Ahahaha ay hic güleceğim yoktu sessiz görünce burayi sorayim dedim kpss maduresinin bayrami olmaz zaten ders çalışır onlarBayram mı ne bayramı?. Bayram ne arar la pandemide .
Biz o fırsatı çukulat yiyerek yedik
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪
- Konu Sahibi marbling
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Evet aynen öyle oluyor çukulat ve kitaplar sonra tekrar çukulat .Ahahaha ay hic güleceğim yoktu sessiz görünce burayi sorayim dedim kpss maduresinin bayrami olmaz zaten ders çalışır onlar
Sende durumlar nasıl?
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
İyiyim canım. Dip köşe temizliği yaptım. Anayasa çalışmaya devam ettim. Sizler nasılsınız? Bayramınız mübarek olsun kızlar.ucukgenclik nerdesinnn iyisindir umarım
Nasılsınız kizlar bayram nasıl gidiyor evde geçirilen bayramlar nasıl gidebilirse artık ders calismak icin baya fırsat veriyor bizlere ama tam gaz calismaya devam atanmali bayramlar gorebilmek için
Evet aynen öyle oluyor çukulat ve kitaplar sonra tekrar çukulat .
Sende durumlar nasıl?
İyiyim canım. Dip köşe temizliği yaptım. Anayasa çalışmaya devam ettim. Sizler nasılsınız? Bayramınız mübarek olsun kızlar.
Iyiyim bende napayim bir yandan ders calismaya calisiyorum bir yandan ev sorumlulugu bir yandan iş yuvarlanip gidiyorum bu üçlü arasında
- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Sağol canım seninde mübarek olsun inşallah . Şükür iyiyim gidiyor işte yapıyorum birşeyler elime ne geçerse çalışıyorumİyiyim canım. Dip köşe temizliği yaptım. Anayasa çalışmaya devam ettim. Sizler nasılsınız? Bayramınız mübarek olsun kızlar.
Allah kolaylık versin canımIyiyim bende napayim bir yandan ders calismaya calisiyorum bir yandan ev sorumlulugu bir yandan iş yuvarlanip gidiyorum bu üçlü arasında
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Teşekkür ederim canım çok mutlu oldumMiknatiss wuhuuu harika olmus yeni adın hayırlı olsun canım cok orijinal hosuma gitti
- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Sendede varmı kpss lik olaylarKızlar merhaba ben de bazen topiğinizi okuyorum. Çok iyi gidiyorsunuz, herkese başarılar dilerim:))
- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
Evet hocam bende de var. B grubu olduğundan 2022de gireceğim sınava. Yine de sizden ilham alıp çalışmaya çalışıyorum :)Sendede varmı kpss lik olaylar
- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Yaaa kendimi çok değişik hissettim sen hocam deyince yaşlandım mı ne artık .Evet hocam bende de var. B grubu olduğundan 2022de gireceğim sınava. Yine de sizden ilham alıp çalışmaya çalışıyorum :)
Sanada bolca başarılar diliyorum. Burada aslında hepimiz birbirimizden ilham alıyoruz. Eğer sende bize destek olmak adına paylaşım yapmak istersen her zaman açığız ilhamlara .
Belki 2021 belki 2022 belki 2023 - 2024 farketmez inşallah atanacağız hep beraber . Allah hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda atanabilmeyi nasip etsin
- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
Tabi, ara ara girip okuyorum. Paylaşım yapmaya çalışırım ben de. Aynen hocam inşallah en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını alırız :)Yaaa kendimi çok değişik hissettim sen hocam deyince yaşlandım mı ne artık .
Sanada bolca başarılar diliyorum. Burada aslında hepimiz birbirimizden ilham alıyoruz. Eğer sende bize destek olmak adına paylaşım yapmak istersen her zaman açığız ilhamlara .
Belki 2021 belki 2022 belki 2023 - 2024 farketmez inşallah atanacağız hep beraber . Allah hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda atanabilmeyi nasip etsin
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Kız a nerede? Benmi göremedim yoksaKızlar bir şey sorucam. Soru hatalı mı sizce. Yoksa benim hatırlamadığım gene bir özellik mi var?
- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
A yıda geçtim zaten soru sıkıntılı gibi. Hiçbir değer vermemiş. Benim bildiğim yamuğun alanının tek bir bileşene bağlı formülü yoktur bu yüzden buda eksiklik. Alt tabanıyla üst tabanı birbiriyle orantılı değildir bir formülle. Zaten bu doğruların denklemleride verilmemiş. Bence es geç bunu boşver diğer sorularına bak canımKızlar bir şey sorucam. Soru hatalı mı sizce. Yoksa benim hatırlamadığım gene bir özellik mi var?
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Bende o yüzden şok oldum ya. Denklem olsa 0 vericem eksenlerdeki noktaları bulucam yok. İyi o zaman sorun bende değil soruda.Kız a nerede? Benmi göremedim yoksa
Bildiğin kitabı açtım. Analitik geometri baktım ya. Valla sinirimi bozdu.
- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Kızlarcım neler yapıyorsunuz. Herkesi bayram çarpıntısımı geçiriyor yoksam .
Hadi ben stresten çatladım çatlamak üzreyim de sizde durumlar nasıl? Nasıl gidiyor?
Birde uzun süredir ne yaptığımı yazamadım daha doğrusu ne yapacağımı şaştım bu yüzden kaynaklanıyor.
Ben 500 tane mülakat sorusu baktım, ezberleyip mantığını anlamaya çalışıyorum zor oluyor. Eğitim bilimleri notlarımı okuyorum. Birde 28 mayısa kadar tarih, coğrafya ve anayasa notlarımıda baştan sona okumuş olmam lazım . İnşallah sizlerde ben gibi acıcık eliniz ayağınız dolaşık durumda değildir, programlar tam gaz devam ediyordur?
Hadi ben stresten çatladım çatlamak üzreyim de sizde durumlar nasıl? Nasıl gidiyor?
Birde uzun süredir ne yaptığımı yazamadım daha doğrusu ne yapacağımı şaştım bu yüzden kaynaklanıyor.
Ben 500 tane mülakat sorusu baktım, ezberleyip mantığını anlamaya çalışıyorum zor oluyor. Eğitim bilimleri notlarımı okuyorum. Birde 28 mayısa kadar tarih, coğrafya ve anayasa notlarımıda baştan sona okumuş olmam lazım . İnşallah sizlerde ben gibi acıcık eliniz ayağınız dolaşık durumda değildir, programlar tam gaz devam ediyordur?