katı cisimler vs var malum sabah sözel tekrarlarimi yapmak istiyorum baya bir aksattım onları kaldığım yerden devam edeyim o bitince çemberde uzunluğa bir giriş yaparız inşaallah :)

Selam kızlar bugün sabah kalktım çemberde uzunluk yarısını bitirdim geri kalan yarısını eğer sahurda ayakta olursam bitirmek istiyorum şimdi dinlenip keyif yapicam sözel tekrarimi yapmadım bu arada...neyse okullar kapanınca kızım sıkılmasın diye bugün az kendime gelip dışarı çıkarıca. onu sonra yemek vs derken zaman geçer gece 1 den önce çalısamam artık.. bırakmak yok :)

Back