Gecmis olsun canım. Bende yaa hoffff... Paragraf sevdigim icin boyna paragrafa saldırıyorum umutları pazartesiye yukleyelim hadi bu seferdeBende dün regl oldum. Zaten hafta içi çok ağrım vardı. Dün hep yattım. Bugün hala sancım var. Ağrı kesici içiyorum ilacın etkisi geçince gene yatağa gömülüyorum. Bu hafta çok saçmaladım. Açığımı kapayamadım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪
- Konu Sahibi marbling
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok yok böyle olmuycak. Birbirimize destek olmalıyız.Gecmis olsun canım. Bende yaa hoffff... Paragraf sevdigim icin boyna paragrafa saldırıyorum umutları pazartesiye yukleyelim hadi bu seferde
Evet olmaz tabi amacimiz zaten bu. cok dagildim. Deli gibi yagmur var Antalya da. Sizin oralarda oyledir herhalde. Hic araliksiz yağıyor 3 gundur. Moral motivasyon kalmadi. Tek satır birşey okuyasim yok.Yok yok böyle olmuycak. Birbirimize destek olmalıyız.
Kitap okuyup biraz kafa toplamak istiyorum.
Sen naptin?
Burada da öyle cuma gününden beri yağmur ve fırtına var. İçim karardı. Evde patlıycam. Dışarı çıkıp kafamı dağıtasım var. Gündüz vakti ışık açıp ders çalışınca psikolojim bozuldu.Evet olmaz tabi amacimiz zaten bu. cok dagildim. Deli gibi yagmur var Antalya da. Sizin oralarda oyledir herhalde. Hic araliksiz yağıyor 3 gundur. Moral motivasyon kalmadi. Tek satır birşey okuyasim yok.
Kitap okuyup biraz kafa toplamak istiyorum.
Sen naptin?
Ben biraz konu çalıştım. Bu havalarda ders çalışası gelmiyor insanın.
Canim benim günaydın. İyi diyelim bugun dişte randevum var onun disinda iyiyim. Rahatsizim bir kac haftadir falan.Günaydın canım. Nasılsın bugün ?
Sen nasılsın?
ucukgenclik
canim sende ugramamissin?? İyimisin??
Geçmiş olsun canım. Diş gerçekten çok büyük bir problem umarım şimdi daha iyisindir.Canim benim günaydın. İyi diyelim bugun dişte randevum var onun disinda iyiyim. Rahatsizim bir kac haftadir falan.
Sen nasılsın?
Bende iyiyim teşekkür ederim.
Benim biraz ailevi sorunlarım oldu.ucukgenclik canim sende ugramamissin?? İyimisin??
Sen neler yaptın?
Ben vatandaşlık konu anlatım kitabı bitirdim ve yaprak test almıştım. Şuan onu çözüyorum. Bazı konularda sonucum iyi bazılarında berbat.
Umarim hallolur canim.Geçmiş olsun canım. Diş gerçekten çok büyük bir problem umarım şimdi daha iyisindir.
Bende iyiyim teşekkür ederim.
Benim biraz ailevi sorunlarım oldu.
Sen neler yaptın?
Ben vatandaşlık konu anlatım kitabı bitirdim ve yaprak test almıştım. Şuan onu çözüyorum. Bazı konularda sonucum iyi bazılarında berbat.
Bende bi motive olamadim kac gundir bugun daha iyiyim biraz kitap okudum kendime vakit ayırdım.matematigim kötü. Eğitim seti aldim ona bakıyorum. Digerlerini yanina eklemeyeye çalışacağım. Vakit geçiyor hizla
Günaydın canım. Aynen vakit çok çabuk geçiyor. Yeni yeni soru bankaları çıkmış. Ben daha konuları tamamlayamadım.Umarim hallolur canim.
Bende bi motive olamadim kac gundir bugun daha iyiyim biraz kitap okudum kendime vakit ayırdım.matematigim kötü. Eğitim seti aldim ona bakıyorum. Digerlerini yanina eklemeyeye çalışacağım. Vakit geçiyor hizla
Kendimizi motive etmeliyiz ama pes etmemeliyiz. Kitap okuman güzel bir şey hem hafızayı dinç tutar. Matematikte çok soru çözmen gerek. Her soruda değişik şekilde formüllerle cevabı bulman gerekebiliyor. Nasıl bir eğitim seti aldın?
Temel matematik diye birsey var duymussundur. 4 kur seklinde. 1- dusunce becerileri.2- Temel matematik 3- devami 4 ise cikmis sorular vs... Pratik yeni nesil çözümler falan. Benim baya bi eksigim var bu konuda. Ertelenen Ales ocakta olur muhtemelen diye düşünüyorum o zamana kadar matematik de biraz ilerleyebilrsem birde yaninda paragraf digerlerini napayim nasil oturtayim bilmiyorum. Halledicem insallahGünaydın canım. Aynen vakit çok çabuk geçiyor. Yeni yeni soru bankaları çıkmış. Ben daha konuları tamamlayamadım.
Kendimizi motive etmeliyiz ama pes etmemeliyiz. Kitap okuman güzel bir şey hem hafızayı dinç tutar. Matematikte çok soru çözmen gerek. Her soruda değişik şekilde formüllerle cevabı bulman gerekebiliyor. Nasıl bir eğitim seti aldın?
Duymuştum onu. Sıfırdan başlayan biri için basite indirgeyip çalışmak daha doğru. Matematikte yardım edebileceğim bir şey olursa lütfen sor. Bu konuda başarılı olman beni de mutlu eder. Bu bir ay içerisinde matematiği başarabilirsin bence. Paragraf sürekli okuman lazım.Temel matematik diye birsey var duymussundur. 4 kur seklinde. 1- dusunce becerileri.2- Temel matematik 3- devami 4 ise cikmis sorular vs... Pratik yeni nesil çözümler falan. Benim baya bi eksigim var bu konuda. Ertelenen Ales ocakta olur muhtemelen diye düşünüyorum o zamana kadar matematik de biraz ilerleyebilrsem birde yaninda paragraf digerlerini napayim nasil oturtayim bilmiyorum. Halledicem insallah
Teşekkür ederim canim. Matematik konu anlatimlari dinliyoruem anliyorum farkli soru cozumlerine geldigimde ve yapamadigimda hep pes ettim bu yuzden en temelden almak istedim. Benim okuldan çıkışım 2000 uniyi 30 umdan sonra okudum. Onlisans lisans uni sinavi, dgs hep turkce paragrafla yaptim. Bu sefer ogrenicem inşallah paragraf içinde taktiklerle paragraf var acayip etkili bol soru çözüyorum. Suan tek sorunum kendi kpss programima dahil edebilmek bunu da erteleyemem egitim bilimleriyle birlikte cok konu var. Yarin ptesi normal programima başlayıp aralara mat sıkıştırmak istiyorum motivasyonumu toparladim 2 gundur daha iyiyim. Cakra dengeleme, meditasyon ve diyet saglikli beslenme diyeyim daha iyi hissediyorum gecen hafta diyetimden de düşmüştüm.Duymuştum onu. Sıfırdan başlayan biri için basite indirgeyip çalışmak daha doğru. Matematikte yardım edebileceğim bir şey olursa lütfen sor. Bu konuda başarılı olman beni de mutlu eder. Bu bir ay içerisinde matematiği başarabilirsin bence. Paragraf sürekli okuman lazım.
Sen nasılsın canım??
Muhteşemsin bayıldım. Aynen böyle ol ve devam et. Aralarda sakın pes etme. Bence meditasyona ve sağlıklı beslenmeye başlaman çok iyi olmuş. Benimde senin gibi diyete başlamam ve yediklerime dikkat etmem gerek. Ben de birazdan vatandaşlık testlerini bitirmeye çalışıcam. Niyeyse bu akşam sadece TV izleyesim geldi.Teşekkür ederim canim. Matematik konu anlatimlari dinliyoruem anliyorum farkli soru cozumlerine geldigimde ve yapamadigimda hep pes ettim bu yuzden en temelden almak istedim. Benim okuldan çıkışım 2000 uniyi 30 umdan sonra okudum. Onlisans lisans uni sinavi, dgs hep turkce paragrafla yaptim. Bu sefer ogrenicem inşallah paragraf içinde taktiklerle paragraf var acayip etkili bol soru çözüyorum. Suan tek sorunum kendi kpss programima dahil edebilmek bunu da erteleyemem egitim bilimleriyle birlikte cok konu var. Yarin ptesi normal programima başlayıp aralara mat sıkıştırmak istiyorum motivasyonumu toparladim 2 gundur daha iyiyim. Cakra dengeleme, meditasyon ve diyet saglikli beslenme diyeyim daha iyi hissediyorum gecen hafta diyetimden de düşmüştüm.
Sen nasılsın canım??
Teşekkür ederim canim... Canin tv izlemek istiyorsa izle, uyumak istiyorsa uyu çünkü kendimizide sikmadan ufak kacamaklar yapmak verimlilik acisindan bazen iyi gelebilir.Muhteşemsin bayıldım. Aynen böyle ol ve devam et. Aralarda sakın pes etme. Bence meditasyona ve sağlıklı beslenmeye başlaman çok iyi olmuş. Benimde senin gibi diyete başlamam ve yediklerime dikkat etmem gerek. Ben de birazdan vatandaşlık testlerini bitirmeye çalışıcam. Niyeyse bu akşam sadece TV izleyesim geldi.
Diyette kalori takibi yapiyorum daha once işe yaradı. Cuma yarismalarinin müdavimiyim yillardir cok defa katildim ve diskalifiye oldugum icin free listede takılıyorum. Dusunursen bekleriz anlayisli ilimli bir kaptanimiz ve takim arkadaslarimiz var.
İyi geceler canim. Yarin görüşürüz
Vatandaşlıktan test çözdüm. Sonuçlar berbat olsa da üzülmüyorum. Bazı şeyleri okuyarak öğrenicez, deneyimlicez. Bende 14. takımdaydım bir ara sonra kapandı. Ben mezun olamadan, sonra açıldı. Ben tam takıma katılayım dedim. Tekrar takım kapandı bende şans yok dedim takımlara girmedim. Merak ettim doğrusu.Teşekkür ederim canim... Canin tv izlemek istiyorsa izle, uyumak istiyorsa uyu çünkü kendimizide sikmadan ufak kacamaklar yapmak verimlilik acisindan bazen iyi gelebilir.
Diyette kalori takibi yapiyorum daha once işe yaradı. Cuma yarismalarinin müdavimiyim yillardir cok defa katildim ve diskalifiye oldugum icin free listede takılıyorum. Dusunursen bekleriz anlayisli ilimli bir kaptanimiz ve takim arkadaslarimiz var.
İyi geceler canim. Yarin görüşürüz
Vatandaşlıktan yaprak testi bitirdim. Sonuçları yazıyorum. 404 soru 162 doğru 242 yanlış. Yapacak bir şey yok. Daha çok çalışmam lazım. Ezber yeteneğim zaten yok. O yüzden iyice öğrenmem lazım. Şimdi iyi geceler dicemde sen bunu okuduğunda gündüz olacak. En iyisi sana günaydın yazayım. Şimdiden iyi çalışmalar.
Gunaydin tatlim
Harikasin azmine hayranim ben yeni uyandim. Erken uyuyup erken uyanma isini oturtamiyorum. Olsun soru cozdukce duzelecek. Sen cok azimli, basarilisin sen halledersin
Harikasin azmine hayranim ben yeni uyandim. Erken uyuyup erken uyanma isini oturtamiyorum. Olsun soru cozdukce duzelecek. Sen cok azimli, basarilisin sen halledersin
Vatandaşlıktan yaprak testi bitirdim. Sonuçları yazıyorum. 404 soru 162 doğru 242 yanlış. Yapacak bir şey yok. Daha çok çalışmam lazım. Ezber yeteneğim zaten yok. O yüzden iyice öğrenmem lazım. Şimdi iyi geceler dicemde sen bunu okuduğunda gündüz olacak. En iyisi sana günaydın yazayım. Şimdiden iyi çalışmalar.